Hinta alkaen

8 vrk
3168 € / hlö

Paras aika matkustaa

Maaliskuu - Marraskuu

Parhaat yhteydet

Qatar Airways, Turkish Airlines

Nopein lentoaika

n. 18 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Silhouette Island - Rauhallista lomaa

Seychellien saariryhmässä on monia ihastuttavia ja luonnonkauniita pikkusaaria, joille matkataan pääsaari Mahelta lentäen tai veneellä. Saariston kolmanneksi suurin, Silhouetten saari sijaitsee 20 km Mahesta luoteeseen ja se on täydellinen  lomakohde rauhallista rantalomaa kaipaavalle.

Autokuljetus lentokentän ja Bel Ombren sataman välillä kestää noin 30 minuttia ja venematka Mahelta Silhouettelle noin 45 minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit lentää saarelle helikopterilla. Helikopteriterminaali on 5 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä ja itse lento Sihouettelle kestää vain noin 15 minuuttia.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa on saaren ainoa resort-hotelli ja tarjoaa rauhallista lomaa niin pariskunnille kuin perheille. Vehreä saari on täydellinen kohde rantalomailuun ja itsensä hemmotteluun. Valkohiekkaiset rannat ja sademetsän peittämät rinteet ovat koti monipuoliselle kasvistolle ja eläimistölle. Saarta ympäröi koralliriutta ja  vedenalainen elämä on moninaista ja värikylläistä.  Lisäksi voit osallistua sukellus-, vene- tai kävelyretkille. Hotellissa on myös tenniskenttä, lastenleikkialue ja ihastuttava kylpylä.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa hotellilla on Mahella, Bel Ombren satamassa oma lounge, jossa on ravintolapalvelut ja istuinryhmiä niin sisällä kuin ulkona. Loungessa voit tarvittaessa viettää aikaa lennon ja venekuljetuksen välillä.

Matkat Seychelleillä ja Silhouettelle toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on lähes päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse lentotarjonnan puitteissa. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Seychellit.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • edestakaiset lennot Helsinki Mahe ja lentolippuihin perittävät lentokenttäverot
 • edestakaiset autokuljetukset Mahella lentokentän ja sataman välillä
 • edestakaiset venekuljetukset Mahe Silhouette Island
 • edestakaiset kuljetukset Silhouettelle satama hotelli
 • 8 yön majoitus Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa hotellissa puolihoidolla garden villassa (ennakkovaraajanetu ja pitkä oleskelu -tarjous huomioitu)
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Ylellinen villa-hotelli rauhallisella Silhouetten saarella. Venematka saarelle Mahen pohjoispäästä kestää noin 40 minuuttia tai vaihtoehtoisesti lentokentältä helikopterilla matka taittuu 15 minuutissa.

Elämykset kpl

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Silhouette Island

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Silhouette Island


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.