Hinta alkaen

8 vrk
2176 € / hlö

Paras aika matkustaa

Maaliskuu - Marraskuu

Parhaat yhteydet

Turkish Airlines, Qatar Airways

Nopein lentoaika

n. 16 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Praslin - paratiisin palmusaari

Seychellien toiseksi suurin, 6500 asukkaan saari, Praslin sijaitsee vain 15 minuutin lento- tai tunnin katamaraanimatkan päässä Mahelta. Saarella on kolme asutuskeskittymää: Baie St. Anne, Grande Anse ja Anse Volbert-Cote D´Or, joissa on muutama kauppa ja jokunen ravintola. Saaren rento tunnelma, ystävälliset ihmiset ja valkohiekkaiset, upeat rannat luovat kiireettömän rantalomatunnelman.

Praslinia ympäröivä vesistö odottaa sukeltajia ja snorklaajia värikylläisenä ja kaloiltaan runsaana. Luontokävelyt tai saaren kiertäminen polkupyörällä ovat mukavaa ajanvietettä. Tunnetuin nähtävyys on Valleé de Main luonnonsuojelualue, joka on erikoisen, ainoastaan Seychelleiltä kasvavan, Coco de Mer -palmun kotipaikka. Yksi Seychellien kauneimmista rannoista, Anse Lazio, sijaitsee myös Praslinilla.

Matkat Seychelleillä ja Praslinille toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on lähes päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse lentotarjonnan puitteissa. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Lue lisää Seychellit ja Praslin.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • edestakaiset lennot Helsinki Mahe yhdellä koneenvaihdolla ja edelleen Mahe Praslin sekä lentolippuihin perittävät lentokenttäverot
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset
 • 8 yön majoitus Indian Ocean Lodge hotellissa aamiaisella ennakkovaraajanetu tarjouksella (varattava viimeistään 60 vrk ennen lähtöä)
 • Premium Lane -turvatarkastus Helsingin lentokentällä
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

+

Constance Lemuria Resort Praslin

Hyvä ensimmäisen luokan ranta- ja golfhotelli Praslinin pohjoisosassa, 5 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta. Hotelli levittäytyy kolmen upean hiekkarannan äärelle. Hotelli kuuluu The Leading Hotels of the World -valikoimaan. MCB Tour ...

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

L’Archipel Praslin

Ensimmäisen luokan hotelli rauhallisella rannalla Praslinin itäosassa. Hotellin kaikki huoneet suuntaavat merelle päin ja he ottavat vastaan vain rajoitetun määrän alle 2 vuotiaita lapsia.

Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites Praslin

Ihastuttavat kaksi vierekkäistä hotellia Praslinin etelärannalla Anse Bois de Rosessa. Hotellin Coco de Mer puoli on tasoltaan hyvää turistiluokaa ja Black Parrot Suites ensimmäistä luokkaa. Black Parrot Suites on suunnattu aikuisille eikä o...

Indian Ocean Lodge Praslin

Viihtyisä turistiluokan rantahotelli Grand Ansen alueella Praslinin länsiosassa.

Elämykset kpl

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Praslin

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Praslin