Hinta alkaen

7 vrk
1464 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Huhtikuu
Lokakuu - Joulukuu

Parhaat yhteydet

Finnair, flydubai, Turkish Airlines

Nopein lentoaika

n. 7 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Dubai - kultaa, keitaita ja golfia

Matka vauraaseen Dubaihin on matka tuhannen ja yhden yön tarinoiden maisemiin, jossa ultramoderni nykypäivä limittyy ikiaikaisten perinteiden kanssa. Rantalomaa vietetään valkohiekkaisten rantojen äärellä hotellien palveluista nauttien, mutta perinteikäs Dubai ei ole basaareja tai kameliraveja kauempana.

Alati muuttuvaa Dubaita voisi sanoa suuruudenhulluudella rakennetuksi, mutta tosiasiassa se on päätäväisyydellä  aikaansaatu Lähi-idän ihme: aavikon laidalle, entiseen kalastajakylään on noussut maailman korkeimpia ja erikoisimpia rakennuksia, merelle rakennettuja tekosaaria, toinen toistaan uskomattomampia hotelleja, valtavia teemapuistoja ja ostoskeskuksia. Ja kaiken tämän suuruuden keskellä jeeppisafari aavikolle ja käynti beduiinileirissä saatta olla kaikkein vaikuttavin kokemus. Unohtaa ei sovi vehreinä, nykyaikaisina keitaina kukoistavia golfkenttiä ja toisen ääripään perinteisiä, elämää kuhisevia Souk-basaareja.

Koko maailma kohtaa Dubaissa 1.10.2021 – 31.3.2022 järjestettävässä Dubai Expo -maailmannäyttelyssä.

Dubai sopii hyvin myös lapsiperheille. Rantalomailun lisäksi tekemistä riittää esimerkiksi Legolandin tai IMG Wordl of Adventures -teemapuistossa, Wild Wadin -vesipuistossa tai Dubai Mall -ostoskuksen olevassa Kidzaniassa, jossa lapset pääsevät leikkimään aikuista eri ammateissa.

Royal Caribbeanin Dubaista lähtevillä risteilyillä pääset tutustumaan laajemmin Arabian niemimaan kohteisiin talvikausina 2020-2021 ja 2021-2022.

Muslimien paastokausi, Ramadan, on muslimikalenterin yhdeksäs kuukausi ja sen ajankohta muuttuu vuosittain. Dubai on Emiraateista vapaamielisimpiä, mutta Ramadan saattaa aiheuttaa joitakin pieniä rajoituksia ravintoloiden aukioloajoissa ja alkoholitarjoiluissa. Retkiohjelmassa voi myös olla muutoksia, koska muslimit työskentelevät paaston aikana pääasiassa vain aamupäivisin.

Dubaihin lennetään Helsingistä suorin lennoin ympäri vuoden. Talvikaudella, lokakuusta huhtikuun puoleenväliin yhteys on päivittäin ja kesäkaudella neljä kertaa viikossa. Lentoaika Arabianniemimaan eksotiikan äärelle on vain reilu kuusi tuntia.

Matkat Dubaihin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Oleskelun pituuden kohteessa päätät itse reittilentopäivien puitteissa. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Dubai.
Lue lisää maailmannäyttelystä Dubai Expo 2020.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset suorat lennot Helsinki Dubai ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Edestakaiset lentokenttäkuljetukset
 • 7 yön majoitus Mövenpick Hotel Jumeirah Beach hotellissa aamiaisella
 • Dubain turistivero. Vero maksetaan paikanpäällä majoitusliikkeessä loppulaskun yhteydessä. Veron suuruus on AED 10-20= n. 2-4 €/ huone/ yö hotellin tasosta riippuen. Jos majoittuminen tapahtuu huoneistossa maksetaan vero jokaisesta huoneiston makuuhuoneesta.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

One & Only Royal Mirage Dubai

Loistoluokan rantahotelli Jumeirahilla, kuin suoraan sadusta.

+

Mina A’Salam Madinat Jumeirah Dubai

Ylellisen kodikas hyvä ensimmäisen luokan arabialaistyyliin sisustettu rantahotelli Jumeirahin rannalla. Mina a´Salaam on yksi Madinat Jumeirahin viidestä hotellista, joiden kaikkien ravintolat ja palvelut ovat asukkaiden käytössä. Abra-veneet...

+

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Ensimmäisen luokan hotelli Jumeirah Beach -rannalla. Ajoaika lentokentälle on noin 30 minuuttia. Hotellilla on Green Key -sertifikaatti.

Oasis Beach Tower Apartments Dubai

Ensimmäisen luokan huoneistohotelli The Walkin varrella Dubai Marinassa Jumeirahin alueella ravintoloiden, kahviloiden ja ostosmahdollisuuksien äärellä. Yleinen uimaranta kadun toisella puolella n. 3 minuutin kävelymatkan päässä.

Aloft Palm Jumeirah

Moderni boutique hotelli Palm Jumeirahin alueella, itäisen kaaren loppupäässä. Jumeirahin ranta-alueelle ja The Walk -kävelykadulle on noin 20 minuutin ja Dubain lentokentälle noin 45 minuutin ajomatka.

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Dubai

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Dubai


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.