Tarjoushinta alkaen

9 vrk
1750 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Joulukuu

Parhaat yhteydet

Air France, Air Mauritius, Turkish Airlines

Nopein lentoaika

n. 17 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Mauritius - huoleton ja laadukas

Intian Valtamerellä Madagaskarin itäpuolella sijaitseva Mauritius on yhtä aikaa tyylikäs ja rento matkakohde, joka sopii huoletonta ja laadukasta rantalomaa kaipaavalle. Rantaviivaa riittää yli 300 kilometriä ja saarta ympäröi koralliriutta, jonka sisäpuolella suojaisien laguunien valkohiekkaiset rannat houkuttelevat auringonpalvojia. Mauritiuksen maisemaan kuuluu palmulehtojen ja turkoosina hohtavan meren lisäksi kukkulat metsäisine rinteineen ja sisämaan sokeriruokoviljelmät. Yksilöllistä palvelua tarjoavat laadukkaat hotellit levittäytyvät valkohiekkaisten rantojen äärelle trooppisen maiseman keskelle.

Ranskalaisten siirtomaaisäntien perintö näkyy saarella vahvasti jokapäiväisessä elämässä käyttökielestä ruokaan, mutta Mauritius on aito kansojen, kulttuurien ja uskontojen sulatusuuni. Jokaisella kulttuuriryhmällä on oma tärkeä osansa yhteisen Mauritiuksen ja mauritiuslaisen kulttuurin muovaajana. Tämä näkyy niin puhuttujen kielten moninaisuutena kuin ruokatarjonnassa, joka on yhdistelmä kreoli-, kiinalais-, eurooppalais- ja intialaiskeittiöitä.

Saaren länsipuolella hiekkarannat ovat kilomerejä pitkiä ja syvenevät loivina mereen. Pohjoisessa hiekkarantoja reunustavilta riutoilta löytyvät upeimmat vedenalaiset maisemat sukeltajille ja snorklaajille. Itärannikolla rannat ovat aavistuksen jyrkempiä kuin muualla saarella  ja niitä viilentää kuumimpanakin aikana miellyttävä tuulen vire. Etelärannikolla rannat ovat pitkiä, mutta monin paikoin suhteellisen kapeita.

Aktiivisille saarella on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja. Voit harrastaaa esimerkiksi patikointia, maastopyöräilyä, melontaa, tennistä, purjehdusta ja sukellusta. Luonnonsuojellulla niemimaalla sijaitseva Shandrani Beachcomber Resort & Spa hotellissa on tarjolla lukuisa määrän maalla ja vedessä tapahtuvia urheiluja, joista osa lisämaksullisia Sports and Nature -teeman alla.
Täysmittaisia golfkenttiä on useita mm. Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa -hotellin yhteydestä sekä Belle Mare Plage ja Trou aux Biches hotellien läheisyydestä. Shandrani Beachcomber Resort & Spa hotellissa pelataan 9 reikäisellä kentällä.

Mauritiuksen romanttiset rannat sopivat mainiosti häämatkalle tai muun elämän tärkeän tapahtuman juhlistamiseen. Saarella on mahdollista järjestää virallinen vihkiminen ja eksoottiset hääjuhlat. Monet hotellit tarjoavat erityisetuja ja palveluita häämatkalaisille ja juhlahääpäiväänsä viettäville.

Mauritius sopii hyvin myös lapsiperheen rantalomakohteeksi. Mitään erityisiä rokotuksia ei vaadita, riuttojen suojaamat rannat ovat lapsiystävällisiä ja lähes kaikissa hotelleissa on lapsille omaa kerhotoimintaa ja leikkialueet.

Matkat Mauritiukselle toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Mauritius.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • edestakaiset lennot Helsinki Mauritius yhdellä koneenvaihdolla ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset
 • 8 yön majoitus Recif Attitude hotellissa puolihoidolla, johon kuuluu aamiainen ja illallinen (ei sisällä mitään juomia)
 • lisämaksusta: Recif Attitude hotellissa All Inclusive 255€/ hlö/ 8 vrk
 • All Inclusive palvelut ovat saatavissa lisämaksusta:
  Recif Attitude Hotel, Mauricia Beachcomber Resort & Spa, Victoria Beachcomber Resort & Spa, Belle Mare Plage Golf Hotel & Resort ja Paradise Cove hotelleissa.
  Hinnat toimistostamme.
 • All Iclusive palvelut sisältyvät hintaan Shandrani Beachcomber Resort & Spa hotellissa
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa Mauritius

Viihtyisä, korkeatasoinen ranta- ja golfhotelli Mauritiuksen lounaisrannikolla. Erilliset villat tarjoavat omaa rauhaa sitä etsivälle.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa Mauritius

Tyylikkään viehättävä loistoluokan hotelli kaksi kilometriä pitkän valkohiekkaisen rannan äärellä Mauritiuksen luoteisrannikolla. Hotellin villat ja sviitit levittäytyvät laajalle alueelle pienempiin yksiköihin laajan puutarhan keskelle....

