Matkakohteet » Eurooppa

Unkari

Tonava erottaa muusta Unkarista pusta eli aroseutu, joka on ratsastajien unelmapaikka. Unkari tunnetaan kylpyläkulttuuristaan, joka on peruja maan kuumista lähteistä.

Turkki

Euroopan ja Aasian rajalla sijaitseva Turkki on ehtymätön elämysten lähde. Monikasvoinen metropolis, toimii kirsikkana kakun päällä lämmöstä, hiekkarannoista, basaareista ja mausteisista makuelämyksistään tunnetussa Turkissa.

Tšekki

Rennosti elämään suhtautuvat tšekkiläiset ovat ylpeitä maansa rikkaasta historiasta ja kirjallisuudesta. Maailmankuulu olut, arkkitehtuuri sekä kulttuuri tekevät matkailijaan lähtemättömän vaikutuksen.

Tanska

Rantaviivaa 7000 kilometriä, yli 200 rantaa ja yli 400 saarta - näistä, ja paljon muusta, on Tanska tehty. Sukella viikienkien historiaan, näe ja koe Skandinaavisen designin koti tai vietä päivä Legolandiassa. Tanska on kokoperheen kohde!

Slovenia

Sloveniaa on usein tituleerattu kaunneimmaksi Euroopan maaksi, eikä suotta. Entisen Jugoslavian suosio on nousussa huimaa vauhtia, kiitos tästä kuuluu toinen toistaan upeimmille luontokohteille.

Saksa

Matkailijalle Saksa on mahdollisuuksien maa, joka kutsuu monenlaista matkailijaa viikonlopun kuin pidempien lomien viettoon.

Ranska

Ranskaan on helppo rakastua. Sen tyylikkyys tulee esille katukahviloissa viihtyvien ranskalaisten tavassa nauttia elämästä. Ranskalainen keittiö hakee vertaistaan ja ruoka näyttelee pääosaa missä päin maata sitten matkustatkin.

Portugali

Korkkitammesta ja portviinistä tunnettu Portugali on paljon muutakin kuin tuliaisostoksia. Euroopan lounaiskulmassa sijatseva Portugali lumoaa matkailijan jo viikonloppumatkan aikana.

Norja

Naapurimme Norja tunnetaan ainutlaatuisista maisemistaan vuonoineen, vuorineen, jäätiköineen ja vesiputouksineen.

Monaco

Monacon ruhtinaskunta eli Monaco on pinta-alaltaan maailman toiseksi pienin itsenäinen valtio Vatikaanin jälkeen. Valtion pinta-ala on alle 2 km2, ja asukkaita maailman tiheimmin asutussa valtiossa on vähän yli 30 000.

Malta

Malta sijaitsee Euroopan ja Afrikan välissä keskellä Välimerta. Saaristoon kuuluu pääsaari Malta, pieni Gozon saari ja pikkuruinen Comino.

Liettua

Liettua ihastuttaa vehreydellään jo aikaisin keväällä. Historiaan ovat aikoinaan jättäneet jälkensä niin saksalaiset, puolalaiset kuin venäläisetkin.

Latvia

Latvia on lomanviettopaikkana tavattoman monipuolinen ja muutamassa päivässä ehtii tutustua pieniin kaupunkeihin ja pitkiin hiekkarantoihin.

Kroatia

Syvänsininen Adrianmeri tuhansine saarineen ja rikkaine luotoineen, jylhine kallioineen ja suojaisine hiekkapoukamineen vetää lomailijoita vastustamattomasti puoleensa.

Kreikka

Mikäli toivot matkaltasi kauniita päiviä, upeita saaristomaisemia kirkkaiden vesien ympäröimänä, rikasta ruokakulttuuria sekä haluat nähdä antiikin historiaa, on Kreikka sinun lomavalintasi.

Itävalta

Itävalta, Alppien maa, on tunnettu säveltäjistään, kuten Mozartista ja Straussista, opereteista, art deco -arkkitehtuuristaan ja pujottelun sekä mäkihypyn mestareistaan.

