Matkakohteet » Aasia

Vietnam

Vietnam on yhdistelmä häkellyttävän kaunista luontoa, värikkäitä kaupunkeja, tyyniä merenrantoja, hiekkadyynejä, omintakeista kulttuuria, paikallisia ruokaherkkuja ja äärimmäisen ystävällisiä ihmisiä.

Sri Lanka

Sri Lanka on saarivaltio Intian valtameressä Intian eteläpuolella. Sri Lankaa, entistä Ceylonia, on sanottu orkideojen ja hohtavien sinisafiirien maaksi.

Singapore

Singapore on rikas ja hyvinvoiva. Vauraus näkyy kaupunkikuvassa loistavana puhtautena, mutta myös turvallisuutena. Kaupunkimaisemaan koristavat vehreät viheralueet, orkideapuistot ja eläintarha, jonka jännittävä yösafari on monelle juuri se juttu.

Malesia

Malesian luonto on palanen trooppista paratiisia, jossa vuoristomaisemia, rantoja ja saaria riittää. Suurkaupunkien tunnelmaa löytyy Kuala Lumpurista, kun taas Penangin saari hurmaa Geroge Townin vanhallakaupungillaan.

Kiina

Kiina on hengästyttävän suuri ja täynnä hämmästyttäviä yksityiskohtia. Mahtava Kiinan muuri on unohtumaton elämys, etenkin jos lähdet itse harppomaan sen ikiaikaisille portaille.

Japani

Nousevan auringon maan kirsikankukat, harmoniset puistot tai kiehtovan keittiön näkö- ja makuaisteja hivelevät ruoat ovat jo hyviä syitä lähteä Japaniin. Hemmottele itseäsi kylpylöissä, shoppaile sydämesi kyllyydestä ja seikkaile yöelämässä.

Intia

Intia satoine kielineen ja kulttuureineen on värikäs vastakohtaisuuksien maa, jonka jo Indira Gandhi kehoitti hyväksymään sellaisenaan kuin se on - niin hyvässä kuin pahassa. Kun annat sille mahdollisuuden, se palkitsee ihmeillään moninkertaisesti.

Indonesia

Päiväntasaajalla sijaitsevan Indonesian monipuolinen luonto sade- ja mangrovemetsineen, hiekkarantoineen ja koralliriuttoineen houkuttelee matkailijoita.

Filippiinit

Tuhansista paratiisisaarista, upeista rannoista ja merenalaisesta elämästä tunnettu Filippiinit valloittaa vieraanvaraisuudellaan ja tuoreilla meren antimilla. Filippiinien ainutlaatuinen yhdistelmä rosoisia kaupunkeja ja paratiisia.

Thaimaa

Thaimaa - hymyjen maa! Lämmin, trooppinen ilmasto, kristallinkirkkaat uimavedet, valkoiset rannat, erinomainen ruoka, eksotiikka ja ystävälliset paikalliset ihmiset saavat yhä useamman suuntaamaan lomamatkansa Thaimaahan.

Matkakohteet ja elämykset kartalla

1543
7 vrk
Alk/hlö

Singapore

Idän ja lännen kohtauspisteessä sijaitsevan Singaporen sielunelämän voi summata kolmeen koohon: kolonialismi, kulinarismi ja kapitalismi. Kaupunkimaisemaan pehmeyttä tuovat vehreät viheralueet, orkideapuistot ja eläintarha, jonka jännittävä yösafari.

Lue lisää ja varaa ›
1544
7 vrk
Alk/hlö

Shanghai

Shanghain kaupunkisiluettiin on noussut nopeasti uusia pilvenpiirtäjiä, mutta kuuluisalla Bund-rantakadulla ja legendaarisessa Peace-hotellissa voi yhä aistia myös vanhan Shanghain tunnelmaa.

Lue lisää ja varaa ›
1523
7 vrk
Alk/hlö

Tokio

Tokiossa kiihkeä elämänrytmi, ihmisvirrat, välkkyvät neonvalot, korkeat talot ja nopeat junat kuuluvat elämään yhtä oleellisesti kuin kimonot ja kirsikkapuun kukat, teeseremoniat ja temppelit, sushi ja sake.

Lue lisää ja varaa ›
1564
8 vrk
Alk/hlö

Phan Thiet

Phan Thiet on aito vietnamilainen kalastajakaupunki, jonka satamassa voit nähdä kalastajia melomassa suurissa bambukoreissaan. Reilun kymmenen kilometrin päässä sijaitsevalla Mui Nen ranta-alueella vietät sekä rentoa että aktiivista rantalomaa.

