Hinta alkaen

8 vrk
3090 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Huhtikuu
Heinäkuu

Parhaat yhteydet

Qatar Airways, Turkish Airlines

Nopein lentoaika

n. 14 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Malediivit - auvoiset atollit

Päiväntasaajan korkeudella Intian valtameressä sijaitsevaan Malediivien saariryhmään kuuluu 1190 saarta, joita ympäröivät koralliriutat ja turkoosit laguunit. Merivesi Malediiveilla on juuri niin kristallinkirkasta kuin sen kuvissa näyttää olevan!

Kookospalmujen reunustamilla rauhallisilla rannoilla irtaudut arjesta, työnnät varpaasi vaaleaan, lämpimään hiekkaan ja tunnet olevasi kuin Robinson Crusoe autiolla saarella. Mikäli rannalla löhöily alkaa kyllästyttää, kirkas meri kutsuu puoleensa tutkailemaan monen kirjavia kaloja ja koralleja niin sukeltaen kuin snoklatenkin. Hotellit järjestävät myös muuta ohjelmaa kuten esimerkiksi meriretkiä tai elokuvailtoja ulkoilmassa. Urheiluaktiviteetteja kaipaavan kannattaa valita hotelli, joka tarjoaa omien toiveiden mukaisia aktiviteetteja. Golfkenttiä on muutamilla saarilla.

Jokainen hotelli sijaitsee omalla saarellaan ja yleisimmin lentomatkan päässä myöskin omalla saarellaan olevalta kansainväliseltä lentokentältä. Muutamiin lentokenttää lähimpänä oleviin hotellisaariin mennään pikavenekuljetuksella. Hotellien välistä liikennettä ei muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ole vaan hotellista toiseen kuljetaan kansainvälisen lentokenttäsaaren kautta.

Malediivit on lepoa, rauhaa ja romantiikkaa etsivän unelma rantalomakohde, ja sopii näin ollen hemmottelu- ja häämatkakohteeksi. Lähes jokaisessa hotellissa on kylpylä, jossa nauttit rentouttavista hoidoista. Joissakin Malediivien hotelleissa on myös veden ylle rakennettuja bungaloweja.

Malediivit sijaitsee lähellä päiväntasaajaan, joten lämmintä on ympärivuoden noin kolmekymmentä astetta. Hotellisaaret levittäytyvät melko laajalle alueelle pituuspiirillä, joten sateisimmat ajankohdat vaihtelevat. Saaret ovat trooppisen vehreitä, joten vettä tulee virkistävinä kuuroina ympärivuoden ja aurinko on polttava myös pilvisinä päivinä. Pilvisempänä aikana saarilla on miellyttävämpää oleskella matalamman lämpötilan takia.

Lue lisää Malediivit.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Male ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Edestakaiset kuljetukset hotellisaarille joko lentäen tai veneellä tai lento- ja venekuljetus yhdistelmänä
 • 8 yön majoitus Meeru Island Resort hotellissa tai vastaavassa täysihoidolla
 • Malediiveilla perittävä Green Tax vero, USD6 /hlö / yö. Huom! Poikkeuksena Six Senses Laamu, jossa vero sisältyy paketin hintaan.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Six Senses Laamu Maldives

Aistikas loistoluokan luontoystävällinen hotelli yksityisellä Olhuvelin saarella. Reilu tunnin lento- ja pikavenematka Malesta etelään. Paljasjalkaista ja rentoa ylellisyyttä neitseellisillä rannoilla!

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Baros Maldives

Loistoluokan villa-hotelli omalla saarellaan 25 minuutin pikavenematkan päässä Malen lentokentältä. Small Luxury Hotels –kokoelmaan kuuluvan hotellin läheisyydessä on erinomaiset sukellusmahdollisuudet. Baros Maldives ei vastaanota alle 8-vu...

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Constance Moofushi Resort Maldives

Tyylikäs ensimmäisen luokan All Inclusive hotelli omalla saarellaan South Ari Atollilla n. 35 min lentomatkan matkan päässä Malelta. Alue tunnetaan yhtenä maailman parhaista sukelluskohteista. Paljasjalkaista ylellisyyttä ja minimalistiseen ty...

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Nika Island Resort Maldives

Ensimmäisen luokan rantahotelli omalla saarellaan North Ari atollilla 30 minuutin lentomatkan päässä Malelta. Kaikissa Beach-villoissa on oma yksityinen ranta trooppisen kasvillisuuden ympäröimänä. Hotellissa on all inclusive mahdollisuus.

Medhufushi Island Resort Maldives

Ensimmäisen luokan villa-hotelli omalla saarellaan Meemu-atollilla 40 minuutin lentomatkan päässä Malelta. Hotellissa on all inclusive mahdollisuus.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Kuredu Island Resort Maldives

Viihtyisä ensimmäisen luokan bungalowhotelli 45 minuutin lentomatkan päässä Malelta. Hotelli jakautuu rennompaan Kuredun ja aavistuksen hienostuneempaan Sangun alueeseen. Saarta ympäröivät 3 kilometriä pitkä valkohiekkainen ranta, laguuni j...

Meeru Island Resort Maldives

Ensimmäisen luokan rantahotelli yksityisellä Meerufenfushin-saarella.

Elämykset kpl

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Tarjous kohteesta

TARJOUS
Kaukomatkat

Malediivit Six Senses Laamu -tarjous

Matkustus: 1.8.-21.12.18
Varaukset: 31.8.18 mennessä

Hotelli myöntää 30% alennuksen majoituksen ja paikalliskuljetusten hinnoista. Alennus huomioitu esimerkkihinnoissa. Lisätiedot toimistostamme.

Hinta 8 vrk, €/ henkilö 2-hh Lagoon Water Villa 2-hh Lagoon Beach Villa 2-hh Ocean Beach Villa
1.10.-9.10./ 20.10.-13.12.2018 3785,00 4078,00 4446,00

 

Esimerkkihintaan sisältyy: edestakaiset lennot Helsinki Male ja edestakaiset paikallislennot Male hotellisaaren lähin kenttä, edestakaiset kuljetukset autolla ja veneellä hotellisaarelle, 8 yön majoituksen aamiaisella.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »

Varaa kohde Malediivit

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Malediivit