Hinta alkaen

3 vrk
791 € / hlö

Paras aika matkustaa

Huhtikuu - Lokakuu

Parhaat yhteydet

Finnair - Milano

Nopein lentoaika

n. 3 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Como - järvimaisemien aatelia

Como ja sitä ympäröivät järvimaisemat ovat silmiä hivelevän kauniita. Rantojen idylliset kylät, ihastuttavat historialliset palazzot sekä huvilat ovat valloittaneet matkailijoiden sydämiä jo sukupolvien ajan.

Parhaan kuvan ja tuntuman järven ympäristöön saa veneretkellä. Monen mielestä kaunein väli on Como – Bellagio, meni sitten veneellä tai maanteitse. Auto on kätevä siirtymiseen ja alueen katsasteluun, mutta enemmän upeista näkymistä nauttii venematkalla: kapeilla ja mutkaisilla teillä on tarkkailtava liikennettä nähtävyyksiä enemmän.

Golfin ystäville ympäristöstä löytyy useitakin kenttiä. Keskiajalla rannoille rakennetut linnamaiset huvilat ovat löytäneet nykypäivänä omistajansa muotimaailman kuuluisuuksista ja filmitähdistä. Como-järven näyttäviä maisemia on käytetty myös useissa menestysfilmeissä. Täällä nautit myös italialaisen keittiön antimista ja laadukkaista viineistä.

Matkat Comolle toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Milano ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Kolmen yön majoitus Terminus hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Comon kaupunki turistiveroa majoituksesta. Veron suuruus on 2-5 €/yö/hlö riippuen hotellista.  Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen. Tiedot sitoumuksetta.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Hotel Villa D´Este Como

1600-luvun eurooppalaisten aristokraattien kohtaamispaikka Villa d´Este on toiminut hotellina jo vuodesta 1873. Täällä koet suurenmoista vieraanvaraisuutta viehättävissä puistomaisemissa.

Hotel Terminus

Ihastuttava 1800-luvun aatelispalatsiin rakennettu hotelli aivan Como-järven rannalla. Kauniisti sisustetut huoneet ja yleiset tilat.

+

Hotel Regina Olga

Como-järven rannalla sijaitseva vanhaa aikaa huokuva huvilahotelli. Comon kaupunki on noin 15 minuutin lauttamatkan päässä

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Como

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Como