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Paradise Cove Boutique Hotel Mauritius

Viehättävä loistoluokan boutiquehotelli rauhallisessa poukamassa saaren pohjoisosassa. Hotellin kaikista huoneista on näköala rannalle. Paradise Cove kuuluu Small Luxury Hotels of the World - ketjuun. Aikuisille suunnattu Paradise Cove ottaa vas...

Constance Belle Mare Plage Mauritius

Viehättävä ranta- ja golfhotelli Belle Maren rannalla Mauritiuksen itärannikolla. MCB Tour Championship pelataan vuosittain joulukuussa Belle Mare Plagen golfkentällä. Kenttä on silloin suljettu hotellivierailta. Vuonna 2019 päivät ovat 9...

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Shandrani Beachcomber Resort & Spa Mauritius

Hyvä ensimmäisen luokan all inclusive hotelli saaren eteläosassa, lähellä lentokenttää. Hotellissa on hyvät mahdollisuudet harrastaa erilaisia urheilulajeja ja all inclusive mahdollisuus.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Victoria Beachcomber Resort & Spa Mauritius

Ensimmäisen luokan rantahotelli laajan puutarha-alueen keskellä Mauritiuksen luoteisrannikolla. Hotellissa on täysi-ikäisille vieraille tarkoitettu muusta hotellista erillään oleva "Victoria for two" -alue omine palveluineen. Hotellissa on All ...

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!
+

Mauricia Beachcomber Resort & Spa Mauritius

Monipuolinen turistiluokan rantahotelli Grand Baien kylän ravintoloiden lähellä Mauritiuksen pohjoisrannalla. Hotellissa on All inclusive –mahdollisuus.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!
+

Recif Attitude Mauritius

Moderni, hyvä turistiluokan rantahotelli luoteisrannikolla. Hotelli on suunnattu aikuisille, eikä vastaanota alle 18-vuotiaita vieraita.

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Tarjoukset kohteesta

1798
9 vrk
Alk/hlö
Kaukomatkat

Belle Mare Plage Mauritius -tarjous

Ennakkovaraajanetu tarjous viehättävään Constance Belle Mare Plage ****+ hotelliin Mauritiukselle!

Mauritius Intian valtamerella on valkohiekkaisine rantoineen upea rantalomakohde. Aikaeroa on vain yksi tunti ja sinne pääsee yhdellä koneenvaihdolla. Näkemistä ja kokemista riittää kaikille ja matkakohde sopii hyvin myös lapsiperheille, koska mitään erikoisrokotuksia ei tarvita.

Matkustus: 7.1.-31.10.2020
Varaukset: Viimeistään 120 vuorokautta ennen lähtöä

Esimerkkihinnat

Hinta 9 vrk €/ hlö 2-hh Prestige 2-hh Prestige beachfront 2-hh Junior suite seaview
7.1.-17.4.2020 2529 2688 2847
18.4.-3.5.2020 2212 2371 2529
4.5.-23.6.2020 1798 1930 2062

 

Esimerkkihintaan sisältyy: edestakaiset lennot Helsinki Mauritius ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot, edestakaiset yksityiset lentokenttäkuljetukset ja 9 yön majoitus valitussa huonetyypissä puolihoidolla (aamiainen ja illallinen).

Lisämaksusta: täysihoito (aamiainen, lounas, illallinen), all inclusive (aamiainen, lounas, illallinen, virvokkeita, kahvia, alkoholijuomia)

Matkat Belle Mare Plage hotelliin Mauritiukselle toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja haluaamisi huonetyyppiin. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse.

Lisätiedot, päivän hinta ja varaukset toimistostamme. Paikkoja rajoitetusti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
2132
9 vrk
Alk/hlö
Kaukomatkat

Belle Mare Plage Mauritius -syystarjous

Mauritiukselle tarjoushinnalla viehättävään Constance Belle Mare Plage ****+ hotelliin!

Intianvaltameren Mauritius on valkohiekkaisine rantoineen upea rantalomakohde. Aikaeroa on vain yksi tunti ja sinne pääsee yhdellä koneenvaihdolla. Näkemistä ja kokemista riittää niin maalla kuin merellä. Matkakohde sopii  myös lapsiperheille, koska mitään erikoisrokotuksia ei tarvita.

Esimerkkihinnat

Hinta 9 vrk, €/ hlö 2-hh Prestige 2-hh Prestige Beachfront 2-hh Junior Suite Seaview
22.8.-29.9.2019 2132 2291 2449
30.9.-25.10.2019 2513 2672 2831


Esimerkkihintaan sisältyy:
edestakaiset lennot Helsinki Mauritius, lippuihin perittävät lentokenttäverot, edestakaiset yksityiskuljetukset lentokentän ja hotellin välillä ja 9 yön majoituksen valitussa huonetyypissä täysihoidolla (aamiainen, lounas, illallinen).
All Inclusive lisämaksusta.

