Tarjoushinta alkaen

3 vrk
420 € / hlö

Paras aika matkustaa

Huhtikuu - Lokakuu

Parhaat yhteydet

Norwegian, Aegean Airlines, Finnair

Nopein lentoaika

n. 4 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Ateena - ouzoa ja olympiahenkeä

Ateenaan tutustuminen kannattaa aloittaa kaupungin keskuspaikalta Sintagma-aukiolta, jonka laidalla komeilee maan parlamenttitalo. Sintagmalta lähtevältä ostoskadulta Ermoulta suunnistetaan kohti viehättävää vanhaa keskustaa Plakaa, jossa on viihtyisiä tavernoja, ouzo-paikkoja ja pikkukauppoja. Monastirakin kiehtova kirpputori ja Kolonakin muodikkas kahvila- ja ostosalue ovat myös tutustumisen arvoisia. Koko kaupungin kruunaa Akropolin kukkula ja Parthenonin temppeli, joka on taianomainen näky varsinkin iltavalaistuksessa. Pireuksen satamasta pääsee kätevästi Kreikan kauniiseen saaristoon.

Matkat Ateenaan toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Ateena ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • kolmen yön majoitus Achilleas hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Kreikka perii jokaiselta turistiveron majoituksesta. Turistivero on 1 ja 2 tähden hotelleissa 0.50 €/henkilö/yö,  3 tähden hotelleissa 1.50 €/henkilö/yö,  4 tähden hotellissa  3 €/henkilö/yö ja 5 tähden hotelleissa 4 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen. Tiedot sitoumuksetta.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Hotel Grande Bretagne Ateena

Sintagma-aukiolla sijaitseva hotelli edustaa kreikkalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan. Hotellista on upeat näkymät Akropoliksen kukkulalle.

+

The Margi Hotel Ateena Riviera

Tyylikkään nuorekas ja romanttinen boutique-hotelli, joka sijaitsee kukkulalla Vouliagmenin niemekkeellä, Ateenan Rivieralla. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta löytyy useita hiekkarantoja, joista kuuluisin on elegantti Astir Be...

Hotel Saint George Lycabettus Ateena

Trendikäs ensimmäisen luokan boutiquehotelli Lycabettus-vuoren rinteessä Kolonaki- alueella, lähellä muotikauppoja ja kahviloita, kävelymatkan päässä Sintagma-aukiolta. Ei liikuntaesteisille.

Hotel Achilleas Ateena

Moderni turistiluokan hotelli, jolla loistava sijainti lähellä Sintagma- aukiota ja Ermou-kadun kauppoja sekä kävelyetäisyydellä Plakan vanhasta kaupungista.

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Tarjous kohteesta

420
3 vrk
Alk/hlö
Lento + hotelli

Ateena

Kaupunkiloman Ateenassa kruunaa Akropolin ja Parthenonin temppeli, joka on taianomainen näky varsinkin iltavalaistuksessa. Viehättävää vanha keskusta Plaka on täynnä viihtyisiä tavernoja, ouzo-paikkoja ja pikkukauppoja.

Tarkastele saatavuutta, hintoja, eri hotellivaihtoehtoja sekä lähtöpäiviä ”Varaa online” -painikkeen kautta sivun alaosassa.

Esimerkkipäivät

11.9.
2.10.
Aegean Airlinesin suorat lennot alkaen 3.3.2020 tiistaisin ja perjantaisin + alkaen 30.3.2020 maanantaisin ja perjantaisin
 • Esimerkkihinta €/ henkilö kahden hengen huoneessa sisältäen suorat meno-paluu lennot Helsingistä sekä 3 yön majoituksen.
 • Valitse haluamasi meno- ja paluupäivämäärä sekä suoralento. Huomioithan, että varausjärjestelmä tarjoaa automaattisesti 3 vrk matkaa.
 • Matkoja voi olla tarjolla myös muina päivinä.
 • Matkojen hinnat vaihtelevat lentojen paikkatilanteen ja hotellien huonetilanteen, valitun hotellitason sekä matkanpituuden mukaan. Suosituimmilla talvilomaviikoilla, juhlapyhäisin ja viikonloppuisin hinnat ovat yleensä kalliimpia.
 • Paikkoja on rajoitetusti.
 • Tarjoushinta koskee vain itsetehtäviä online-varauksia.

Varaa online »

Varaa kohde Ateena

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Ateena