Maailmanympärimatka on monelle se kaikkein suurin unelmamatka, jolloin on mahdollisuus nähdä Aasia, Australia, Afrikka ja Amerikka samalla kerralla.

Lentomatka muuttuu maailmanympärimatkaksi, kun se kulkee samansuuntaisesti vähintään kolmen mantereen kautta, siihen liittyy yksi Atlantin ja yksi Tyynenmeren ylitys ja matka päättyy samaan maahan, josta se on alkanutkin.

Maailmanympärimatkalla tulee yleensä tehdä vähintään kolme pysähdystä ja matkan tulee kestää vähintään 10 vrk. Hinnat perustuvat joko lennettyihin maileihin tai kauttakuljettuihin mantereisiin. Lentoyhtiöallianssit ovat julkaisseet erikoishintoja, joissa nämä perusedellytykset täyttyvät lennettyyn matkaan nähden varsin edullisesti. Ensimmäistä lentoa lukuunottamatta aikataulut ovat muuteltavissa minimi- ja maksimioleskelun sekä lentoyhtiörajoitusten puitteissa.

Suunnittelemme mielellämme yhdessä Sinun kanssasi unelmiesi maailmanympärimatkan! Asiantuntijamme osaavat antaa vinkkejä ja reittejä, jotka takaavat matkasi onnistumisen.

Valitse hotelli, jossa on veden ylle rakennettuja bungaloweja! Nautiskele Etelämeren eksotiikan keskellä Tyynenmeren paratiisisaarilla. Mausta matkaasi kiehtovilla kaupungeilla Aasiassa, Afrikassa, Amerikassa tai Australiassa. Kiipeä Etelä-Amerikan ja Afrikan korkeimmille vuorille tai samoile sademetsissä ja savanneilla. Tee tuttavuutta thaimaalaisten ja tongalaisten kanssa samalla matkalla…

Maailmanympärimatka jos jokin on loma kuten haluat!

Uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset

Seuraa meitä somessa ja löydä tuoreimmat tiedot ja parhaat tarjoukset:

Facebook
Twitter
Instagram

Liikematkustukseen liittyvissä asioissa sinua palvelee:

carlsonwagonlit.fi

Sekä somekanavat:

Facebook
Twitter
Linkedin