Hinta alkaen

8 vrk
1468 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Joulukuu

Parhaat yhteydet

Air France, Turkish Airlines , Air Mauritius

Nopein lentoaika

n. 17 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Mauritius - huoleton ja laadukas

Intian Valtamerellä Madagaskarin itäpuolella sijaitseva Mauritius on yhtä aikaa tyylikäs ja rento matkakohde, joka sopii huoletonta ja laadukasta rantalomaa kaipaavalle. Rantaviivaa riittää yli 300 kilometriä ja saarta ympäröi koralliriutta, jonka sisäpuolella suojaisien laguunien valkohiekkaiset rannat houkuttelevat auringonpalvojia. Mauritiuksen maisemaan kuuluu palmulehtojen ja turkoosina hohtavan meren lisäksi kukkulat metsäisine rinteineen ja sisämaan sokeriruokoviljelmät. Yksilöllistä palvelua tarjoavat laadukkaat hotellit levittäytyvät valkohiekkaisten rantojen äärelle trooppisen maiseman keskelle.

Ranskalaisten siirtomaaisäntien perintö näkyy saarella vahvasti jokapäiväisessä elämässä käyttökielestä ruokaan, mutta Mauritius on aito kansojen, kulttuurien ja uskontojen sulatusuuni. Jokaisella kulttuuriryhmällä on oma tärkeä osansa yhteisen Mauritiuksen ja mauritiuslaisen kulttuurin muovaajana. Tämä näkyy niin puhuttujen kielten moninaisuutena kuin ruokatarjonnassa, joka on yhdistelmä kreoli-, kiinalais-, eurooppalais- ja intialaiskeittiöitä.

Saaren länsipuolella hiekkarannat ovat kilomerejä pitkiä ja syvenevät loivina mereen. Pohjoisessa hiekkarantoja reunustavilta riutoilta löytyvät upeimmat vedenalaiset maisemat sukeltajille ja snorklaajille. Itärannikolla rannat ovat aavistuksen jyrkempiä kuin muualla saarella  ja niitä viilentää kuumimpanakin aikana miellyttävä tuulen vire. Etelärannikolla rannat ovat pitkiä, mutta monin paikoin suhteellisen kapeita.

Aktiivisille saarella on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja. Voit harrastaaa esimerkiksi patikointia, maastopyöräilyä, melontaa, tennistä, purjehdusta ja sukellusta. Luonnonsuojellulla niemimaalla sijaitsevassa Shandrani Beachcomber Resort & Spa hotellissa on tarjolla lukuisa määrän maalla ja vedessä tapahtuvia urheiluja, joista osa on lisämaksullisen Sports and Nature -teeman alla.
Täysmittaisia golfkenttiä on useita mm. Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa -hotellin yhteydestä sekä Belle Mare Plage, Trou aux Biches ja Tamarina Golf & Spa hotellien läheisyydestä. Shandrani Beachcomber Resort & Spa hotellissa pelataan 9 reikäisellä kentällä.

Mauritiuksen romanttiset rannat sopivat mainiosti häämatkalle tai muun elämän tärkeän tapahtuman juhlistamiseen. Saarella on mahdollista järjestää virallinen vihkiminen ja eksoottiset hääjuhlat. Monet hotellit tarjoavat erityisetuja ja palveluita häämatkalaisille ja juhlahääpäiväänsä viettäville.

Mauritius sopii hyvin myös lapsiperheen rantalomakohteeksi. Mitään erityisiä rokotuksia ei vaadita, riuttojen suojaamat rannat ovat lapsiystävällisiä ja lähes kaikissa hotelleissa on lapsille omaa kerhotoimintaa ja leikkialueet.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Mauritiukselle toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Mauritius.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • edestakaiset lennot Helsinki Mauritius yhdellä koneenvaihdolla ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset
 • 8 yön majoitus Recif Attitude hotellissa puolihoidolla, johon kuuluu aamiainen ja illallinen (ei sisällä mitään juomia)
 • Premium Lane -turvatarkastus Helsingin lentokentällä
 • lisämaksusta: Recif Attitude hotellissa All Inclusive 255€/ hlö/ 8 vrk
 • All Inclusive palvelut ovat saatavissa lisämaksusta:
  Recif Attitude Hotel, Mauricia Beachcomber Resort & Spa, Victoria Beachcomber Resort & Spa, Belle Mare Plage Golf Hotel & Resort ja Paradise Cove hotelleissa.
  Hinnat toimistostamme.
 • All Iclusive palvelut sisältyvät hintaan Shandrani Beachcomber Resort & Spa hotellissa
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa Mauritius

Viihtyisä ranta- ja golfhotelli Mauritiuksen lounaisrannikolla Le Mornen niemimaalla. Muodostaa ravintoloineen ja palveluineen upean kokonaisuuden sisarhotelli Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa hotellin kanssa. Hotellissa on myös yksityis...

