Hinta alkaen

8 vrk
2259 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Huhtikuu
Heinäkuu

Parhaat yhteydet

Qatar Airways, Turkish Airlines

Nopein lentoaika

n. 14 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Malediivit - auvoiset atollit

Päiväntasaajan korkeudella Intian valtameressä sijaitsevaan Malediivien saariryhmään kuuluu 1190 saarta, joita ympäröivät koralliriutat ja turkoosit laguunit. Merivesi on juuri niin kristallinkirkasta kuin sen kuvissa näyttää olevan! Kookospalmujen reunustamilla rauhallisilla rannoilla irtaudut arjesta, työnnät varpaasi vaaleaan, lämpimään hiekkaan ja tunnet olevasi kuin Robinson Crusoe autiolla saarella. Rantaloma upeimmillaan!

Malediivit ovat lepoa, rauhaa ja romantiikkaa etsivän unelmien rantalomakohde, joka sopii erityisen hyvin hemmottelu- ja häämatkakohteeksi. Kirkas turkoosina hohtava meri kutsuu puoleensa tutkailemaan monen kirjavia kaloja ja koralleja niin sukeltaen kuin snoklaten. Hotellit järjestävät monenlaista ohjelmaa kuten esimerkiksi meriretkiä tai elokuvailtoja ulkoilmassa. Urheiluaktiviteetteja kaipaavan kannattaa valita hotelli, joka tarjoaa omien toiveiden mukaisia urheilulaje. Golfkenttiä on muutamilla saarilla. Lähes jokaisessa hotellissa on kylpylä, jossa nauttit rentouttavista hoidoista. Joissakin Malediivien hotelleissa on myös veden ylle rakennettuja bungaloweja.

Jokainen hotelli sijaitsee omalla saarellaan ja yleisimmin lentomatkan päässä myöskin omalla saarellaan olevalta kansainväliseltä lentokentältä. Muutamiin lentokenttää lähimpänä oleviin hotellisaariin mennään pikavenekuljetuksella. Hotellien välistä liikennettä ei muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ole vaan hotellista toiseen kuljetaan lentokenttäsaaren kautta.

Malediivit sijaitsee lähellä päiväntasaajaan, joten ympärivuotinen lämpötila on kolmekymmenen asteen tienoilla. Hotellisaaret levittäytyvät laajalle alueelle pituuspiirillä etelästä pohjoiseen, joten sateisimmat ajankohdat vaihtelevat. Saaret ovat trooppisen vehreitä, joten vettä tulee virkistävinä kuuroina ympärivuoden ja aurinko on polttava myös pilvisinä päivinä. Pilvisempänä aikana saarilla on miellyttävämpää oleskella matalamman lämpötilan takia.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Malediiveille toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit yhdistää lomaasi myös muita matkakohteita tai jakaa lomasi useampaan hotelliin Malediiveilla. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Malediivit.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Male yhdellä koneenvaihdolla ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Edestakaiset kuljetukset hotellisaarille joko lentäen tai veneellä tai lento- ja venekuljetus yhdistelmänä
 • 8 yön majoitus Kuredu Island Resort hotellissa täysihoidolla (aamiainen, lounas, illallinen, EI sisällä juomia)
 • Premium Lane -turvatarkastus Helsingin lentokentällä
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Baros Maldives

Loistoluokan villa-hotelli omalla saarellaan 25 minuutin pikavenematkan päässä Malen lentokentältä. Small Luxury Hotels –kokoelmaan kuuluvan hotellin läheisyydessä on erinomaiset sukellusmahdollisuudet. Baros Maldives ei vastaanota alle 8-vu...

Constance Moofushi Resort Maldives

Tyylikäs, hyvä ensimmäisen luokan eko, All Inclusive hotelli omalla saarellaan South Ari Atollilla n. 35 min lentomatkan matkan päässä Malelta. Alue tunnetaan yhtenä maailman parhaista sukelluskohteista. Paljasjalkaista ylellisyyttä ja minima...

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Heritance Aarah Maldives

Viehättävä, hyvä ensimmäisen luokan All Inclusive hotelli omalla saarella Raa Atollilla, 40 minuutin vesitasolennon päässä Malelta.

Medhufushi Island Resort Maldives

Ensimmäisen luokan villa-hotelli omalla saarellaan Meemu-atollilla 40 minuutin lentomatkan päässä Malelta. Hotellissa on all inclusive mahdollisuus.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Kuredu Island Resort Maldives

Viihtyisä ensimmäisen luokan bungalowhotelli 45 minuutin lentomatkan päässä Malelta. Hotelli jakautuu rennompaan Kuredun ja aavistuksen hienostuneempaan Sangun alueeseen. Saarta ympäröivät 3 kilometriä pitkä valkohiekkainen ranta, laguuni j...

Elämykset kpl

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Malediivit

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Malediivit