Italia

’Saat koko universumin, jos minä saan pitää Italian.’ totesi säveltäjä Giuseppe Verdi, eikä suotta. Italia on yksi Euroopan suosituimpia matkakohteita syystä.

Iso-Britannia

Iso-Britannia on vehreä saarivaltio, jonka ilmasto on Golfvirran vaikutuksesta leuto, ja jossa on yllin kyllin upeaa luontoa, ainutlaatuisia nähtävyyksiä sekä tietenkin - golfkenttiä.

Islanti

Eksoottinen ja huikean kaunis pieni saarivaltio Islanti, sijaitsee keskellä pohjoista Atlanttia, vain lyhyen lentomatkan päässä Suomesta.

Irlanti

Irlanti tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ja iloista yöelämää. Pysähdy ihailemaan vihreän saaren saarinäkymiä, vihreitä nummia lampaineen, idyllisiä pikkukyliä tai jylhiä rantakallioita. Nauti maan tarunhohtoisesta historiasta ja lähde seikkailuun...

Belgia

Belgia on tunnettu suklaakonvehdeistaan, sadoista erityyppisistä oluistaan ja kylpylöistään. Maan kulttuuri, historia, taiteet, ruoka ja arkkitehtuuri yllättävät matkailijan runsaudellaan.

Espanja

Espanja eniten on tunnettu Välimeren rannikolla sijaitsevista kullankeltaisista hiekkarannoistaan sekä rantabulevardeista palmuineen, mutta maa pitää sisällään paljon enemmän.

Alankomaat

Alankomaiden avoin ja rento ilmapiiri vie mukanaan. Merenkulku ja taidehistoria näkyvät vahvana historiassa ja nykypäivässä.

Matkakohteet ja elämykset kartalla

948
3 vrk
Alk/hlö

Zürich

Zürich on Sveitsin suurin ja Euroopan vaurain kaupunki. Idyllistä ilmettä tuovat pieteetillä entisöidyn vanhan kaupungin koristeelliset talot, kapeat kujat ja vihreä puisto.

Lue lisää ja varaa ›
580
3 vrk
Alk/hlö

Wien

Suurten säveltäjien, wienervalssin ja Sacher-kakun kotikaupunki huokuu paitsi keisarillista loistoa myös omaleimaista wieniläistä art noveauta.

Lue lisää ja varaa ›
459
3 vrk
Alk/hlö

Vilna

Barokkihenkisessä Vilnassa on kirkkoja ja luostareita, kupoleja ja torneja, koristeellisia julkisivuja, taidetta ja kulttuuria. Vanhasta kaupungista löydät ihastuttavia kauppoja, ravintoloita ja baareja, eikä ostospaikoistakaan ole pulaa.

Lue lisää ja varaa ›
695
3 vrk
Alk/hlö

Venetsia

Venetsia on kuin taideteos - ainutlaatuinen, sadalle saarelle siroteltu, satojen kanaalien ja siltojen kaupunki. Tämä aito, mennen maailman kaupunki tulvii historiaa, kulttuuria ja taidetta.

Lue lisää ja varaa ›
416
3 vrk
Alk/hlö

Varsova

Varsova henkii historian havinaa. Vanhan kaupungin kellariravintoloissa, kahviloissa ja viinituvissa aika kuluu kuin siivillä. Chopanin kotikaupungissa nautit ulkoilmakonserteista ja käyskentelet romanttisilla sivukaduilla.

Lue lisää ja varaa ›
690
4 vrk
Alk/hlö

Split

Split on Dalmatian alueen suurin kaupunki, jonka historia ulottuu jo Rooman valtakunnan ajoille. Splitissä voi viettää niin kaupunki- kuin rantalomaa ja sieltä pääsee hyvin autolautoilla tai katamaraaneilla suosituille lähisaarille.

