Hinta alkaen

8 vrk
1922 € / hlö

Paras aika matkustaa

Maaliskuu - Syyskuu

Parhaat yhteydet

Turkish Airlines, Qatar Airways

Nopein lentoaika

n. 17 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Seychellien muut saaret - Silhouette, La Digue

Seychellien saariryhmässä on monia ihastuttavia ja luonnonkauniita pikkusaaria, joille matkataan pääsaari Mahelta, joko lentäen tai veneellä. Tässä muutama esimerkki suosituimmista saarista. Räätälöimme mielellämme juuri sinulle sopivan yhdistelmän!

Vietä rauhallinen loma Silhouetten saarella! Silhouetten saari sijaitsee 20 km Mahesta luoteeseen ja se on lähes täydellinen lomakohde Seychelleillä. Venematka Mahelta kestää noin 45 minuuttia. Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa on saaren ainoa resort-hotelli ja tarjoaa rauhallista lomaa niin pariskunnille kuin perheille. Vehreä saari tarjoaa rantalomailun lisäksi myös loistavat mahdollisuudet urheiluharrasteisiin sukelluksesta kävelyretkiin. Valkohiekkaiset rannat ja sademetsän peittämät rinteet ovat koti monipuoliselle kasvistolle ja eläimistölle. Saarta ympäröi koralliriutta ja myös vedenalainen elämä on moninaista ja värikylläistä.

Seychellien neljänneksi suurin saari, 2000 asukkaan La Digue sijaitsee n. 15 minuutin  venematkan päässä Praslinilta. Kreolitunnelman säilyttäneellä saarella aika tuntuu pysähtyneen. Autoja saarella on vain muutama, mutta härkävankkurit ja polkupyörä ovat sitäkin oivallisempia välineitä liikkumiseen. Autioita rantapoukamia riittää ja kun rantaelämä kyllästyttää voi lähteä vaikkapa patikkaretkelle saaren keskiosassa nousevalle Belle Vue vuorelle, kopraplantaasille tutustumaan kookospähkinän tiehen poimimisesta arvokkaaksi kookosöljyksi asti tai ihailemaan erikoisia jättiläiskilpikonnia. Sukellus, snorklaus ja kalastus ovat kirkkaiden vesien ja runsaan pinnanalaisen elämän takia suosiossaan.

Lue lisää Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa
Lue lisää La Digue
Lue lisää Seychellit

Esimerkkihintaan sisältyy (La Digue)

 • edestakaiset lennot Helsinki Mahe ja edelleen Mahe Praslin sekä lentolippuihin perittävät lentokenttäverot
 • edestakaiset autokuljetukset Praslinilla lentokentän sataman välillä
 • edestakaiset venekuljetukset Praslin La Digue
 • edestakaiset kuljetukset La Diguella satama hotelli
 • 8 yön majoitus Cabanes des Anges hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Ylellinen villa-hotelli rauhallisella Silhouetten saarella. Venematka saarelle Mahen pohjoispäästä kestää noin 40 minuuttia tai vaihtoehtoisesti lentokentältä helikopterilla matka taittuu 15 minuutissa.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

La Digue Island Lodge

Ensimmäisen luokan rantahotelli La Diguen saarella. Hotelli koostuu useasta eri tyylisestä rakennuksesta ja tarjoaa monipuolisesti majoitusvaihtoehtoja aina hotellihuoneista mökkeihin ja suurempiin huviloihin.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Cabanes des Anges La Digue

Hurmaava turistiluokan guesthouse -tyylinen pikkuhotelli lähellä Anse Réunion -rantaa La Diguen saarella. Huoneita ja uima-allasta ympäröivä trooppinen puutarha on täynnä kauniita yksityiskohtia.

Elämykset kpl

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Seychellien muut saaret

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Seychellien muut saaret