Lue lisää ja varaa ›
2678
8 vrk
Alk/hlö

Negombo

Negombon hiekkarannat ovat omiaan niin rentouttavaan rantaelämään, kuin vauhdikkaaseen vesiurheiluunkin. Vilkas ja värikäs kaupunki levittäytyy vain muutaman kilometrin päässä rannan hotelleista, joten aitoon Sri Lankaan on helppo tutustua!

Lue lisää ja varaa ›
1277
7 vrk
Alk/hlö

Peking

Pekingissä aistii yhä keisarillisen ajan hengen kauniissa Taivaantemppelissä ja tuhansia salaisuuksia kätkevässä Kielletyssä kaupungissa. Pekingin suuruuden ymmärtää ehkä parhaiten kaupungin sydämessä, Taivaallisen Rauhan aukiolla.

Lue lisää ja varaa ›
1665
7 vrk
Alk/hlö

Osaka

Lähde tutustumaan Japanin kakkoskaupunkiin, Osakaan, joka on yksi maailman teknologiakeskuksista. Asu moderneissa hotelleissa, nauti loputtomista ostosmahdollisuuksista ja vilkkaasta yöelämästä.

Lue lisää ja varaa ›
1855
8 vrk
Alk/hlö

Langkawi

Malesian länsirannikolla, Thaimaan rajan tuntumassa sijaitseva verovapaa Langkawin saari on suurin saman nimisen, pääosin aution 99 saaren muodostamasta saariryhmästä. Kaikilta saarilta löytyy lumoavia paratiisirantoja ja ikivanhoja sademetsiä.

Lue lisää ja varaa ›
1220
8 vrk
Alk/hlö

Kuala Lumpur

Lähes kahden miljoonan asukkaan Kuala Lumpur on yksi Aasian kiihkeimmin sykkivistä kaupungeista. Se hehkuu omalaatuista ja puoleensa vetävää tunnelmaa.

Lue lisää ja varaa ›
1350
7 vrk
Alk/hlö

Kioto

Kioto on Japanin kaupungeista kauneimpia. Sen sadat buddhalaistemppelit ja shintolaispyhäköt ovat maan kulttuuriaarteita.

Lue lisää ja varaa ›
1955
8 vrk
Alk/hlö

Kalutara

Kalutarassa yhdistyvät Sri Lankan siirtomaa-ajan kulttuuri ja leppoisa rantalomailu leveiden hiekkarantojen äärellä.

Lue lisää ja varaa ›
1425
7 vrk
Alk/hlö

Hongkong

Hongkongin korkeuksiin nousevat pilvenpiirtäjät ovat moderni julkisivu, jonka taakse kätkeytyy ikivanha kiinalainen kulttuuri. Feng Shui, Tai Chi ja kiinalainen lääketiede ovat yhä tärkeä osa hongkongilaisten arkipäivää.

Lue lisää ja varaa ›
1230
6 vrk
Alk/hlö

Delhi

Delhissä menneisyys ja nykypäivä elävät rinta rinnan. Punainen linnoitus, Jama Masjid -moskeija ja Qutub -minareetti kertovat historiasta muslimi-Intian pääkaupunkina.

Lue lisää ja varaa ›
1980
8 vrk
Alk/hlö

Nha Trang

Nha Trangin tunnusmerkki ovat kilometreittäin jatkuvat kookospalmujen varjostamat hienohiekkaiset rannat sekä kirkkaana hohtava meri, joka houkuttelee uimaan ja sukeltamaan.

Lue lisää ja varaa ›
1392
8 vrk
Alk/hlö

Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City, joka myös Saigon-nimellä tunnetaan, on Vietnamin väkirikkain kaupunki, jonka omalaatuisessa katukuvassa vuorottelevat modernit pilvenpiirtäjät, kadunvarsien ruokakojut, buddhalaistemppelien pagodit ja ranskalaishenkiset rakennukset.

Lue lisää ja varaa ›
1687
8 vrk
Alk/hlö

Hanoi

Hanoi on yksi aasian omalaatuisimpia kaupunkeja siirtomaa-ajan arkkitehtuureineen ja leveine bulevardeineen. Nähtävyyksistä kiinnostavimpia ovat Ho Chi Minhin mahtipontinen mausoleum sekä Hanoin vanhat korttelit Hoán Kiem -järven luoteispuolella.

