Hinta alkaen

3 vrk
359 € / hlö

Paras aika matkustaa

Toukokuu - Syyskuu

Parhaat yhteydet

Finnair, airBaltic

Nopein lentoaika

n. 1 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Jurmala - rantaa ja kylpylähoitoja

Jurmala tunnetaan erinomaisena ranta- ja kylpyläkohteena. Jurmalassa voi nauttia myös luonnosta sekä kävellä, pyöräillä ja ihailla kauniita vanhoja pitsihuviloita. Hienohiekkaista rantaviivaa Jurmalassa on reilun 20 kilometrin verran ja se sopii erinomaisesti lapsiperheille.
Palveluiden kannalta kannattaa suunnata Majorin ja Dzintarin välimaastoon ja paras matkustusaika sijoittuu toukokuusta syyskuulle; kylpylälomalle sinne voi toki lähteä koska tahansa. Jurmalan kylpyläperinteet juontavat juurensa 1800-luvulle. Nykypäivänäkin kylpylöissä saa erilaisia terveys- ja SPA-hoitoja todella edullisesti.
Majorin pääkadun, Jomas ielan varrelta löytyy runsas valikoima erilaisia pikkuliikkeitä sekä ravintoloita. Ravintolatarjonta on laaja luksusravintoloista pizzerioihin.
Kulttuuria on tarjolla Dzintarin konserttitalossa ympäri vuoden sekä paikallisten että vierailevien taiteilijoiden toimesta. Noin 50 km päässä sijaitsee ainutlaatuinen Kemerin kansallispuisto, jossa voi kävellä pitkospuita pitkin koskemattomalla keidassuolla ja nauttia villistä luonnosta.
Jurmala sijaitsee 15 km Riian lentokentältä ja 25 km Riian keskustasta.  Riian kaupungin kautta tultaessa sinne pääsee kätevästi junalla (Majori-pysäkki) tai pikkubussilla puolessa tunnissa.

Matkat Jurmalaan toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Riika ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Kolmen yön majoitus Baltic Beach & SPA hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

+

Baltic Beach Hotel & SPA

Elegantti kylpylähotelli erinomaisella paikalla aivan Jurmalan hienohiekkaisella rannalla. Hotellin edustan ranta on varattu vain hotellin asiakkaille. Myös perheen pienimmät on otettu huomioon aktiviteettien osalta.

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Jurmala

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Jurmala


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.