Hinta alkaen

8 vrk
1544 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Huhtikuu
Joulukuu

Parhaat yhteydet

Qatar Airways

Nopein lentoaika

n. 20.5 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Langkawi - trooppinen lomasaari

Malesian länsirannikolla, Thaimaan rajan tuntumassa sijaitseva verovapaa Langkawin saari on suurin saman nimisen, pääosin aution 99 saaren muodostamasta saariryhmästä.  Pääsaari Langkawin pohjoisrannalla sijaitsevat hienoimmat hotellit ja upeimmat rannat. Pienempien saarien luoliin ja poukamiin pääsee veneellä, kuten myös Pulau Payar Marine Park kansallispuistoon, jossa on hyvät mahdollisuudet sukeltamiseen ja snorklaamiseen.

Matkailun lisäksi saaren asukkaat saavat edelleen elantonsa myös maanviljelyksestä ja kalastuksesta, niinpä ihastuttavat pikku kylät rytmittävät maisemaa saarta kiertävän tien varrella. Ja kun lomaansa haluaa annoksen pikkukaupungin elämän menoa, on oikea osoite Langkawin ainoa kaupunki Kuah. Saarella on myös kaksi golfkenttää.

Langkawilla nautitaan tasaisesta kolmenkymmenen asteen ympärillä pyörivästä lämmöstä. Sadekuurot pitävät saaren trooppisenluonnon vehreänä myös kuivimpaan aikaan joulukuusta maaliskuulle.

Malesian viranomaiset ovat ilmoittaneet 1.3.2019, että 6% Sales & Service Tax (SST) voimassaoloa jatketaan välittömästi ja se koskee kaikkia Malesiassa myytäviä matkailupalveluja heti eli 1.3.2019 alkaen.  Veron voimaan astuminen voi nostaa niin uusien kuin jo aiemmin tehtyjen majoitus-, kuljetus-, retki- ym. matkailupalveluvarausten hintoja.

Lue lisää Malesia ja Langkawi.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • edestakaiset lennot Helsinki Langkawi ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset
 • 8 yön majoitus Berjaya Langkawi Beach & Spa Resort hotellissa aamiaisella. Hinnassa huomioitu ennakkovaraajan etu tarjous, varaukset viimeistään 63 vrk ennen lähtöä.
 • Malesian turistivero  MYR 10 ja Langkawin turistivero MYR 3-5, yhteensä MYR 15, n. 3-4€/ huone/yö.
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

The Datai Langkawi Resort

Ikiaikaisen trooppisen sademetsän ympäröimä idyllinen loistoluokan hotelli saaren rauhallisella ja kauniilla luoteisrannalla. Lentokentälle on noin puolen tunnin ajomatka. Hotelli on rakennettu paikallisista materiaaleista ja rakennukset sulautu...

+

The Westin Langkawi Resort and Spa

Tyylikäs, hyvä ensimmäisen luokan rantahotelli lähellä saaren eteläosaa. Kuahin kaupunkiin on noin 5 minuutin ja lentokentälle noin  30 minuutin ajomatka.

Meritus Pelangi Beach Resort and Spa Langkawi

Viehättävä, ensimmäisen luokan rantahotelli Langkawin länsirannikolla Cenangin rannalla. Hotelli on rakennettu perinteistä malesialaista kylää mukaillen ja sen monet pienet rakennukset asettuvat luontevasti ympäröivään vehreään puutarha...

+

Berjaya Langkawi Resort

Hyvä turistiluokan kylpylä- ja rantahotelli, joka on levittäytynyt laajalle tontille Burau Bay -lahden rannalla. Lentokentälle on n. 15 min ajomatka.

Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi

Turistiluokan hotelli Tengahin rannalla. Lentokentälle noin 15 minuutin ajomatka.

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Langkawi

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Langkawi