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa Mauritius

Tyylikkään viehättävä loistoluokan hotelli kaksi kilometriä pitkän valkohiekkaisen rannan äärellä Mauritiuksen luoteisrannikolla. Hotellin villat ja sviitit levittäytyvät laajalle alueelle pienempiin yksiköihin laajan puutarhan keskelle....

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Constance Belle Mare Plage Mauritius

Rennon tyylikäs ranta- ja golfhotelli Belle Maren rannalla Mauritiuksen itärannikolla noin 45 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Huoneista on kävelymatka golfklubille paikallistien yli. MCB Tour Championship pelataan vuosittain joulu...

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Paradise Cove Boutique Hotel Mauritius

Viehättävä boutiquehotelli rauhallisessa poukamassa Anse La Raien alueella saaren pohjoisosassa. Hotellin kaikista huoneista on näköala rannalle. Grand Baien kylään on noin 10 minuutin ja lentokentälle reilu tunnin ajomatka. Hotelli ottaa vas...

Heritage Le Telfair Golf & Wellnes Resort Mauritius

Elegantti, siirtomaatyylinen ranta- ja golfhotelli Bel Omberen alueella saaren eteläosassa. Port Lousin kaupunkiin on noin tunnin ja lentokentälle noin 50 minuutin ajomatka.  Muodostaa sisarhotelliensa Heritage Awalin ja Heritage Villas kanssa mon...

Shandrani Beachcomber Resort & Spa Mauritius

Hyvä ensimmäisen luokan all inclusive hotelli saaren eteläosassa, lähellä lentokenttää. Hotellissa on hyvät mahdollisuudet harrastaa erilaisia urheilulajeja ja all inclusive mahdollisuus.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Victoria Beachcomber Resort & Spa Mauritius

Rantahotelli laajan puutarha-alueen keskellä Pointe aux Pimentsin alueella saaren luoteisrannikolla. Hotelli hotellin sisällä on ihastuttavan tyylikäs "Victoria for two" puoli, joka ottaa vastaan vain aikuisia vieraita. Grand Baien kylään on no...

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel Mauritius

Ensimmäisenluokan boutiquehotelli saaren länsirannikolla, lyhyen matkan päässä Tamarinin kylästä ja noin tunnin ajomatkan päässä lentokentältä. Hotellissa on All Inclusive mahdollisuus.

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa

Ensimmäisen luokan hotelli laajan vehreän puutarhan keskellä rauhallisessa niemenkärjessä saaren luoteiskulmalla. Grand Baien kylään noin 10 minuutin ja Mont Choissyn golfkentälle noin 5 minuutin ajomatka. Lentokentälle ajoaika on noin 1,5 t...

Veranda Paul and Virginie Hotel and Spa

Romanttinen ja tyylikäs rantahotelli Grand Gauben -kalastajakylässä saaren koillisosassa. Hotelli ottaa vastaan vain aikuisia vieraita. Grand Baien kylän palveluihin on noin 20 minuutin ja lentokentälle on noin 1,5 tunnin ajomatka.

+

Recif Attitude Mauritius

Moderni, hyvä turistiluokan rantahotelli Pointe aux Bichesin alueella saaren luoteisrannikolla. Hotelli ottaa vastaan vain aikuisia vieraita. Grand Baien kylään on noin 20 minuutin, Port Louisin kaupunkiin noin 30 minuutin ja lentokentälle reilun...

Mauricia Beachcomber Resort & Spa Mauritius

Monipuolinen turistiluokan rantahotelli Grand Baien kylän ravintoloiden lähellä Mauritiuksen pohjoisrannalla. Hotellissa on All inclusive –mahdollisuus.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Mauritius

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Mauritius