Tarjoushinta alkaen

5 vrk
388 € / hlö

Paras aika matkustaa

Huhtikuu - Lokakuu

Parhaat yhteydet

Finnair, Norwegian

Nopein lentoaika

n. 5 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Split - tunnelmaa ja historiaa

Split on Dalmatian alueen suurin kaupunki, jonka historia ulottuu jo Rooman valtakunnan ajoille, jolloin keisari Diocletianus rakennutti sinne kesäpalatsinsa 300-luvulla jKr. Se onkin kaupungin merkittävin ja mielenkiintoisin nähtävyys ja Unescon suojelukohde. Palatsin voi mieltää nykyisin yhdeksi kaupungin osaksi, jonka sisällä on katedraali, Jupiterin temppeli, muutama hotelli, paljon ravintoloita ja pikku putiikkeja.

Splitissä voi viettää niin kaupunki- kuin rantalomaa. Kävelykadulla ja vanhassa kaupungissa on paljon erilaisia liikkeitä, tavarataloja ja varsinkin kenkäkauppoja kaupungissa on useita. Siellä on myös suuri basaari-alue sekä vihannes- ja kalatori, jossa pääsee ihmettelemään paikallista elämää. Auringonpalvojille löytyy Splitistä hienohiekkainen ja matala uimaranta, joka sopii hyvin myös lapsiperheille.

Splitistä pääsee hyvin autolautoilla tai katamaraaneilla suosituille lähisaarille, kuten Brac, Hvar tai Korcula. Tutustuminen lähikyliin paikallisbusseilla on myös mukavaa ajanvietetettä.  Esimerkiksi kaunis, omalla saarella sijaitseva ja Unescon suojelukohteena oleva Trogir on alle tunnin bussimatkan päässä Splitistä.

Matkat Splitiin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Hintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Split ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Neljän yön majoitus Luxe hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Kroatian kaupunkiverot, jotka on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen. Tiedot sitoumuksetta.
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Hinnat edellyttävät vähintään 2 henkilön yhdessä matkustavaa seuruetta.
 • Esimerkkihinnat ovat keskihintoja. Hinnat eivät ole voimassa messujen eivätkä tapahtumien aikana.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan. Voit myös tarkastella hintoja ja saatavuutta haluamallesi ajankohdalle sekä varata online. Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Paketin lopulliseen hintaan vaikuttavat kulloinkin voimassa olevat mahdolliset polttoainekorotukset, valuuttakurssimuutokset ja kohonneet julkiset maksut
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.

 

 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Hotel Marmont

Tyylikäs jugend-tyylinen ensimmäisen luokan design-hotelli, jolla loistava sijainti Splitin historiallisessa keskustassa lähellä ostoskatuja ja ravintoloita.

Hotel Park

Tunnelmallinen ensimmäisen luokan hotelli noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Splitin historiallisesta keskustasta, lähellä Bacvicen uimarantaa.

Hotel Luxe

Tyylikäs ja moderni boutique-hotelli lyhyen kävelymatkan päässä Splitin vanhasta kaupungista. Uimarannalle on matkaa noin 500 metriä.

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Tarjous kohteesta

388
5 vrk
Alk/hlö
Lento + hotelli

Split

Split on Dalmatian alueen suurin kaupunki, jonka historia ulottuu jo Rooman valtakunnan ajoille. Splitissä voi viettää niin kaupunki- kuin rantalomaa ja sieltä pääsee hyvin autolautoilla tai katamaraaneilla suosituille lähisaarille.

Tarkastele saatavuutta, hintoja, eri hotellivaihtoehtoja sekä lähtöpäiviä ”Varaa online” -painikkeen kautta sivun alaosassa.

Esimerkkipäivät

1.10., 2.10., 15.10., 16.10., 17.10.
Norwegianin suorat lennot tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin alkaen 2.4.20.
Finnairin suorat lennot tiistaisin alkaen 14.4.20. Alkaen 29.4.20 myös keskiviikkoisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.
 • Esimerkkihinta €/ henkilö kahden hengen huoneessa sisältäen suorat meno-paluu lennot Helsingistä sekä 5 yön majoituksen.
 • Valitse haluamasi meno- ja paluupäivämäärä sekä suoralento. Huomioithan, että varausjärjestelmä tarjoaa automaattisesti 3 vrk matkaa.
 • Matkoja voi olla tarjolla myös muina päivinä.
 • Matkojen hinnat vaihtelevat lentojen paikkatilanteen ja hotellien huonetilanteen, valitun hotellitason sekä matkanpituuden mukaan. Suosituimmilla talvilomaviikoilla, juhlapyhäisin ja viikonloppuisin hinnat ovat yleensä kalliimpia.
 • Paikkoja on rajoitetusti.
 • Tarjoushinta koskee vain itsetehtäviä online-varauksia.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Varaa online »

Varaa kohde Split

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Split