Lue lisää ja varaa ›
576
3 vrk
Alk/hlö

Sitges

Sitgesin kullankeltaiset hiekkarannat ja rantabulevardi palmuineen houkuttelevat sinne erityisesti auringonpalvojia lomanviettoon ja se on myös paikallisten suosiossa. Sitges on kuuluisa myös sykkivästä ja vilkkaasta yöelämästään.

Lue lisää ja varaa ›
871
4 vrk
Alk/hlö

Sibenik

Kroatian Sibenik Adrianmeren rannalla on kuin luotu leppoisaan kaupunki- ja rantaloman viettoon. Rantakadun hurmaavat ravintolat, kahvilat ja baarit kutsuvat maistelemaan dalmatialaisia perinneruokia ja pyyntituoreita merenantimia.

Lue lisää ja varaa ›
914
6 vrk
Alk/hlö

Sesimbra

Lissabonin eteläpuolella sijaitsevassa Sesimbrassa on helppo rentoutua. Rauhallinen ja puhdas ranta on kapea ja pitkä ja suojassa Atlantin vuorovesien ja tuulien hyökkäyksiltä. Siksi se on hyvä valinta myös lapsiperheille.

Lue lisää ja varaa ›
819
3 vrk
Alk/hlö

San Sebastian

San Sebastianin kaksi hienohiekkaista uimarantaa luovat kaupunkiin vanhan ajan kylpyläkaupunkien glamouria. Rantapromenadi ja vanhakaupunki suorastaan kutsuvat kävelylle tai nousemaan köysiradalla jollekin kaupungin näköalakukkuloista.

Lue lisää ja varaa ›
689
3 vrk
Alk/hlö

Salzburg

Mozartin synnyin kaupunki Salzburg on kaunis kuin postikortti. Sen yllä kohoava Hohensalzburgin linna ja vanha kaupunki ovat säilyttäneet ilmeensä vuosisadasta toiseen.

Lue lisää ja varaa ›
549
3 vrk
Alk/hlö

Rooma

Kaikki tiet vievät ikuiseen ja lumoavaan Roomaan. Kaupungin keskusta huokuu vuosituhansien romantiikkaa. Ikiaikainen arkkitehtuuri, paavien ja keisarien rakennukset ja muistomerkit sekä moderni arkkitehtuuri elävät täällä rinnakkain.

Lue lisää ja varaa ›
349
3 vrk
Alk/hlö

Riika

Riika on riemukas, romanttinen ja hyvin eläväinen kaupunki. KRiiassa kannattaa asua tuomiokirkon vieressä ja antautua täysillä vanhan kaupungin tunnelmalle.

Lue lisää ja varaa ›
730
3 vrk
Alk/hlö

Reykjavik

Nuorekkaassa Reykjavikissa voit viettää aikaa viihtyisissä baareissa ja kahviloissa, tehdä ostoksia Laugavegur-kadun kaupoissa, uida ulkoilmauimaloissa tai ratsastaa islanninhevosella laavakentillä.

Lue lisää ja varaa ›
349
3 vrk
Alk/hlö

Praha

Praha on niin kaunis, että siellä tulee suorastaan epätodellinen olo – kuin kulkisi satukirjan sivuilla! Prahaa koristavat sadat barokki- ja goottilaistornit, jugendjulkisivut ja romanttiset sillat.

Lue lisää ja varaa ›
898
4 vrk
Alk/hlö

Portoroz

Adrianmeren rannalla sijaitseva Portoroz hellii rannoillaan ja kylpylöillään. Leppoisan rantaloman lisäksi onnistuu myös aktiiviloma sukelluksen, surffauksen tai purjehduksen parissa.

Lue lisää ja varaa ›
315
3 vrk
Alk/hlö

Pietari

Historiallinen Pietari on noussut uuteen kukoistukseen. Loisteliaat palatsit ja Eremitaasin taideaarteet, tasokkaat ravintolat, uudet tavaratalot ja tyylikkäät putiikit tekevät Pietarista antoisan matkakaupungin.

