Hinta alkaen

8 vrk
1155 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Huhtikuu
Joulukuu

Parhaat yhteydet

Qatar Airways

Nopein lentoaika

n. 20.5 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Langkawi - trooppinen lomasaari

Malesian länsirannikolla, Thaimaan rajan tuntumassa sijaitseva verovapaa Langkawin saari on suurin saman nimisen, pääosin aution 99 saaren muodostamasta saariryhmästä.  Valkohiekkaiset rannat kutsuvat nauttimaan rennosta rantalomasta. Saaren lounais- ja eteläosissa sijaitsevat Cenangin ja Tengahin rannat ovat leveitä ja ravintoloita, baareja ja kauppoja on myös hotellien ulkopuolella. Langkawin pohjoisosan rannat ovat hyvin rauhallisia ja palveluita ei juurikaan ole tarjolla hotellien ulkopuolella.

Matkailun lisäksi saaren asukkaat saavat edelleen elantonsa myös maanviljelyksestä ja kalastuksesta, ja ihastuttavat pikku kylät rytmittävät maisemaa saarta kiertävien teiden varsilla. Kurkistuksen malesialaisen pikkukaupungin elämään saa Kuahin kaupungissa. Retkille saariston pienempien pienempien saarien luoliin ja poukamiin mennään veneellä, kuten myös Pulau Payar Marine Park kansallispuistoon, jossa on hyvät mahdollisuudet sukeltamiseen ja snorklaamiseen. Saarella on myös kaksi golfkenttää.

Langkawilla nautitaan tasaisesta kolmenkymmenen asteen tienoilla olevasta lämmöstä ympäri vuoden. Sadekuurot pitävät saaren trooppisenluonnon vehreänä myös kuivimpaan aikaan joulukuusta maaliskuulle.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Langkawille toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Malesia ja Langkawi.

Tourism Malaysia Logo

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Malesian turistivero  MYR 10 ja Langkawin turistivero MYR 3-5, yhteensä MYR 15, n. 3-4€/ huone/yö.
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

The Datai Langkawi Resort

Ikiaikaisen trooppisen sademetsän ympäröimä idyllinen loistoluokan hotelli saaren rauhallisella ja kauniilla luoteisrannalla. Lentokentälle on noin puolen tunnin ajomatka. Hotelli on rakennettu paikallisista materiaaleista ja rakennukset sulautu...

Meritus Pelangi Beach Resort and Spa Langkawi

Viehättävä, hyvä ensimmäisen luokan rantahotelli Langkawin länsirannikolla Cenangin rannalla. Hotelli on rakennettu perinteistä malesialaista kylää mukaillen ja sen monet pienet rakennukset asettuvat luontevasti ympäröivään vehreään pu...

+

The Westin Langkawi Resort and Spa

Tyylikäs, hyvä ensimmäisen luokan rantahotelli lähellä saaren eteläosaa. Kuahin kaupunkiin on noin 5 minuutin ja lentokentälle noin  30 minuutin ajomatka.

Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi

Turistiluokan hotelli Tengahin rannalla. Lentokentälle noin 15 minuutin ajomatka.

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Langkawi

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Langkawi