Hinta alkaen

7 vrk
1363 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Huhtikuu
Lokakuu - Joulukuu

Parhaat yhteydet

Finnair, flydubai, Turkish Airlines

Nopein lentoaika

n. 7 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Ras Al Khaimah - rantalomaa ja aktiviteetteja

Matka Arabian niemimaalle, Arabiemiraattien pohjoisimpaan emiraattiin, Ras Al Khaimahiin on erinomainen vaihtoehto rauhallisen rentoa tai aktiivisempaa rantalomaa etsivälle. Valkohiekkaisten ja loivasti syvenevien rantojen matkakohteessa viihtyvät niin aikuiset seurueet kuin lapsiperheet.

Ras Al Khaimahin hotellit ovat keitaita erämaan reunalla, meren rannalla ja tarjoavat niin hemmottelevia kylpylähoitoja, monenlaisia urheilumahdollisuuksia kuntosalista golfiin ja sukellukseen kuin lapsille omat aktiviteettinsa kerhoista vesipuistoihin. Eksotiikan nälkää pääsee tyydyttämään retkellä hiekka-aavikon beduiinikeitaalle, kameliratsastuksella tai haukkametsästysesityksessä. Aktiivisille Jebel Jaisin vuoristo tarjoaa vaellusreittejä ja mahdollisuudet kiipeilyyn. Adrenaliinin saa nousemaan huippuunsa maailman pisimmällä, 2,83 kilometriä pitkällä Jebel Jaisin köysiradalla, jossa valjaissa riippuen lasketaan alas nopeuden noustessa huikeimmillaan 150 km:een tunnissa. Ostosmahdollisuudet ovat hotellien putiikkien lisäksi Ras Al Khaimahin ja Al Hamran alueen ostoskeskuksissa ja kuhisevan eläväisillä perinteisillä souk-markkinoilla.

Ras Al Khaimahissa suurin osa hotelleista on isoja, resort eli lomahotelleja ja edelleen suurin osa ravintoloista sijaitsee niissä. Hotellien välittömässä läheisyydessä ei välttämättä ole muita palveluita ja ravintoloita, joten all inclusive on useimmiten järkevä vaihtoehto.

Lähimmältä lentokentältä Dubaista on ajoaikaa Ras Al Khaimahin hotelleille noin tunti liikenteestä ja hotellin sijainnista riippuen.

Flydubai lentää suorat lennot Dubaihin ympäri vuoden.
Finnair lentää suorat lennot Dubaihin loka-huhtikuu välisenä aikana.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Ras Al Khaimahiin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin tai useamman kerran viikossa lentoyhtiöstä ja ajankohdasta riippuen. Oleskelun pituuden kohteessa päätät itse reittilentotarjonnan puitteissa. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita.
Lisätiedot, päivänhinta ja varaukset toimistostamme. Paikkoja on rajoitetusti.

Lue lisää Ras Al Khaimah.
Tutustu Jebel Jaisin köysiratalaskuun tästä.

 

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Dubai ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Edestakaiset lentokenttäkuljetukset Dubai Ras Al Khaimah
 • 7 yön majoitus DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island hotellissa aamiaisella
 • Premium Lane -turvatarkastus Helsingin lentokentällä
 • All Inclusive 700 €/ 7 vrk/ henkilö
 • All Inclusive sisältö: buffet aamiainen, lounas ja illallinen hotellin pääravintolassa tai lounas naposteltavaa hotellin baarissa tai beach clubilla, baarista All Iclusive -valikoimasta virvoitusjuomia, olutta, viiniä, väkeviä alkoholijuomia klo 12.00-24.00
 • All Inclusive astuu voimaan saapumispäivän lounaasta ja loppuu lähtöpäivän aamiaiseen
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

The Ritz-Carlton Ras al Khaimah

Loistoluokan villa hotelli Al Hamran rannalla Ras al Khaimahissa. Kuin salainen keidas Arabian auringon alla. Al Hamran keskustan palvelut ovat hotellin läheisyydessä. Dubain lentokentälle on noin 60 minuutin ja Ras al Khaimahin keskustaan on noin...

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert

Loistoluokan villa hotelli autiomaassa, noin 15 minuuttia Al Hamran rannalta ja The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah sisar hotellista.

Rixos Bab Al Bahr Resort Ras Al Khaimah

Hyvä ensimmäisen luokan all-inclusive rantahotelli Marjan Islandilla yli 300 metriä pitkän rannan äärellä. Dubain lentokentälle on noin 50 minuutin ja Al Hamran keskustaan noin 10 minuutin ajomatka. Ras Al Khaimahin keskusta ...

+

Hilton Ras al Khaimah Resort & Spa

Hyvä ensimmäisen luokan rantahotelli ja lomakeskus 1,5 kilometriä pitkän yksityisen rannan äärellä Ras al Khaimahin pohjoisosassa kaupungin tuntumassa. Dubain lentokentälle on noin 75 minuutin ja Al Hamran keskustaan noin 20  minuutin ajomat...

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island Ras Al Khaimah

Ensimmäisen luokan hotelli Marjan Islandilla yksityisen 650 m pitkän valkohiekkaisen rannan äärellä. Ajoaika Al Hamrahin alueen keskustan palveluihin noin 10 minuuttia, Dubain lentokentälle noin 55 minuuttia ja Ras al Khaimahin keskustaan noin ...

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Ras Al Khaimah

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Barcelona