Lue lisää ja varaa ›
549
3 vrk
Alk/hlö

Pariisi

Pariisi on maailman suosituin matkailukohde. Pariisi on maailman romanttisin kaupunki. Pariisi on tyylin pääkaupunki. Pariisista on mahdotonta puhua käyttämättä superlatiiveja. Pariisi kerta kaikkiaan on ykkönen.

Lue lisää ja varaa ›
329
2 vrk
Alk/hlö

Oslo

Oslo on Pohjolan vanhin pääkaupunki, jossa kulttuuritarjontaa riittää; konsertteja, teatteria, oopperaa, museoita ja gallerioita.

Lue lisää ja varaa ›
589
3 vrk
Alk/hlö

Nizza

Nizza rantabulevardeineen tarjoaa lomallesi ylelliset kehykset. On kuin astuisit romaaniin tai elokuvaan. Iltaa vietät kenties suihkuseurapiirien suosimissa ravintoloissa.

Lue lisää ja varaa ›
598
3 vrk
Alk/hlö

München

München on Oktoberfestin pitopaikka, Saksan filmikeskus, Baijerin piilaakso, BMW:n kotikaupunki ja muodin ehdoton edelläkävijä. Baijerilaisen keittiön herkut, kulttuuritarjonta ja kaupungin vanha arkkitehtuuri lisäävät kaupungin viehätysvoimaa.

Lue lisää ja varaa ›
490
3 vrk
Alk/hlö

Moskova

Kremlin ja punaisen torin ympärille kasvanut Moskova on Venäjän talouden ja politiikan keskus. Täällä seisovat rinta rinnan niin ultra-modernia arkkitehtuuria edustavat rakennukset kuin ikivanhat kirkotkin.

Lue lisää ja varaa ›
798
3 vrk
Alk/hlö

Monte Carlo

Monaco on sadunomainen ruhtinaskunta, joka tunnetaan kasinostaan, varakkaista asukkaistaan ja Formula 1 Grand Prix -kisoistaan.

Lue lisää ja varaa ›
593
3 vrk
Alk/hlö

Milano

Suurkapunki Milano on muodin, ruoan ja oopperan ystävien kaupunki, jonka nähtävyyksiä ovat kaupungin sydämessä sijaitseva Duomo-tuomiokirkko, Santa Maria delle Grazien kirkko ”Viimeinen ehtoollinen”-freskoineen ja maailmankuulu La Scala -ooppera.

Lue lisää ja varaa ›
955
5 vrk
Alk/hlö

Malta

Malta on oivallinen paikka lähteä pakoon talven pakkasia useammaksi kuukaudeksikin. Myös viikonloppu Välimeren auringon alla tuo talveen tervetullutta lisäenergiaa.

Lue lisää ja varaa ›
689
3 vrk
Alk/hlö

Málaga

Malagan ympäristö on eteläisen Espanjan parhainta antia. Tunnettujen aurinkorantojen lisäksi ympäristöstä löytyy toinen toistaan mielenkiintoisempia retkikohteita.

Lue lisää ja varaa ›
589
3 vrk
Alk/hlö

Madrid

Madridin ominaispiirre on suurkaupungille poikkeuksellinen kiireettömyys. Pitkät siestat kuuluvat olennaisena osana madridilaiseen elämänmenoon.

Lue lisää ja varaa ›
498
3 vrk
Alk/hlö

Lontoo

Lontoo tarjoaa lukuisia tapoja viihtyä. Sen ominaispiirteisiin kuuluvat niin kuninkaalliset, kuuluisuudet kuin monipuolinen kulttuurianti sekä lukuisat puistot, kaupunginosat ja nähtävyydet.

Lue lisää ja varaa ›
598
3 vrk
Alk/hlö

Ljubljana

Vilkas kulttuurielämä ja ystävällinen slovenialainen tunnelma tekevät Ljubljanasta kaupunkien helmen. Kaupungin keskustaan tutustuu helposti jalan tai pyöräillen ja kesäisin hyvä vaihtoehto on risteily pitkin kaupungin läpi virtaavaa jokea.

