Tarjoushinta alkaen

3 vrk
356 € / hlö

Paras aika matkustaa

Maaliskuu - Lokakuu

Parhaat yhteydet

TAP Air Portugal, Finnair

Nopein lentoaika

n. 5 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Lissabon - lumovia löytöretkiä

Lissabon on kiehtovan eläväinen kaupunki, joka on täynnä historiallisia nähtävyyksiä. Löytöretkeilijöiden ajoilta ovat peräisin komeat palatsit, luostarit, kirkot ja linnat. Raitiovaunun kyydissä on mukava nousta kukkuloille ihastelemaan Rossio-aukion ympärille levittäytyvää kaupunkia.

Tässä kahviloiden luvatussa kaupungissa löytyy herkkusuille todellisia paratiiseja, joissa makeaa maisteltavaa riittää. Kahviloissa viihdytään myös lounaiden ja illallisten merkeissä tai vain olutta ja viiniä maistelemassa. Ilta- ja yöelämä keskittyy sokkeloisen Alfaman ja Bairro Alton alueille. Diskot, baarit ja yökerhot ovat auki aamuyöhön ja fado-paikoissa antaudutaan kaihoisien fado-laulujen tunnelmiin.

Lisäturvaa Portugalin-matkalle uudella matkavakuutuksella
Portugalin matkailuorganisaatio ja RNA Assistance Insurance ovat lanseeranneet yhdessä Portugal Travel Insurance -nimisen vakuutuksen, joka tarjoaa lisäturvaa Portugalin-matkalla. Matkavakuutus kattaa koronavirustaudista johtuvat peruutukset, sairauskulut sekä matkan pidentymisen, jos tautiin sairastuminen pakottaisi jäämään Portugaliin. Portugal Travel Insurance -matkavakuutukseen sisältyy myös rajoituksetta lääketieteellistä neuvontaa ja lääkärin etävastaanottoja. Lisäksi vakuutus kattaa lääkärikäynnit, lääketoimitukset ja sairaankuljetukset ja koordinoi niitä. Esimerkiksi kymmeneksi päiväksi otettava vakuutus maksaa 37,20 euroa.
Tiedot sitoumuksetta. Lisätietoja vakuutuksesta vakuutusyhtiön nettisivuilta.

Matkat Lissaboniin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Lissabon ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Kolmen yön majoitus Mundial hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Lissabonin kaupunki perii jokaiselta turistiveron majoituksesta. Turistiveron määrä on noin 2-5 €/henkilö/yö riippuen hotellista.  Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen. Tiedot sitoumuksetta.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Four Seasons Hotel Ritz Lissabon

Four Seasons hotelli Ritziä pidetään Lissabonin hienoimpana hotellina. Se sijaitsee yhdellä kaupungin seitsemästä kukkulasta ja antaa näkymät koko historiallisen kaupungin ylle.

Hotel Tivoli Avenida da Liberdade Lissabon

Elegantti ensimmäisen luokan hotelli, jolla loistava sijainti Avenida da Liberdade -pääkadulla. Hotellin katolta avautuu upea näkymä Lissabonin ylle.

+

Bairro Alto Hotel Lissabon

Viehättävä boutique-hotelli trendikkäällä Bairro Alton alueella, lähellä ostosmahdollisuuksia ja iltaelämää.

Heritage Av Liberdade Lissabon

Elegantti boutique-hotelli, jolla on loistava sijainti Lissabonin pääbulevardin varrella. Rakennus on 1700-luvulta oleva residenssi ja hotellin sisustus on saanut tunnustusta monilta arvostetuilta tahoilta.

Hotel Avenida Palace Lissabon

Elegantti historiallinen palatsihotelli 1800-luvun rakennuksessa Lissabonin pääkadun Avenida da Liberdaden loppupäässä, lähellä kaupungin nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia.

Hotel Mundial Lissabon

Hyvä turistiluokan hotelli keskeisellä paikalla Baixan kaupunginosassa lähellä vanhaa kaupunkia ja ostoskatuja.

Hotel Lisboa Lissabon

Moderni ensimmäisen luokan hotelli hyvällä paikalla Lissabonin keskustassa, lähellä ostosmahdollisuuksia. Hotellin ilmapiiri on trendikäs ja rento.

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Tarjous kohteesta

356
3 vrk
Alk/hlö
Lento + hotelli

Lissabon

Matka Portugaliin, kiehtovan eläväiseen Lissabonin kaupunkiin, joka on täynnä historiallisia nähtävyyksiä. Kaupungin lukuisissa kahviloissa viihdytään pitkin päivää ja myös illallisella. Edullinen hintataso houkuttelee tekemään ostoksia.

Tarkastele saatavuutta, hintoja, eri hotellivaihtoehtoja sekä lähtöpäiviä ”Varaa online” -painikkeen kautta sivun alaosassa.

Esimerkkipäivät

26.10.
 • Esimerkkihinta €/ henkilö kahden hengen huoneessa sisältäen suorat meno-paluu lennot Helsingistä sekä 3 yön majoituksen.
 • Valitse haluamasi meno- ja paluupäivämäärä sekä suoralento. Huomioithan, että varausjärjestelmä tarjoaa automaattisesti 3 vrk matkaa.
 • Matkoja voi olla tarjolla myös muina päivinä.
 • Matkojen hinnat vaihtelevat lentojen paikkatilanteen ja hotellien huonetilanteen, valitun hotellitason sekä matkanpituuden mukaan. Suosituimmilla talvilomaviikoilla, juhlapyhäisin ja viikonloppuisin hinnat ovat yleensä kalliimpia.
 • Paikkoja on rajoitetusti.
 • Tarjoushinta koskee vain itsetehtäviä online-varauksia.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Varaa online »

Varaa kohde Lissabon

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Lissabon