Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti kuljettaa matkaajaa lumihuippusten vuorien, valkeiden hiekkarantojen ja tyrskyisien rannikoiden kautta huikeasta luontoelämyksestä toiseen.

Australia

Australia tarjoaa matkailijalle vastakohtaisuuksien kirjon laajojen erämaiden autiudesta valkeisiin rantoihin ja nykyaikaisten suurkaupunkien vilinään.

Matkakohteet ja elämykset kartalla

1917
9 vrk
Alk/hlö

Melbourne

Australian tyylikkäimmäksi kutsutulle kaupungille Melbournelle ovat ominaisia elegantit bulevardit, vanhanaikaiset raitiovaunut ja hyvä ostosmahdollisuudet.

Lue lisää ja varaa ›
2321
9 vrk
Alk/hlö

Cairns

Pohjois-Queenslandissa sademetsä kohtaa Ison Valliriutan. Cairns ja Port Douglas ovat hyviä tukikohtia retkille trooppisen Australian luonnon ihmesiin. Mukavaa Cairnsia ympäröivät vehreät vuoret, Tyynenmeren aallot ja sokeriruokopellot.

Lue lisää ja varaa ›
2368
9 vrk
Alk/hlö

Sydney

Luonnonsataman ympärille rakentunut merellinen Sydney on itseoikeutetusti yksi maailman kauneimmista kaupungeista. Auringonpalvojien ja surffareiden täyttämillä Bondin ja Manlyn rannoilla tutustut rentoon australialaiseen rantakulttuuriin.

Lue lisää ja varaa ›
1830
9 vrk
Alk/hlö

Brisbane

Brisbane on viehättävätunnelmainen kaupunki, jonka keskus on Queen Street -kävelykatu ostosmahdollisuuksineen. Brisbane -joen varrelle levittäytyvällä South Bank -virkistysalue on keidas keskellä kaupunkia.

Lue lisää ja varaa ›
2321
9 vrk
Alk/hlö

Auckland

Uuden-Seelannin pohjoissaarella sijaitsevaa Aucklandia kutsutaan Purjeiden kaupungiksi. Kaupungin maamerkistä Sky Towerista avautuvat huikeat näköalat ja herkuttelemaan suuntaat Parnellin kaupunginosan ravintoloihin.

Lue lisää ja varaa ›