Tarjoushinta alkaen

3 vrk
396 € / hlö

Paras aika matkustaa

Maaliskuu - Marraskuu

Parhaat yhteydet

Finnair, Norwegian , Vueling Airlines

Nopein lentoaika

n. 4 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Barcelona - Gaudin kaunis kaupunki

Välimeren rannalla sijaitsevassa Barcelonassa yhdistät helposti ja vaivattomasti kaupunki- ja rantaloman. Kulttuurinnälkäinen kiinnostuu Gaudin, Miron ja Picasson mestariteoksista, jotka ympäröivät matkailijan kaikkialla. Lapsiperheille tekemistä riittää Barcelonetan rannalta tai Aquariumista. Poikkea lounaalle Port Olympicin viihtyisiin rantaravintoloihin, makoile auringon alla lämmöstä nautiskellen tai käy jännittämässä La Ligan kiihkeää tunnelmaa Camp Nou-stadionilla. Barcelonasta löytyy jokaiselle jotakin. Lukemattomia kahviloita, tapas-baareja, Ramblasin ostoskatu – näistä on Katalonian pääkaupunki tehty. Näe ja koe enemmän yhdellä lomalla, ja lähde tutkimaan Espanjaa Barcelonan ulkopuolelle.

Matkat Barcelonaan toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Barcelona.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Barcelona ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Kolmen yön majoitus Roger de Lluria hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Barcelonan kaupunki perii jokaiselta yli 15-vuotiaalta matkailijalta turistiveron majoituksesta. Turistivero on 1-3 tähden hotellissa majoituttaessa  0,75 €/henkilö/yö, 4-tähden hotellissa majoituttaessa 1,25 €/henkilö/yö, 5-tähden hotellissa 2,50 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen. Tiedot sitoumuksetta.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

W Hotel

Vaikuttava ensimmäisen luokan hotelli upealla merinäkymällä. Hotelli sijaitsee Barceloneta - rantabulevardilla, josta lyhyt kävelymatka Ramblan kävelykadulle ja goottilaiseen kaupunginosaan. Rakennus on kuuluisan arkkitehdin Ricardo Bofillin lu...

Duquesa De Cardona

Tyylikäs ensimmäisen luokan hotelli, joka on rakennettu jugentyyliseen taloon keskustassa.

Condes de Barcelona Hotel

Tyylikäs ensimmäisen luokan hotelli, joka on rakennettu jugentyyliseen taloon keskustassa, melkein vastapäätä Gaudin suunnittelemaa La Pedrera -rakennusta ja kahden korttelin päässä Casa Battlo -talosta.

+

Roger de Llúria Hotel

Elegantti boutique-hotelli keskeisellä paikalla keskellä ostosmahdollisuuksia, lyhyen kävelymatkan päässä Ramblasin kävelykadulta ja Plaza Catalunya - aukiolta. Vanhan ajan tunnelmaa modernein mukavuuksin.

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Tarjous kohteesta

396
3 vrk
Alk/hlö
Lento + hotelli

Barcelona

Välimeren rannalla sijaitsevassa Barcelonassa yhdistät helposti ja vaivattomasti kaupunki- ja rantaloman. Lukemattomia kahviloita, tapas-baareja, Ramblasin ostoskatu – näistä on Katalonian pääkaupunki tehty.

Tarkastele saatavuutta, hintoja, eri hotellivaihtoehtoja sekä lähtöpäiviä ”Varaa online” -painikkeen kautta sivun alaosassa.

Esimerkkipäivät

25.9., 27.9., 28.9., 30.9.
1.10., 2.10., 4.10., 5.10., 7.10., 18.10., 19.10.
 • Esimerkkihinta €/ henkilö kahden hengen huoneessa sisältäen suorat meno-paluu lennot Helsingistä sekä 3 yön majoituksen.
 • Valitse haluamasi meno- ja paluupäivämäärä sekä suoralento. Huomioithan, että varausjärjestelmä tarjoaa automaattisesti 3 vrk matkaa.
 • Matkoja voi olla tarjolla myös muina päivinä.
 • Matkojen hinnat vaihtelevat lentojen paikkatilanteen ja hotellien huonetilanteen, valitun hotellitason sekä matkanpituuden mukaan. Suosituimmilla talvilomaviikoilla, juhlapyhäisin ja viikonloppuisin hinnat ovat yleensä kalliimpia.
 • Paikkoja on rajoitetusti.
 • Tarjoushinta koskee vain itsetehtäviä online-varauksia.

 

Varaa online »

Varaa kohde Barcelona

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Barcelona