Lue lisää ja varaa ›
1857
8 vrk
Alk/hlö

Danang ja Hoi An

Danang on Vietnamin suurimpia kaupunkeja, jossa yhdistät aktiivisen kaupunkiloman rentouttavaan rantalomaan. Hoi Anin pikkukaupunki sijaitsee 20 km etelään Danangista ja on yksi maan hurmaavimmista paikoista.

Lue lisää ja varaa ›
1513
8 vrk
Alk/hlö

Phuket

Andamaanienmeren ympäröimä Phuket on Thaimaan suosituin lomasaari. Nautinnollinen rantaloma syntyy oleskelusta vehreiden palmujen alla sinisen meren äärellä, itsensä hemmottelusta kylpylöissä ja sukellusretkistä ympäröiville saarille.

Lue lisää ja varaa ›
1283
8 vrk
Alk/hlö

Krabi

Krabia kutsutaan Andamaaninmeren smaragdiksi - eikä syyttä. Mahtavien kallioiden, vesiputousten ja vehreiden sademetsien keskellä vietät rauhallisen rantaloman kaukana muusta maailmasta.

Lue lisää ja varaa ›
1373
8 vrk
Alk/hlö

Koh Samui

Koh Samuin kaunis, trooppinen saari sijaitsee Siamin lahdella, tunnin lentomatkan päässä Bangkokista etelään. Upeat vesiputoukset, valkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja vehreät kookospalmut luovat täydelliset puitteet trooppiselle lomalle.

Lue lisää ja varaa ›
1462
8 vrk
Alk/hlö

Koh Samet

Rayongin edustalla sijaitseva Koh Sametin saari sopii rauhallista rantalomaa etsiville. Koh Samet on kokonaisuudessaan luonnonsuojelualuetta, joten luonto ihastuttaa kauneudellaan ja turmelemattomuudellaan.

Lue lisää ja varaa ›
1498
8 vrk
Alk/hlö

Koh Lanta

Lyhyen venematkan päässä Krabilta sijaitseva Lantan saari on idyllinen rantalomapaikka. Saari tunnetaan kauniista ja rauhallisista rannoista sekä vehreistä kukkuloistaan.

Lue lisää ja varaa ›
3787
8 vrk
Alk/hlö

Koh Kood

Koh Koodilla nautit hemmottelevasta lomasta kaukana kaikesta. Saari tunnetaan rauhallisten rantojen lisäksi myös trooppisesta sademetsäluonnosta ja kristallinkirkkaana hohtavasta merestä.

Lue lisää ja varaa ›
1496
8 vrk
Alk/hlö

Koh Chang

Siaminlahdella, lähellä Kambodzan rajaa sijatseva Koh Chang on Thaimaan toiseksi suurin saari, joka tunnetaan myös nimellä elefanttisaari. Täällä vietät rauhallisen rantaloman snorklaten, sukeltaen, pyöräillen ja vaeltaen.

Lue lisää ja varaa ›
1063
7 vrk
Alk/hlö

Bangkok

Kaupunkilomalla Bangkokissa hemmottelet itseäsi maailman parhaissa hotelleissa, piipahdat hellittäväksi kylpylöihin, nautit thaikeittiön herkuista ja antaudut aurinkoisia hymyjä ja värejä tulvivan kaupungin vietäväksi.

Lue lisää ja varaa ›
1292
8 vrk
Alk/hlö

Hua Hin

Hua Hin on monipuolinen ja helppo lomanviettopaikka koko perheelle noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Bangkokista. Hua Hinissa nauttit rauhallisesta rantalomasta ja pikkukaupungin palveluista.

Lue lisää ja varaa ›
2724
8 vrk
Alk/hlö

Bentota

Bentota on Sri Lankan tunnetuimpia rantakohteita. Puitteet ovatkin mitä parhaimmat – leveää, kullankeltaista hiekkarantaa reunustavat palmut ja meri välkkyy turkoosin värisenä.

Lue lisää ja varaa ›
1299
9 vrk
Alk/hlö

Bali

Intian valtameren ja Jaavan meren välissä sijaitseva lomaparatiisi Bali on yksi Indonesian 18 000 saaresta. Tuhansien temppelien ja patsaiden saarella perinteet ja rituaalit elävät vahvoina nykypäivässä.

Lue lisää ja varaa ›