Hinta alkaen

5 vrk
2834 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Joulukuu

Parhaat yhteydet

KLM, British Airways

Nopein lentoaika

n. 1 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Etelä-Afrikan safarit - Bongaa Big Five

Etelä-Afrikan kansallispuistoissa sinulla on mahdollisuus päästä näkemään ”Big Five” -villieläimet eli leijona, leopardi, elefantti, sarvikuono ja puhveli sekä paljon muita eläimiä. Safarilla asut safarilodgen mukavuuksin varustellussa kiinteä- tai telttakangasseinäisessä majassa, nautit korkealaatuisista aterioista ja osallistut aamuvarhaisella ja illansuussa tehtäviin safariajeluihin. Kuten yleensäkin Etelä-Afrikassa myös safarilodgeissa on osaavaa, ammattiylpeää, iloista, ystävällistä ja vieraistaan aidosti kiinnostunutta henkilökuntaa, joka haluaa tehdä safarielämyksestä jokaiselle vieraalle ikimuistoisen.

Etelä-Afrikan suurin ja kuuluisin luonnonpuisto Kruger Park sijaitsee Johannesburgista koilliseen. Talvikaudella kesäkuusta lokakuuhun Kruger Parkissa on kuivempaa ja viileämpää ja eläimet liikkuvat usein juomapaikkojen läheisyydessä. Puistossa on eniten vierailjoita huhti-, kesä- ja syyskuussa sekä joulukuusta helmikuuhun. Kruger Park kuuluu malaria-alueeseen, joten malarialääkitys on tarpeen. Puisto ja sen lodget ovat saavuttettavissa lentäen tai ajaen 5-6 tuntia Johannesburgista.

Madikwen malariavapaa alue sijaitsee Johannesburgista luoteeseen. Alueen maasto on erittäin monimuotoinen laajoista aukeista vuoristoisiin seutuihin ja eläimistö sen mukaisesti hyvin rikas. Big Fiven lisäksi Madikwessa on mahdollisuus ihastella lukuisia eri lintulajeja. Ajomatka Johannesburgista kestää noin 3-4 tuntia ja pienkonelento noin tunnin.

Eastern Capen alueella safarialodget sijaitsevat yksityisillä mailla. Moni nykyisin safarikäytössä olevista alueista on aikojen saatossa muutettu silloisen tarpeen takia viljelykseen soveltuviksi maiksi. Lähimpien vuosikymmenien aikana uusien omistajien päätöksellä ja panostuksella alueita on kuitenkin palautettu takaisin alkuperäiseen olomuotoonsa villieläinten asuinmaiksi. Paikallisissa yhteisöissä nämä muutokset ovat tervetulleita niin työpaikkojen kuin eläinten hyvinvoinnin takia. Eastern Cape on malariavapaa ja ajomatkaa Port Elizabethista kertyy noin 1,5 tunnia.

Säätila vaihtelee alueittain, mutta safareilla on nähtävää ympäri vuoden. Jäljittäjät tekevät parhaansa mahdollistaakseen mhdollisimman monien eläinlajien näkemisen kaikille. Kysymys on kuitenkin villieläimistä, joten nähtävien eläinlajien määrää ei voi taata.

Lue lisää Etelä-Afrikasta ja safareista.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Johannesburg ja Johannesburg Kruger Mpumalanga sekä lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset
 • 5 yön majoitus Kapama Riverlodge safarimajassa täysihoidolla (aamiainen, lounas, illallinen, kahvia ja teetä, välipalaa)
 • kaksi safariajelua päivässä
 • Kapama Private Game Reserve konservointi maksu n. ZAR 115 (n. 7-8 €) / henkilö/ yö maksetaan paikanpäällä Kapamassa
 • Kansallispuistoissa peritään jokaiselta kävijältä luonnonsuojelumaksuja, joita kaikkia ei voi maksaa etukäteen. Esim. Krugerissa maksu on n. ZAR 304/ hlö/ päivä (n. 23 €). Tiedot sitoumuksetta.
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Etelä-Afrikan safari yhdistetään useimmiten vähintään vierailuun Kapkaupungissa tai muutamassa muussa kohtessa. Kaikki matkat toteutaan matkustajien yksilöllisten toiveitten mukaisesti. Katso matkaesimerkkejä Yhdistelmämatkat -osiosta. esim. Kapkaupunki & safari; Safari, Rovos Rail & Kapkaupunki
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Londolozi Private Game Reserve Sabi Sands

Tyylikäs loistoluokan safarimaja Sabi Sandsin alueella Kruger Parkin kupeessa. Alueella on erittäin hyvät mahdollisuudet nähdä leopardeja. Lodge on mukana Relais & Chateaux -valikoimassa. Lähin lentokenttä Londolozin kiitorata tai Kruger-M...

Kapama Karula Limpopo Kruger

Rustiikkisen elegantti loistoluokan safarilodge Kapama Private Game Reseven alueen kaakkoiskulmalla Kruger Parkin kupeessa. Hoedspruitin kentälle noin 20 minuutin ajomatka.

Singita Boulders Lodge

Rennon elegantti loistoluokan yksityinen safarilodge Sabi Sandin alueella Kruger Parkissa. Johannesburgista 1,5 tunnin lento Singitan kiitoradalle, josta 10 minuutin ajomatka lodgeen.

+

Madikwe Safari Lodge

Ensimmäisen luokan safari lodge malaria-vapaalla Madikwen alueella lähellä Botswanan rajaa. Johannesburgista noin kolmen tunnin ajomatka. Lisämaksusta lentokuljetus, noin tunnin lento Johannesburgista Madikwen kiitoradalle, josta lyhyt ajomatka l...

Kapama Buffalo Camp Limpopo Kruger

Korokkeille rakennettu ylellinen ensimmäisen luokan telttalodge, joka huokuu mennen maailman safarihenkeä. Lodge sijaitsee Kapama Private Game Reseven alueen lounaiskulmalla Limpopon alueella Kruger Parkin kupeessa. Hoedspruitin kentälle noin 20 m...

Kapama River Lodge Limpopo Kruger

Turistiluokan safarilodge Kapama joen töyräällä Limpopon alueella Kruger Parkin kupeessa.Tyylikkäästi sisustettu isohko lodge istuu vehreään maisemaan luontevasti. Hoedspruitin kentälle noin 20 minuutin ajomatka.

Elämykset kpl

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Etelä-Afrikan safarit

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Etelä-Afrikan safarit