Tarjoushinta alkaen

4 vrk
579 € / hlö

Paras aika matkustaa

Huhtikuu - Lokakuu

Parhaat yhteydet

TAP Air Portugal - Lissabon, Finnair - Lissabon

Nopein lentoaika

n. 5 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Cascais - rantalomaa Lissabonin naapurissa

Cascais on yhdistelmä pikkukaupunkia ja hiekkarantoja. Tunnelma on hienostunut ja kiireetön. Paikalliselle kalatorille ilmestyy aamuisin tuoreita tonnikaloja, taskurapuja ja hummereita. Täällä nautitkin merellisistä herkuista ja hyvistä viineistä.

Romanttinen Sintra on sopiva päiväretken kohde. Sintra on kuuluisa lukuisista linnoistaan, kuten ihmeellisestä Pena Palacesta, joka on rakennettu 1800-luvun romantiikkaa ihannoiden 1500-luvun luostariin.

Cascaisiin matkustaa helposti paikallisjunalla Lissabonista käsin noin puolessa tunnissa.

Lisäturvaa Portugalin-matkalle uudella matkavakuutuksella
Portugalin matkailuorganisaatio ja RNA Assistance Insurance ovat lanseeranneet yhdessä Portugal Travel Insurance -nimisen vakuutuksen, joka tarjoaa lisäturvaa Portugalin-matkalla. Matkavakuutus kattaa koronavirustaudista johtuvat peruutukset, sairauskulut sekä matkan pidentymisen, jos tautiin sairastuminen pakottaisi jäämään Portugaliin. Portugal Travel Insurance -matkavakuutukseen sisältyy myös rajoituksetta lääketieteellistä neuvontaa ja lääkärin etävastaanottoja. Lisäksi vakuutus kattaa lääkärikäynnit, lääketoimitukset ja sairaankuljetukset ja koordinoi niitä. Esimerkiksi kymmeneksi päiväksi otettava vakuutus maksaa 37,20 euroa.
Tiedot sitoumuksetta. Lisätietoja vakuutuksesta vakuutusyhtiön nettisivuilta.

Matkat Cascaisiin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Lissabon ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Seitsemän yön majoitus Quinta da Marinha Villas hotellissa tai vastaavassa aamiaisella. Tarjous 7 yötä 5 yön hinnalla huomioitu hinnassa.
 • Edestakaiset lentokenttäkuljetukset
 • Mahdolliset kaupunkiverot, jotka maksetaan suoraan majoitusliikkeeseen.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

+

Grande Real Villa Italia Hotel and Spa Cascais

Hienostunut ensimmäisen luokan hotelli, jolla erinomainen Cascaisin rantaviivalla ja lähellä ravintoloita. Hotelli on rakennettu entisen Italian kuninkaan Humberto II:n palatsin viereen. Hotelli kuuluu "The Leading Hotels of the World"-ketjuun.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Pestana Cidadela Cascais

Historiallinen ensimmäisen luokan hotelli, joka on osa 1500-luvun kunnostettua linnoitusta. Hotellista on upea näkymä Cascaisin venesatamaan.

+

Quinta da Marinha Villas Cascais

Viihtyisä ja rauhallinen huvilakylä, joka sijaitsee hotelli Quinta da Marinhan yhteydessä. Villat soveltuvat erityisesti perheille tai isommalle porukalle, jotka haluavat nauttia kotoisasta ilmapiiristä sekä hotellin ja ympäristön tarjoamista ...

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Tarjous kohteesta

579
4 vrk
Alk/hlö
Lento + hotelli

Cascais

Matkalla Cascaisissa koet yhdistelmän pikkukaupunkia ja hiekkarantoja. Tunnelma rantakaupungissa on hienostunut ja kiireetön. Cascaisin pääset helposti paikallisjunalla Lissabonista käsin noin puolessa tunnissa.

Tarkastele saatavuutta, hintoja, eri hotellivaihtoehtoja sekä lähtöpäiviä ”Varaa online” -painikkeen kautta sivun alaosassa.

Esimerkkipäivät

3.10., 6.10., 23.10., 27.10., 30.10.
Lennot Lissaboniin.
 • Esimerkkihinta €/henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa sisältäen suorat meno-paluu lennot Helsingistä sekä 4 yön majoituksen.
 • Valitse haluamasi meno- ja paluupäivämäärä sekä suoralento. Huomioithan, että varausjärjestelmä tarjoaa automaattisesti 3 vrk matkaa.
 • Matkoja voi olla tarjolla myös muina päivinä.
 • Matkojen hinnat vaihtelevat lentojen paikkatilanteen ja hotellien huonetilanteen, valitun hotellitason sekä matkanpituuden mukaan. Suosituimmilla talvilomaviikoilla, juhlapyhäisin ja viikonloppuisin hinnat ovat yleensä kalliimpia.
 • Paikkoja on rajoitetusti.
 • Tarjoushinta koskee vain itsetehtäviä online-varauksia.

Varaa online »

Varaa kohde Cascais

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Cascais