Hinta alkaen

9 vrk
2321 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Toukokuu
Lokakuu - Joulukuu

Parhaat yhteydet

Qatar Airways

Nopein lentoaika

n. 25 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Auckland - laivoja, lampaita ja luontoa

Uuden-Seelannin pohjoissaarella sijaitsevaa Aucklandia kutsutaan Purjeiden kaupungiksi. Viaduct Harbourin satamasta on mahdollista tehdä risteily American Cupiin osallistuneella veneellä. Kaupungin maamerkistä Sky Towerista avautuvat huikeat näköalat ja herkuttelemaan suuntaat Parnellin kaupunginosan ravintoloihin. Tutustu Uuteen-Seelantiin autoillen. Viikossa ennätät kiertää Aucklandista Waitomon kiiltomatoluolien, Rotoruan maorikaupungin, Lake Taupon kuumien lähteiden ja Hawke´s Bayn viinialueen portin, Napierin, kautta Wellingtoniin.

Vuokraamalla auton näet upeita maisemia, kuumia lähteitä, lumihuippuisia vuoria, viiniviljelmiä, kirkasvetisiä jokia, autioita rantoja ja lammaslaitumia. Uudessa-Seelannissa pääset kokeilemaan koskenlaskua tai riippuliitoa, pelaamaan golfia, laskettelemaan, vaeltamaan tai kalastamaan. Majoitu vaikkapa satamahotelliin, farmille tai viinitilalle. Rotorua on paras paikka tutustua maan alkuperäiseen elämään ja kulttuuriin. Whakarewarewan kylässä näet naisten taidokkaita poi-pallotansseja ja ostat tuliaisiksi opossumin villasta tehdyt lapaset tai aidon maorikorun. Christchurchin puutarhakaupungissa aistit brittiläisyyden. Kaupungin läpi virtaava Avon-joki luo kaupungin keskustalle maaseutumaisen ilmeen. The Arts Center of Christchurch on maan suurin taide- ja käsityökeskus. Uuden-Seelannin maisemat ovat tulleet monille tutuiksi Taru Sormusten Herra -elokuvan myötä.

Matkat Uuteen-Seelantiin ja Aucklandiin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

APEC 2021 – Uusi-Seelanti isännöi APECin, Asia-Pacific Economic Cooperation, kokouksia joulukuu 2020 – marraskuu 2021 välisenä aikana. Merkittävin, yli 10 000 osanottajan kokous pidetään Aucklandissa 8.-14.11.2021. Kyseisellä viikolla majoituskapasiteettia on tarjolla hyvin rajoitetusti tapahtuman ulkopuolisille. On hyvä myös huomioida, että liikkuminen kaupungissa voi vaikeutua turvajärjestelyiden takia. Lue lisää APEC 2021.

Lue lisää Auckland.
Lue lisää Uusi-Seelanti.

Hintaan sisältyy

 • edestakaiset lennot Helsinki Auckland ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset
 • 9 yön majoitus Skycity hotellissa tai vastaavassa
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

+

Hilton Auckland

Hyvä ensimmäisen luokan moderni hotelli kekustassa Aucklandin sataman edustalla. Hotellista upeat näkymät satamaan.

Hotel DeBrett Auckland

Kodikkaan tyylikäs ensimmäisen luokan boutique hotelli historiallisessa rakennuksessa keskeisellä paikalla High Streetin muotikadulla ja lyhyen kävelymatkan päässä sataman ravintoloista ja Sky Tower –tornista. Hotellin ympäristössä teatte...

+

Sky City Hotel Auckland

Hyvä turistiluokan hotelli Sky City -tornin juurella Aucklandin keskustassa, parin minuutin kävelymatkan päässä Queen Streetin kaupoista. Hotellissa tehdään remonttitöitä 10.12.19-30.4.20 välisenä aikana. Töiden kohteina on mm. kaksi h...

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Auckland

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Auckland