Madagascar

Madagascarin trooppinen paratiisisaari Intianvaltameressä on luonnoltaan ja eläimistöltään ainutlaatuisen monimuotoinen maa. Maisemat saarella vaihtelevat valkohiekkaisista rannoista hiekka aavikoihin ja trooppisiin sademetsiin.

Marokko

Marokossa itämainen mystisyyttä henkivä kulttuuri kohtaa entisten siirtomaaisäntien jälkeensä jättämän ranskalaisuuden. Monimuotoista kuningaskuntaa rajaavat pohjoisessa Välimeri, lännessä Atlantti ja idässä autiomaa.

Kenia

Kenialle on moni eurooppalainen, kuten esimerkiksi tanskalainen Karen Blixen, menettänyt sydämensä. Siirtomaa-ajan henki näkyy edelleen maan kaupunkien arkkitehtuurissa. Nairobi on mainettaan parempi ja suorastaan kiehtova kaupunki.

Seychellit

Intian valtameren Seychellit ovat saaneet luonnolta monta lahjaa; hienon hiekan, kristallinkirkkaan meriveden, joka taittuu kaikissa mahdollisissa sinisen ja vihreän sävyissä, trooppiset kalat, komeat kalliomaisemat ja vehreät palmut.

Mauritius

Keskellä Intian valtamerta päiväntasaajan eteläpuolella sijaitseva Mauritius on yhtä aikaa tyylikäs ja rento lomakohde. Rantaviivaa riittää yli 300 kilometriä ja saarta ympäröi suojeltu koralliriutta.

Malediivit

Malediivit on ultimaattinen lomaparatiisi, jossa mieli ja sielu lepää postikorttimaista näkymää katsellessa. Turkoosit laguunit, silmän kantamattomiin jatkuvat valkoiset hiekkarannat - Maleviidit on täydellinen lomanviettopaikka.

Jordania

Monipuolinen lomakohde, Jordania, sijaitsee Akabanlahden ja Kuolleenmeren rannalla. Ilmasto on miellyttävä ja maan nähtävyydet ovat maailmanperintöä. Jordania sopii erinomaisesti matkakohteeksi historiasta ja uskonnosta kiinnostuneille.

Arabiemiraatit

Arabiemiraatit muodostuu seitsemästä emiirikunnasta Arabian niemimaalla. Maasta löytyy yleellisyyttä, vanhoja perinteitä, autiomaan eksotiikkaa, modernia länsimaista elämänmenoa, tuoksuja ja makuja.

Tansania

Tansania on ohittamaton kokemus Afrikan luonnosta ja kulttuurista kiinnostuneille. Safarimatkailija aloittaa lomansa Arushasta, joka sijaitsee Serengetin, Ngorongoron ja Kilimanjaron välissä. Tansania on unelmien Afrikkaa parhaimmillaan!

Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka tunnetaan ainutlaatuisesta luonnosta. Vehreät metsät, sumuiset vuoret, paahteiset erämaat, hedelmälliset viinialueet ja kansallispuistoissa asustelevat villieläimet tarjoavat matkailijalle ikimuistoisia elämyksiä.

Matkakohteet ja elämykset kartalla