Hinta alkaen

8 vrk
1831 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Syyskuu
Joulukuu

Parhaat yhteydet

Qatar Airways

Nopein lentoaika

n. 20 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Nha Trang - aurinkoinen rantakaupunki

Ho Chi Minhistä 450 kilometriä pohjoiseen sijaitseva Vietnamin tunnetuin rantalomakohde Nha Trang on niin ulkomaalaisten kuin vietnamilaisten matkailijoiden suosiossa. Noin 300 000 asukkaan vilkas kaupunki on säilyttänyt vietnamilaisuutensa ja sen tunnusmerkkeinä ovat eläväinen kalasatama ja kilometreittäin jatkuvat kookospalmujen varjostamat hienohiekkaiset rannat. Kirkkaana välkkyvä meri ja houkuttelee uimaan ja sukeltamaan. Merellä keikkuvat korinmuotoiset perinneveneet ihastuttavat ja markkina-alueelta löydät paksua, ylellistä silkkiä kotiin viemisiksi.

Ninh Van Bay sijaitsee rauhallisessa poukamassa, 20 minuutin venematkan päässä Nha Trangista. Poukamaa ympäröivät toisella puolella vuoret  ja toisella puolella valkoinen hiekkaranta. Nauti rantalomasta ylellisessä, luonnon keskelle rakennetussa piilopaikassa, joka on saavutettavissa ainoastaan meriteitse.

Huomioithan, että lentoaikatauluista johtuen voit joutua yöpymään joko mennessä, palatessa tai molempiin suuntiin Ho Chi Minh Cityssä. Esimerkki yöpymisen hinnasta:  Majestic Saigon hotel 1 yö ja meno-paluu lentokenttäkuljetukset hinta alk. 102 €/ henkilö, 2 hengen huoneessa.

Päivälämpötilat Keski-Vietnamin eteläosassa, Nha Trangin seudulla ovat suhteellisen tasaiset läpi vuoden, päivän alin noin 21-24C ja päivän ylin 28-33C tienoilla. Sateisinta alueella on loka-marraskuussa.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Nha Trangiin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Yhdistä:
Nha Trang & Ho Chi Minh City

Esimerkkihintaan sisältyy

 • edestakaiset lennot Helsinki Ho Chi Minh yhdellä koneenvaihdolla ja paikallislento Ho Chi Minh Nha Trang sekä lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset
 • 8 yön majoitus Evason Anamandara hotellissa aamiaisella
 • Premium Lane -turvatarkastus Helsingin lentokentällä
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Six Senses Ninh Van Bay

Rauhallinen loistoluokan boutique-rantahotelli Ninh Van Bayssa, 20 minuutin venematkan päässä Nha Trangista. Vähintään 5-7 yötä hotellissa asuville hotelli tarjoaa veloituksetta päivittäisen aktiviteetin, kuten hieronnan, piknikin rannalla,...

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Evason Ana Mandara Nha Trang

Kaunis ensimmäisen luokan rantahotelli Nha Trangissa keskustan tuntumassa. Tilavissa huoneissa on myös yksityinen terassi, jolta näköalat trooppiseen puutarhaan tai merelle. Hotellilla on ympäristöohjelma.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Elämykset kpl

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Nha Trang

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Nha Trang