Tarjoushinta alkaen

3 vrk
380 € / hlö

Paras aika matkustaa

Maaliskuu - Marraskuu

Parhaat yhteydet

Norwegian , Finnair

Nopein lentoaika

n. 4 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Rooma - ikuisesti lumoava

Kaikki tiet vievät ikuiseen ja lumoavaan Roomaan. Kaupungin keskusta huokuu vuosituhansien romantiikkaa. Ikiaikainen arkkitehtuuri, paavien ja keisarien rakennukset ja muistomerkit sekä moderni arkkitehtuuri elävät täällä rinnakkain.

Ikuisella kaupungilla voi olla ikää reilut 2700 vuotta, mutta kun roomatar aurinkoisena päivänä ylittää piazzan korkeissa koroissaan kevään muotivärit helmoissaan hulmuten ja kerää peräänsä ihailevia katseita niin kaupunki kuin maailmakin ovat nuoria ja kauniita. Ciao Bella!

Nähtävää Roomassa riittää ja suurin osa vanhan kaupungin muurin sisäpuolella mukavan kävelymatkan päässä toisistaan. Pelkästään kirkkoja on yli 900. Suurin ja tunnetuin on luonnollisesti Pietarin kirkko. Kuusi muuta lasketaan tärkeiksi pyhiinvaelluskirkoiksi. Monet muut tunnetaan usein joko arkkitehtuuristaan tai ainutlaatuisista taideteoksistaan. Myös antiikin nähtävyyksiä on listattu sadoittain.

Onneksi loma Roomassa ei tarkoita kiirehtimistä nähtävyydeltä toiselle. Päinvastoin. Kaikkea ei kuitenkaan ennätä nähdä yhdellä eikä kahdellakaan lomalla. Kannattakin ottaa oppia roomalaisista, jotka ennättävät pysähtyä kadun kulmaan jutustelemaan tai nauttimaan espressoa piazzan kahvilaan. Aina on aikaa miettiä rauhassa minne mennä syömään, tutustua huolella ruokalistaan ja neuvotella valinnoista tarjoilijan kanssa.

Matkat Roomaan toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Rooma ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Kolmen yön majoitus Relais Fontana di Trevi hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Rooman kaupunkiverot, jotka on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen. Tiedot sitoumuksetta.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Hotel de Russie

Loistoluokan tyylikäs hotelli Espanjalaisten portaiden ja Piazza del Popolon välissä, kävelymatkan päässä muotikaupoista.

Intercontinental de la Ville hotel

Elegantti hotelli huumaavalla näköalalla Espanjalaisten portaiden yläpäässä, lähellä Via Condottin ostosaluetta.

-

Hotel Romanico Palace Rooma

Klassisen elegantti ensimmäisen luokan hotelli Rooman keskustassa, lähellä via Venetoa, n. 15 min. kävelymatkan päässä Fontana di Trevistä. Menneen maailman tunnelmaa hotelliin tuovat koristeelliset freskot ja kristallikruunut.

Hotel Delle Nazioni

Ensimmäisen luokan tyylikäs palatsihotelli, jolla loistava sijainti Rooman historiallisessa keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä Trevin suihkulähteeltä.

Castello della Castelluccia Rooma

Romanttinen ensimmäisen luokan linnahotelli Lazion maaseudulla 15 km Rooman keskustasta pohjoiseen. Metrolla ja junalla matka kestää vajaan tunnin. Juna-asema: Piazzale della Giustiniana (1 km).

+

Relais Fontana di Trevi

Hyvä turistiluokan historiallinen palatsihotelli, jolla loistava sijainti maailmankuulun Fontana di Trevi-suihkulähteen edustalla. Hotellissa on kodikas ilmapiiri ja yksilöllinen palvelu.

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Tarjous kohteesta

380
3 vrk
Alk/hlö
Lento + hotelli

Rooma

Kaikki tiet vievät ikuiseen ja lumoavaan Roomaan. Kaupungin keskusta huokuu vuosituhansien romantiikkaa. Ikiaikainen arkkitehtuuri, paavien ja keisarien rakennukset ja muistomerkit sekä moderni arkkitehtuuri elävät täällä rinnakkain.

Tarkastele saatavuutta, hintoja, eri hotellivaihtoehtoja sekä lähtöpäiviä ”Varaa online” -painikkeen kautta sivun alaosassa.

Esimerkkipäivät

1.9.-9.9., 11.9.-23.9., 25.9.-30.9.
1.10.-6.10., 26.10.-31.10.
 • Esimerkkihinta €/ henkilö kahden hengen huoneessa sisältäen suorat meno-paluu lennot Helsingistä sekä 3 yön majoituksen.
 • Valitse haluamasi meno- ja paluupäivämäärä sekä suoralento. Huomioithan, että varausjärjestelmä tarjoaa automaattisesti 3 vrk matkaa.
 • Matkoja voi olla tarjolla myös muina päivinä.
 • Matkojen hinnat vaihtelevat lentojen paikkatilanteen ja hotellien huonetilanteen, valitun hotellitason sekä matkanpituuden mukaan. Suosituimmilla talvilomaviikoilla, juhlapyhäisin ja viikonloppuisin hinnat ovat yleensä kalliimpia.
 • Paikkoja on rajoitetusti.
 • Tarjoushinta koskee vain itsetehtäviä online-varauksia.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Varaa online »

Varaa kohde Rooma

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Rooma