Matkakohteet » Aasia

Mongolia

Itä-Aasialainen sisämaavaltio Mongolia rajautuu pohjoisessa Venäjään ja muilta ilmansuunniltaan Kiinaan. Pääosin arojen peittämän maan eteläisin kolkka on osa Gobin autiomaata. Paimentolaiset jurttaleireineen ovat edelleen osa Mongolian nykypäivää...

Georgia

Euroopan ja Aasian rajalla sijaitsevan Georgian juuret ulottuvat kauas historiaan. Pienuudestaan huolimatta maa yllättää monipuolisuudellaan.

Vietnam

Vietnam on yhdistelmä häkellyttävän kaunista luontoa, värikkäitä kaupunkeja, tyyniä merenrantoja, hiekkadyynejä, omintakeista kulttuuria, paikallisia ruokaherkkuja ja äärimmäisen ystävällisiä ihmisiä.

Sri Lanka

Sri Lanka on saarivaltio Intian valtameressä Intian eteläpuolella. Sri Lankaa, entistä Ceylonia, on sanottu orkideojen ja hohtavien sinisafiirien maaksi.

Singapore

Singapore on rikas ja hyvinvoiva. Vauraus näkyy kaupunkikuvassa loistavana puhtautena, mutta myös turvallisuutena. Kaupunkimaisemaan koristavat vehreät viheralueet, orkideapuistot ja eläintarha, jonka jännittävä yösafari on monelle juuri se juttu.

Malesia

Malesian luonto on palanen trooppista paratiisia, jossa vuoristomaisemia, rantoja ja saaria riittää. Suurkaupunkitunnelmaa löydät Kuala Lumpurista, kun taas Penangin saari hurmaa George Townin vanhallakaupungilla.

Kiina

Kiina on hengästyttävän suuri ja täynnä hämmästyttäviä yksityiskohtia. Mahtava Kiinan muuri on unohtumaton elämys, etenkin jos lähdet itse harppomaan sen ikiaikaisille portaille.

Japani

Nousevan auringon maan kirsikankukat, harmoniset puistot tai kiehtovan keittiön näkö- ja makuaisteja hivelevät ruoat ovat jo hyviä syitä lähteä Japaniin. Hemmottele itseäsi kylpylöissä, shoppaile sydämesi kyllyydestä ja seikkaile yöelämässä.

Intia

Intia satoine kielineen ja kulttuureineen on värikäs vastakohtaisuuksien maa, jonka jo Indira Gandhi kehoitti hyväksymään sellaisenaan kuin se on - niin hyvässä kuin pahassa. Kun annat sille mahdollisuuden, se palkitsee ihmeillään moninkertaisesti.

Indonesia

Päiväntasaajalla sijaitsevan Indonesian monipuolinen luonto sade- ja mangrovemetsineen, hiekkarantoineen ja koralliriuttoineen houkuttelee matkailijoita.

Filippiinit

Tuhansista paratiisisaarista, upeista rannoista ja merenalaisesta elämästä tunnettu Filippiinit valloittaa vieraanvaraisuudellaan ja tuoreilla meren antimilla. Filippiinien ainutlaatuinen yhdistelmä rosoisia kaupunkeja ja paratiisia.

Thaimaa

Thaimaa - hymyjen maa! Lämmin, trooppinen ilmasto, kristallinkirkkaat uimavedet, valkoiset rannat, erinomainen ruoka, eksotiikka ja ystävälliset paikalliset ihmiset saavat yhä useamman suuntaamaan lomamatkansa Thaimaahan.

Matkakohteet ja elämykset kartalla