Kenia

Kenialle on moni eurooppalainen, kuten esimerkiksi tanskalainen Karen Blixen, menettänyt sydämensä. Siirtomaa-ajan henki näkyy edelleen maan kaupunkien arkkitehtuurissa. Nairobi on mainettaan parempi ja suorastaan kiehtova kaupunki.

Seychellit

Seychellit ovat saaneet luonnolta monta lahjaa; hienon hiekan, kristallinkirkkaan meriveden, joka taittuu kaikissa mahdollisissa sinisen ja vihreän sävyissä, trooppiset kalat, komeat kalliomaisemat ja vehreät palmut.

Mauritius

Keskellä Intian valtamerta päiväntasaajan eteläpuolella sijaitseva Mauritius on yhtä aikaa tyylikäs ja rento lomakohde. Rantaviivaa riittää yli 300 kilometriä ja saarta ympäröi suojeltu koralliriutta.

Malediivit

Malediivit on ultimaattinen lomaparatiisi, jossa mieli ja sielu lepää postikorttimaista näkymää katsellessa. Turkoosit laguunit, silmän kantamattomiin jatkuvat valkoiset hiekkarannat - Maleviidit on täydellinen lomanviettopaikka.

Jordania

Monipuolinen lomakohde, Jordania, sijaitsee Akabanlahden ja Kuolleenmeren rannalla. Ilmasto on miellyttävä ja maan nähtävyydet ovat maailmanperintöä. Jordania sopii erinomaisesti matkakohteeksi historiasta ja uskonnosta kiinnostuneille, arabikulttuur

Arabiemiraatit

Arabiemiraatit muodostuu seitsemästä emiirikunnasta Arabian niemimaalla. Maasta löytyy yleellisyyttä, vanhoja perinteitä, autiomaan eksotiikkaa, modernia länsimaista elämänmenoa, tuoksuja ja makuja.

Tansania

Tansania on ohittamaton kokemus Afrikan luonnosta ja kulttuurista kiinnostuneille. Safarimatkailija aloittaa lomansa Arushasta, joka sijaitsee Serengetin, Ngorongoron ja Kilimanjaron välissä. Tansania on unelmien Afrikkaa parhaimmillaan!

Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka tunnetaan ainutlaatuisesta luonnostaan. Vehreät metsät, sumuiset vuoret, paahteiset erämaat, hedelmälliset viinialueet ja kansallispuistoissa asustelevat villieläimet tarjoavat matkailijalle ikimuistoisia elämyksiä.

Matkakohteet ja elämykset kartalla

1588
6 vrk
Alk/hlö

Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah on erinomainen vaihtoehto eksoottista ja rauhallisen rentoa rantalomaa etsiville. Kohde sopii hyvin myös lapsiperheille.

Lue lisää ja varaa ›
2830
4 vrk
Alk/hlö

Tansanian safarit

Safari Tansaniassa on sykähdyttävä kokemus, jossa koet monimuotoisen Itä-Afrikan luonnon ja eläimistön marakateista norsuihin. Tansaniassa voit osallistua niin opastetulle kiertosafarille kuin yhdestä safarilodgesta käsin tehtäville safareille

Lue lisää ja varaa ›
3090
8 vrk
Alk/hlö

Malediivit

Päiväntasaajan korkeudella Intian valtameressä sijaitsevaan Malediivien saariryhmään kuuluu 1190 saarta, joita ympäröivät koralliriutat ja turkoosit laguunit. Merivesi Malediiveilla on juuri niin kristallinkirkasta kuin sen kuvissa näyttää olevan!

Lue lisää ja varaa ›
1780
8 vrk
Alk/hlö

Kapkaupunki

Viinitarhojen, Atlantin valtameren ja ja vuorten kainaloon levittäytyvää Kapkaupunkia kutsutaan Afrikan timantiksi ja yhdeksi maailman kaunneimmista kaupungeista. Pöytävuori luo kaupunkikuvalle majesteettisen ja katseet puoleensa vetävän taustan.

Lue lisää ja varaa ›
2600
4 vrk
Alk/hlö

Etelä-Afrikan safarit

Etelä-Afrikka ja korkeatasoidet safarit kuuluvat yhteen! Etelä-Afrikan kansallispuistoissa sinulla on mahdollisuus päästä näkemään ”Big Five” -villieläimet eli leijona, leopardi, elefantti, sarvikuono ja puhveli sekä paljon muita eläimiä.

Lue lisää ja varaa ›
1950
6 vrk
Alk/hlö

Dubai

Vauras Dubai toivottaa vieraansa tervetulleeksi tuhannen ja yhden yön tarinoiden maisemiin. Tarjolla on upeita hotelleja, verovapaita ostoksia, valkohiekkaisia rantoja, kiinnostavia nähtävyyksiä ja viheriöiviä golfkenttiä aavikon keskellä.

Lue lisää ja varaa ›
1641
8 vrk
Alk/hlö

Sansibar

Maustesaarena tunnettu Sansibar on historialtaan rikas, valkohiekkaisten rantojen lomasaari vain muutamien kymmenien kilometrien päässä Tansanian mantereelta. Jälkensä saarelle ovat jättäneet niin portugalilaiset kuin arabit.

Lue lisää ja varaa ›
1586
8 vrk
Alk/hlö

Mauritius

Mauritius on mainio kohde huoletonta ja laadukasta rantalomaa kaipaavalle. Hotellit levittäytyvät valkohiekkaisten rantojen äärelle trooppisen maiseman keskelle. Saaren historia ja monikulttuurisuus näkyvät korkeatasoisessa ruokatarjonnassa.

Lue lisää ja varaa ›
1922
8 vrk
Alk/hlö

Seychellien muut saaret

Seychellien saariryhmässä on monia ihastuttavia ja luonnonkauniita pikkusaaria, joille matkataan pääsaari Mahelta, joko lentäen tai veneellä. Alla esimerkkejä suosituimmista saarista. Räätälöimme mielellämme juuri sinulle sopivan yhdistelmän!

Lue lisää ja varaa ›
1533
8 vrk
Alk/hlö

Mahe

Pääsaari Mahe on Seychellien saarista suurin ja sen hienoista hiekkarannoista tunnetuin on pohjoisessa sijaitseva Beau Vallon Bay. Saaren eteläosa on täynnä pieniä, autioita poukamia.

Lue lisää ja varaa ›
2134
8 vrk
Alk/hlö

Praslin

Seychellien toiseksi suurin, 6500 asukkaan saari, Praslin sijaitsee vain 15 minuutin lentomatkan päässä Mahelta. Rento tunnelma, ystävälliset ihmiset ja valkohiekkaiset rannat vievät mukanaan rauhalliseen lomatunnelmaan.

Lue lisää ja varaa ›
1496
3 vrk
Alk/hlö

Kenian safarit

Suahilin kielellä safari tarkoittaa matkaa. Safari on ainutlaatuinen afrikkalainen matka, joka tarjoaa luontoseikkailun, kohtaamisia villieläinten kanssa, öitä teltoissa tai safarimajoissa, hyvää ruokaa ja huikaisevia maisemia.

Lue lisää ja varaa ›