Hinta alkaen

9 vrk
1558 € / hlö

Paras aika matkustaa

Huhtikuu - Marraskuu

Parhaat yhteydet

Qatar Airways, Turkish Airlines

Nopein lentoaika

n. 18 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Bali - lumoava lomasaari

Tuhansien temppelien ja patsaiden Balilla perinteet ja rituaalit elävät vahvoina. Hypnoottisten tunnelmien lumoava lomasaari on yksi Indonesian 18 000 saaresta ja sijaitsee Intian valtameren ja Jaavan meren välissä. Koralliriuttojen suojaamien hiekkarantojen lisäksi saari tarjoaa runsaasti kulttuuria, nähtävyyksiä ja kauniita maisemia. Rentoutumisen lomassa voit tutustua indonesialaisen keittiön tulisiin herkkuihin ja hindulaisuuden mielenkiintoiseen tarustoon.

Balilta on lukuisia ranta-alueita, joista jokaisella on oma luonteensa. Jimbaran on alueena melko rauhallinen ja tunnettu monista kalaravintoloistaan ja noin 4 kilometriä pitkästä, upeasta hiekkarannasta. Nusa Dua on rakennettu hotellialueeksi, joten siellä ei ole lainkaan paikallisasutusta, mutta sen pitkää ja leveää hiekkarantaa pidetään yhtenä saaren upeimmista. Sanur on tunnelmaltaan leppoisan rauhallinen, ja hotellien ympäristössä on runsaasti paikallisasutusta ja ravintoloita. Kaikkein vilkkain alueista on Kuta, jossa on runsaasti pikkukauppoja, baareja, ravintoloita ja yökerhoja ja itse ranta on pitkä ja aallokko mahtava. Täysin toisenlaisia maisemia tarjoavat saaren sisäosien riisipeltoviljelmät jat Balin kulttuurin keskus Ubud. Rantalomailun lisäksi Balilla on mahdollista esimerkiksi pelata golfia ja sukeltaa. Monen surffarin mielestä saari on mahtavien aaltojensa takia yksi maailman parhaimmista paikoista harrastaa lajia.

Sää Balilla on lämmin ja kostea ympäri vuoden. Lyhyitä trooppisia sadekuuroja esiintyy eniten lokakuusta maaliskuuhun ja vähiten huhtikuusta syyskuuhun.

Hindulaisuuden uuteen vuoteen kuuluva hiljaisuuden päivä, Nyepi, on päivä jonka balilaiset viettävät kotona hiljaisuudessa. Hotelleissa asuvien matkailijoiden odotetaan pysyvän hotellin alueella ja käyttävän vain hotellin palveluita. Balin kansainvälinen lentokenttä on suljettu Nyepin ajan.
Vuonna 2020 Nyepiä vietetään 25.3. klo 06.00-26.3. klo 06.00 välisenä aikana.
Vuonna 2121 Nyepiä vietetään 14.3. klo 06.00-15.3. klo 06.00 välisenä aikana.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Balille toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Indonesiasta.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

InterContinental Bali Resort

Loistoluokan rantahotelli Jimbaranin rannalla Balin etelärannikolla. Balilaista tyyliä henkivä hotelli levittäytyy laajan trooppisen puutarhan keskelle ja valkohiekkaisen rannan äärelle.

Nusa Dua Beach Hotel Bali

Hyvä ja viihtyisä ensimmäisen luokan rantahotelli Nusa Dua -rannalla Balin eteläosassa.

+

Segara Village Hotel Bali

Kodikas, hyvä turistiluokan rantahotelli Sanurin alueen pohjoispäässä. Vehreän puutarhan keskellä oleva hotelli on rakennettu balilaista kylää mukaillen. Hotellin Byrd Beach Club on remontissa 1.11.19-29.2.20. Töitä tehdään päivittäi...

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Bali

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Bali