Matkat Belle Mare Plage hotelliin Mauritiuksella toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.
Päivänhinta, paikkatilanne ja lisätiedot toimistostamme. Paikkoja rajoitetusti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
1750
9 vrk
Alk/hlö
Kaukomatkat

Mauritius – 30 prosentin ale majoituksista

Matka Mauritiukselle laadukkaisiin ja sydämellisiin Beachcomber hotelleihin tarjoushinnalla!

Mauritius Intian valtamerella on valkohiekkaisine rantoineen upea rantalomakohde. Aikaeroa on vain yksi tunti ja sinne pääsee yhdellä koneenvaihdolla. Näkemistä ja kokemista riittää kaikille ja matkakohde sopii hyvin myös lapsiperheille, koska mitään erikoisrokotuksia ei tarvita.

Paikallisen Beachcomber-hotelliketjun valikoimassa on hotelleja moneen budjettiin turistiluokasta luksusluokkaan. Hotellien palvelut ovat huippuluokkaa ja laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on hotellien henkilökunnalle sydämen asia. Beachcomber hotellit on myös yksi ensimmäisiä saarelle hotelleja rakentaneista yrityksistä, joten monella hotellilla on käytössään upeat ja isot rantakaistaleet lukuunottamatta Gran Baien -kylässä sijaitsevia hotelleita.

Kun varaat matkasi syyskuun loppuun mennessä, saat 30% alennuksen majoituksen osuudesta.

Matkustus: 1.10.-19.12.2019/ 9.1.-19.4.2020
Varaukset: 30.9.2019 mennessä

Esimerkkihinnat

Mauricia Beachcomber Resort & Spa ***+ (puolihoito)

Hinta 9 vrk, €/ henkilö 2-hh standard 2-hh superior beachfront
1.10.-31.10.2019 1750 1817
1.11.-30.11.2019 1817 1943
1.12.-11.12.2019 1750 1817
12.12.19-8.1.20  –  –
9.1.-19.1.2020 1817 1943
20.1.-4.4.2020 1750 1817
5.4.-19.4.2020 1817 1884
All inclusive lisämaksu 9 vrk,
€/ henkilö

282 282

 

Victoria Beachcomber Resort & Spa **** (puolihoito)

Hinta 9 vrk, €/ henkilö 2-hh Superior 1. krs 2-hh Deluxe maantaso
1.10.-31.10.2019 1920 2076
1.11.-30.11.2019 1950 2076
1.12.-11.12.2019 1876 1979
12.12.19-8.1.20  –  –
9.1.-19.1.2020 1950 2076
20.1.-4.4.2020 1876 1979
5.4.-19.4.2020 1943 2046
All inclusive lisämaksu 9 vrk,
€/ henkilö
385 385

 

Shandrani Beachcomber Resort & Spa****+ (puolihoito)

Hinta 9 vrk, €/ henkilö 2-hh standard 2-hh deluxe
1.11.-30.11.2019 2227 2479
1.12.-11.12.2019 2079 2227
12.12.19-8.1.20  –
9.1.-19.1.2020 2227 2479
20.1.-4.4.2020 2079 2227
5.4.-19.4.2020 2146 2294
All inclusive lisämaksu 9 vrk,
€/ henkilö
445 445

 

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa***** (puolihoito)

Hinta 9 vrk, €/ henkilö 2-hh junior suite 2-hh tropical suite
1.10.-21.10.2019
2579 2712
22.10.-30.11.2019 2868 2979
1.12.-11.12.2019 2579 2712
12.12.19-8.1.20  –  –
9.1.-19.1.2020 2868 2979
20.1.-4.4.2020 2579 2712
5.4.-19.4.2020 2646 2780
Escape all inclusive lisämaksu
9 vrk, €/ henkilö
670 670

 

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa (puolihoito)

Hinta 9 vrk, €/ henkilö 2-hh tropical 2-hh tropical beachfront
1.10.-21.10.2019
2719 3371
22.10.-30.11.2019 2993 3734
1.12.-11.12.2019 2719 3371
12.12.19-8.1.20  –  –
9.1.-19.1.2020 2993 3734
20.1.-4.4.2020 2719 3371
5.4.-19.4.2020 2786 3438
Escape all inclusive lisämaksu
9 vrk, €/ henkilö
670 670


Esimerkkihintoihin sisältyy:
edestakaiset lennot Helsinki Mauritius yhdellä koneenvaihdolla ja lentolippuun kirjoitettavat lentokenttäverot, edestakaiset lentokenttäkuljetukset Mauritiuksella, 9 yön majoitus valitussa hotellissa ja huonetyypissä sekä puolihoito (aamiainen ja illallinen), majoituksessa huomioitu 30% alennus.

Kaikissa hotelleissa on muita huonetyyppejä.
Tarjous voimassa myös muihin Beachcomber hotelleihin.

Matkat Mauritiukselle toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita.

Lisätiedot, paikkatilanne ja päivänhinta toimistostamme. Paikkoja rajoitetusti.

Tarjous ei ole varattavissa online palvelun kautta!

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »

Varaa kohde Mauritius

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Mauritius