Lue lisää ja varaa ›
689
3 vrk
Alk/hlö

Lago Maggiore

Italian toiseksi suurimman järven Lago Maggioren huippukaunis järvimaisema ja elegantti lomatunnelma ovat monen Italian kävijän mielestä sitä parasta Italiaa. Järveä ympäröi toinen toistaan viehättäviä pikkukyliä kuin helminauhana.

Lue lisää ja varaa ›
549
3 vrk
Alk/hlö

Krakova

Krakova on romanttinen kulttuurikaupunki, jossa renessanssi- ja barokkitalot häikäisevät arkkitehtuurillaan ja suuren keskustorin ympärillä kiemurtelevat kapeat kujat saavat siirtymään ajassa taaksepäin.

Lue lisää ja varaa ›
349
2 vrk
Alk/hlö

Kööpenhamina

Välittömässä ja vetovoimaisessa Kööpenhaminassa osataan huvitella ja nauttia elämästä. Kaupungin sydämessä sijaitsevasta Tivoli-huvipuistosta löytyy tekemistä koko perheelle ja kaiken ikäisille.

Lue lisää ja varaa ›
498
3 vrk
Alk/hlö

Istanbul

Istanbul on eurooppalainen ja aasialainen, monikasvoinen metropoli, jossa aistii idän mystiikan. Kuljeskelu sokkeloisissa basaarien labyrinteissä on kokemus sinänsä.

Lue lisää ja varaa ›
698
3 vrk
Alk/hlö

Innsbruck

Inn-joen varrella sijaitsevaa kaupunkia ympäröivät kauniit vaellusmaastot, golfkentät sekä Tirolin Alppien laskettelurinteet, jotka tyydyttävät vaativankin laskettelijan tarpeet.

Lue lisää ja varaa ›
790
7 vrk
Alk/hlö

Hvar

Hvar on yksi Kroatian suosituimmista ja tärkeimmistä lomasaarista. Hvarin saari sopii hyvin rauhallista, kaunista ja merellistä lomapaikkaa hakeville.

Lue lisää ja varaa ›
789
3 vrk
Alk/hlö

Hampuri

Värikkään hansakaupungin ostos- ja huvittelumahdollisuudet ovat mitä parhaimmat. Myös kulttuurielämä on vilkas ja se pystyy tarjomaan kaikkea mahdollista musiikkielämyksistä urheilutapahtumiin.

Lue lisää ja varaa ›
789
3 vrk
Alk/hlö

Geneve

Geneven kansainvälinen kaupunki sijaitsee Genevejärven rannalla. Kävelyretket vanhassa kaupungissa ja järven rantapuistossa ostosten ja kahvilavisiittien lomassa tuovat mukavaa vaihtelua.

Lue lisää ja varaa ›
698
3 vrk
Alk/hlö

Firenze

Firenze pursuaa historiaa, kulttuuria ja ostosmahdollisuuksia. Kauppojen kattamalla Ponte Vecchio -sillalta avautuu romanttinen näköala Arno-joelle.

Lue lisää ja varaa ›
982
5 vrk
Alk/hlö

Estoril

Estoril on jännittävä golfin ja rantaelämän coctail. Tämä Portugalin rannikon helmi on pitkään ollut myös kuninkaallisten suosiossa ja Tamariz-rannan vieressä sijaitseekin Monacon kuninkaallisten omistama linnoitus.

Lue lisää ja varaa ›
689
3 vrk
Alk/hlö

Edinburgh

Edinburgh on Britannian kauneimpia kaupunkeja vuonoineen ja linnoineen. Tässä Skotlannin pääkaupungissa Yrjön aikainen ja keskiaikainen arkkitehtuuri elävät rinnakkain.

Lue lisää ja varaa ›
998
7 vrk
Alk/hlö

Dubrovnik

Dubrovnikia ei turhaan kutsuta Kroatian kruununjalokiveksi. Vanha kaupunki on suorastaan satumainen pikku kujineen ja tiilenpunaisine kattoineen. Sukella Game Of Thronesin kulissien takaiseen maailmaan ja ota suunnaksi Dubrovnik!

