Tarjoushinta alkaen

3 vrk
298 € / hlö

Paras aika matkustaa

Huhtikuu - Lokakuu

Parhaat yhteydet

KLM, Finnair

Nopein lentoaika

n. 3 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Amsterdam - Iloinen ja boheemi

Kanavien ja siltojen Amsterdam on yksi Euroopan suosituimmista kaupunkikohteista – ihastuttava sekoitus kaupungin vilskettä ja meren tuoksua. Kauniiden kanavamaisemien lisäksi Amsterdamista löytyy jokaiselle jotain. Boheemin kaupungin vetonauloja ovat kauniit vanhat kauppiastalot, kanavaristeilyt, taidegalleriat, museot, eksoottiset kaupat, mielenkiintoiset kahvilat, etniset ravintolat ja vauhdikkaat klubit. Amsterdam on leppoisa ja ennen kaikkea suvaitsevainen kaupunki, jonka asukkaat huolehtivat siitä, että kaupungissa viihdytään ja sinne palataan aina uudestaan.

Matkat Amsterdamiin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

www.holland.com

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Amsterdam ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Kolmen yön majoitus INK-hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Amsterdamin kaupunki perii jokaiselta turistiveron majoituksesta. Turistivero on 6%/henkilö majoituksen osuudesta. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen. Tiedot sitoumuksetta.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

+

Hotel Dylan

Tyylikäs boutique-hotelli, jolla loistava sijainti keskustassa, Keizersgracht-kanavan varrella, lyhyen kävelymatkan päässä Dam-aukiolta. Hotelli kuuluu Small Luxury Hotel of the World - ketjuun.

INK Hotel Amsterdam

Boheemi lifestyle ensimmäisen luokan hotelli lyhyen kävelymatkan päässä Dam-aukiolta sekä rautatieasemalta. Hotelli on entisöity historialliseen rakennukseen, joka on ennen toiminut De-Tijd - sanomalehden toimituksen pääkonttorina.

Hotel de L´Europe

Tyylikäs loistoluokan hotelli Amstel-joen varrella keskustassa, 5 minuutin kävelymatkan päässä Dam-aukiolta ja kuninkaallisesta palatsista. Vastapäätä hotellia on Munt-torni, josta tunnettu kukkakatu alkaa.

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Tarjous kohteesta

298
3 vrk
Alk/hlö
Lento + hotelli

Amsterdam

Amsterdam on ihastuttava sekoitus kaupungin vilskettä ja meren tuoksua. Iloisen ja boheemin kaupungin vetonauloja ovat kauniit vanhat kauppiastalot, kanavaristeilyt, taidegalleriat, museot, eksoottiset kaupat ja mielenkiintoiset kahvilat.

Tarkastele saatavuutta, hintoja, eri hotellivaihtoehtoja sekä lähtöpäiviä ”Varaa online” -painikkeen kautta sivun alaosassa.

Esimerkkipäivät

1.9., 15.9., 16.9., 20.9., 21.9., 26.9.-29.9.
4.10., 18.10., 19.10., 20.10., 25.10.-27.10., 31.10.
 • Esimerkkihinta €/ henkilö kahden hengen huoneessa sisältäen suorat meno-paluu lennot Helsingistä sekä 3 yön majoituksen.
 • Valitse haluamasi meno- ja paluupäivämäärä sekä suoralento. Huomioithan, että varausjärjestelmä tarjoaa automaattisesti 3 vrk matkaa.
 • Matkoja voi olla tarjolla myös muina päivinä.
 • Matkojen hinnat vaihtelevat lentojen paikkatilanteen ja hotellien huonetilanteen, valitun hotellitason sekä matkanpituuden mukaan. Suosituimmilla talvilomaviikoilla, juhlapyhäisin ja viikonloppuisin hinnat ovat yleensä kalliimpia.
 • Paikkoja on rajoitetusti.
 • Tarjoushinta koskee vain itsetehtäviä online-varauksia.

Varaa online »

Varaa kohde Amsterdam

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Amsterdam