Hinta alkaen

8 vrk
1540 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Elokuu

Parhaat yhteydet

Qatar Airways, Finnair, Turkish Airlines

Nopein lentoaika

n. 16 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Danang ja Hoi An - rantaa ja kulttuuria

Danang on Vietnamin suurimpia kaupunkeja, jossa yhdistät samalla matkalla aktiivisen kaupunkiloman rentouttavaan rantalomaan. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Ho Chi Minh-museo, pagodat, temppelit ja legendaarinen My Khe Beach. Parin kilometrin päässä keskustan ulkopuolella sijaitseva ranta-alue levittäytyy silmänkantamattomiin.

Hoi Anin pikkukaupunki sijaitsee 20km etelään Danangista ja on yksi Vietnamin hurmaavimmista paikoista. Kaupunki on täynnä historiallisia rakennuksia ja täyden kuun ajan juhlissa värikkäät lyhdyt valaisevat katuja. Hoi Anin vanha kaupunki on kokonaan suljettu autoilta ja sopii hyvin kävelyyn ja pyöräilyyn. Kaupungin taitavat räätälit loihtivat sinulle uuden loma-asun tai puvun kotiin viemisiksi.

Päivälämpötilat Keski-Vietnamissa Da Nangin seudulla ovat alimmillaan joulu-tammikuussa, päivän alin on noin 19C ja päivän ylin 25C tienoilla. Korkeimmillaan päivälämpötilat ovat heinä-elokuussa, jolloin päivän alin liikkuu 25C ja päivän ylin 34C tienoilla. Sateisinta alueella on syyskuusta-joulukuuhun.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Danangiin ja Hoi Aniin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Yhdistä:
Danang & Hanoi
Danang & Ho Chi Minh City

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

+

Fusion Maia Danang

Danangin rannalla sijaitseva ensimmäisen luokan villa-hotelli, jossa kylpylähoidot sisältyvät majoituksen hintaan. Danangin keskustaan on noin 10 minuutin ajomatka. Lentokentälle ja Hoi Anin historialliseen kaupunkiin ajaa 20 minuutissa. Majoit...

+

Furama Resort Danang

Hyvä ensimmäisen luokan hotelli Vietnamin tunnetuimmalla rannalla, My Khe Beachillä, 15 minuutin ajomatkan päässä Danangista ja lentokentältä.

Victoria Hoi An Beach Resort and Spa

Viehättävä ensimmäisen luokan rantahotelli 5 km historiallisen Hoi Anin keskustasta ja 30 km etelään Danangin lentokentältä. Ranta on suoraan hotellirakennusten edessä kapea, mutta hotellin kummallakin sivulla avautuu leveä hiekkaranta uimi...

Elämykset kpl

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Danang ja Hoi An

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Danang ja Hoi An


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.