Hinta alkaen

7 vrk
890 € / hlö

Paras aika matkustaa

Huhtikuu - Lokakuu

Parhaat yhteydet

Finnair, Norwegian

Nopein lentoaika

n. 3 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Hvar - turkoosi unelma

Hvar on yksi Kroatian suosituimmista ja tärkeimmistä lomasaarista. Tärkein syy tähän lienee ilmasto, joka on kesäaikaan ihanteellinen sillä aurinkoisia päiviä on poikkeuksellisen paljon. Hvarin pitkulainen saari on yli 10 kilometriä leveä ja 68 kilometriä pitkä, joten tutkittavaa riittää pidemmäksikin aikaa. Saari on tunnettu viineistään sekä myös hunajasta ja erilaisista yrteistä.

Hvarin pitkulainen saari on yli 10 kilometriä leveä ja 68 kilometriä pitkä, joten tutkittavaa riittää pidemmäksikin aikaa. Saari on tunnettu viineistään sekä myös hunajasta ja erilaisista yrteistä.

Saaren pääkaupunki on Hvar, jossa voit tutustua keskiaikaisiin kortteleihin ja shoppailla pikku putiikeissa. Parhaimmat näköalat tarjoaa Spanjolan linnoitus kaupungin yllä. Hvarissa sijaitsee myös yksi Euroopan vanhimmista toimivista teattereista. Hvarin runsaaseen ravintolatarjontaan voi tutustua sekä rantakadulla että kapeilla kujilla.

Saaren satumaisen kauniiseen luontoon ja ympäristöön tutustuu parhaiten patikoiden, pyöräillen, snorklaten tai sukeltaen. Näkymät vaihtelevat vihreistä kukkuloista, pinkeistä laventelipuiden kukista viehättäviin italialaistyyppisiin pikkukyliin turkoosinisen Adrianmeren siintäessä aina taustalla. Uimarannat ovat pääasiassa kallioisia pikkukivirantoja. Pääkaupunki Hvarin lisäksi saarella kannattaa tutustua pieneen Jelsan kylään, jonne Hvarista bussimatka kestää puolisen tuntia. Perillä Jelsassa odottavat postikorttimaiset kiemurtelevine katuineen ja sypressikujineen.

Hvarin saari sopii hyvin rauhallista, kaunista ja merellistä lomapaikkaa hakeville. Yhdistä Hvar-saaren rentouttava loma Splitin historiallisiin nähtävyyksiin.

Matkat Hvarin saarelle toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Esimerkkihintaan sisältyy edestakaiset lennot Helsinki Split ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Seitsemän yön majoitus Amfora hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Edestakaiset kuljetukset Splitin lentokentältä hotelliin
 • Lauttamaksut
 • Kroatian kaupunkiverot, jotka on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen. Tiedot sitoumuksetta.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Hotel Amfora Hvar, Grand Beach Resort

Pinjapuiden ympäröimä monipuolinen ensimmäisen luokan hotelli rauhallisen lahden poukamassa, lyhyen kävelymatkan päässä Hvarin historiallisesta keskustasta. Hotellin edessä pikkukivinen uimaranta.

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Hvar

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Hvar