Lue lisää ja varaa ›
589
3 vrk
Alk/hlö

Dublin

Dublin ilahduttaa aina! Tässä iloisessa ja kodikkaasti rakennetussa kaupungissa pääsee kaikkialle kävellen Temple Barin pubit ja baarit, St. Stephens Greenin vehreä nurmi ja ostokset Grafton Streetin kaupoissa ovat oiva alku lomalle smaragdisaarella.

Lue lisää ja varaa ›
680
2 vrk
Alk/hlö

Disneyland® Paris

Lähde koko perheen voimin satumaiseen Disneylandiin! Asu Disneylandin omissa teemahotelleissa ja tapaa kaikki tutut satumaiset hahmot Hessu Hoposta Mikki Hiireen.

Lue lisää ja varaa ›
740
3 vrk
Alk/hlö

Como

Como ja sitä ympäröivät järvimaisemat ovat silmiä hivelevän kauniita. Rantojen idylliset kylät, ihastuttavat historialliset palazzot sekä huvilat ovat valloittaneet matkailijoiden sydämiä jo sukupolvien ajan.

Lue lisää ja varaa ›
977
7 vrk
Alk/hlö

Cascais

Cascais on yhdistelmä pikkukaupunkia ja hiekkarantoja. Tunnelma on hienostunut ja kiireetön. Cascaisiin matkustaa helposti paikallisjunalla Lissabonista käsin noin puolessa tunnissa.

Lue lisää ja varaa ›
789
3 vrk
Alk/hlö

Cannes

Cannes on suihkuseurapiirien suosiossa kylpevä kaupunki, jossa voi ihastella komeita hotelleja ja loisteliaita jahteja sekä viettää riemukkaan rantaloman kimaltelevan Välimeren rannalla.

Lue lisää ja varaa ›
379
3 vrk
Alk/hlö

Budapest

Budapestin runsas kulttuuritarjonta, musiikki mustalaismusiikista ja musikaaleista oopperaan, tulinen keittiö sekä ystävälliset ja mutkattomat unkarilaiset tekevät matkaajaan lähtemättömän vaikutuksen.

Lue lisää ja varaa ›
598
3 vrk
Alk/hlö

Bryssel

Euroopan pääkaupunki yllättää matkailijan runsaudellaan, ja huvittelu on täällä lähes intohimo! Brysselin sydän on upea Grand Place -aukio, jonka läheisyydessä sijaitsevat kuuluisat ostos- ja ravintolakadut.

Lue lisää ja varaa ›
734
3 vrk
Alk/hlö

Brugge

Yhdistä Brysselin matkaan piipahdus kauniita rakennuksia ja kanaaleja pursuavaan idylliseen Bruggeen, jonka hyvin säilynyt keskiaikainen tunnelma hämmästyttää.

Lue lisää ja varaa ›
598
3 vrk
Alk/hlö

Bratislava

Bratislava sopii kokonsa puolesta hyvin viikonloppukohteeksi. Kulttuuritarjonta on museoiden ja teattereiden puolesta monipuolinen ja idyllinen vanha kaupunki suorastaan kutsuu herkutteluhetkiin.

Lue lisää ja varaa ›
598
3 vrk
Alk/hlö

Bled

Bled sijaitsee mykistävissä alppimaisemissa reilun tunnin ajomatkan päässä Ljubljanan lentokentältä. Bledissä viihtyvät niin aktiivilomailijat kuin nautiskelijat.

Lue lisää ja varaa ›
586
3 vrk
Alk/hlö

Bilbao

Bilbao on vanha, perinteikäs ja aito baskikaupunki, joka tunnetaan Guggenheimin taidemuseostaan. Vanhassa kaupungissa, Casco viejossa, nautit Biskajanlahden merenherkuista ja pinchoista aidossa paikalllisessa ilmapiirissä.

