Hinta alkaen

3 vrk
593 € / hlö

Paras aika matkustaa

Maaliskuu - Lokakuu

Parhaat yhteydet

Finnair

Nopein lentoaika

n. 3 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Milano - muodin ja oopperan kaupunki

Milano saa kiittää erinomaista maantieteellistä asemaansa Keski-Euroopan ja Italian välissä kasvustaan keskeiseksi kauppakeskukseksi. Suuri virhe olisi kuitenkin kuvitella Milanon olevan pelkkä kauppa- ja messukaupunki. Kun kaupankäynnillä on koottu rikkauksia pari tuhatta vuotta, niin itse kaupunkia on ollut varaa rakennuttaa parhailla arkkitehdeilla ja koristuttaa huipputaiteilijoilla. Upeita palatseja ja mahtisukujen residenssejä löytyy Milanosta riittämiin.

Kaupalla rikastunut Milano ympäristöineen on aina syönyt hyvin. Monet Iltalian huippuravintoloista löytääkin juuri Milanon tienoilta. Pastan sijaan tarjotaan usein maissista tehtyä polentaa. Po-joen laakson riisistä laaditut risotot vievät usein kielen mennessään.

Milano on erinomainen tukikohta, mistä suunnata Italian kuvan kauniille järvialueille kuten rikkaiden ja kauniiden suosimalle Lago di Comolle, Belle Epoque-charmia huokuvall  Lago di Maggiorelle ja suloisille pienille Lado di Ortalle ja Lago di Iseolle.

Matkat Milanoon toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

 

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Milano ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Kolmen yön majoitus Straf hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Milanon kaupunki perii kaikilta yli 17-vuotiailta turistiveron majoituksesta. Turistivero on 3 tähden hotellissa majoituttaessa 4 €/hlö/yö, 4 ja 5 tähden hotellissa 5 €/hlö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen. Tiedot sitoumuksetta.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Sheraton Diana Majestic

Tyylikäs Belle époque - tyylinen ensimmäisen luokan hotelli Corso Buenos Airesin-ostoskadun päässä, Montanelli-puiston vieressä. Itse hotellista on kaunis puutarha, josta voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta keskellä vilkasta Milanoa. Läh...

Straf Hotel

Moderni design-hotelli, jolla loistava sijainti aivan Duomon vieressä. Huoneet ovat sisustettu nykytaiteella ja design-huonekaluilla.

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Milano

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Milano