Lue lisää ja varaa ›
689
3 vrk
Alk/hlö

Biarritz

Atlantin rannalla sijaitseva Biarritz hurmaa upeilla hiekkarannoillaan ja välittömällä tunnelmallaan. Baskikulttuuri antaa kaupungille oman säväyksensä, joka on nähtävissä ravintoloiden ruokalistoilla.

Lue lisää ja varaa ›
523
3 vrk
Alk/hlö

Bergen

Norjan länsirannikon raikas ja monipuolinen Bergen on vanha hansakaupunki, jonka sydän on vanha satama-alue Bryggen.

Lue lisää ja varaa ›
589
3 vrk
Alk/hlö

Barcelona

Välimeren rannalla sijaitsevassa Barcelonassa yhdistät helposti ja vaivattomasti kaupunki- ja rantaloman. Lukemattomia kahviloita, tapas-baareja, Ramblasin ostoskatu – näistä on Katalonian pääkaupunki tehty.

Lue lisää ja varaa ›
497
3 vrk
Alk/hlö

Ateena

Ateenan kruunun jalokivenä toimii Akropolin ja Parthenonin temppeli, joka on taianomainen näky varsinkin iltavalaistuksessa. Viehättävää vanha keskusta Plaka on täynnä viihtyisiä tavernoja, ouzo-paikkoja ja pikkukauppoja.

Lue lisää ja varaa ›
964
7 vrk
Alk/hlö

Menorca

Mallorcan saarta pienempi Menorca hurmaa luonnonkauniilla rantapoukamilla, hienohiekkaisilla rannoilla ja sympaattisilla kalastajakylillä.

Lue lisää ja varaa ›
853
4 vrk
Alk/hlö

Mallorca

Palma on trendikäs ja aito espanjalainen kaupunki, joka tarjoaa kulttuuritapahtumia ja ostosmahdollisuuksia. Saarella on lyhyet välimatkat ja tutustuminen saaren idyllisiin kyliin ja rauhallisiin pikkurantoihin on helppoa ja suositeltavaa.

Lue lisää ja varaa ›
598
3 vrk
Alk/hlö

Lissabon

Lissabon on kiehtovan eläväinen kaupunki, joka on täynnä historiallisia nähtävyyksiä. Löytöretkeilijöiden ajoilta ovat peräisin komeat palatsit, luostarit, kirkot ja linnat.

Lue lisää ja varaa ›
898
7 vrk
Alk/hlö

Madeira

Portugalin saarten helmiin kuuluu madeiraviinistä ja levadoistaan tunnettu Madeiran saari. Madeira tunnetaan ainutlaatuisesta luonnostaan, jossa matkaaja kohtaa monipuolisen kasvillisuuden kukkaloistoineen sekä eläimistön kirjon.

Lue lisää ja varaa ›
764
7 vrk
Alk/hlö

Algarve

Algarve tunnetaan hienohiekkaisista rannoista, tasokkaista golfkentistä sekä muista erinomaisista harrastusmahdollisuuksista, kuten syvänmeren kalastuksesta, sukelluksesta ja ratsastuksesta.

Lue lisää ja varaa ›
579
3 vrk
Alk/hlö

Berliini

Saksan pääkaupunki symboloi monella tavalla koko Euroopan kohtaloita. Vuosikymmeniä muurilla kahtia jaettuna elänyt kaupunki näyttää osoittavan, että vaikka itä on itä ja länsi on länsi, ne voivat kuitenkin kohdata.

Lue lisää ja varaa ›
798
3 vrk
Alk/hlö

Amsterdam

Amsterdam on ihastuttava sekoitus kaupungin vilskettä ja meren tuoksua. Iloisen ja boheemin kaupungin vetonauloja ovat kauniit vanhat kauppiastalot, kanavaristeilyt, taidegalleriat, museot, eksoottiset kaupat ja mielenkiintoiset kahvilat.

Lue lisää ja varaa ›