Hinta alkaen

7 vrk
851 € / hlö

Paras aika matkustaa

Maaliskuu - Marraskuu

Parhaat yhteydet

TAP Air Portugal, Finnair

Nopein lentoaika

n. 6 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Madeira - trooppisia puutarhoja ja ainutlaatuista luontoa

Portugalin saarten helmiin kuuluu madeiraviinistä ja levadoistaan tunnettu Madeiran saari. Saaren pääkaupunki on Funchal, jonka vanhan kaupungin kapeilla kujilta löytyvät niin viehättävät pikkuputiikit kuin houkuttelevat kalaravintolat. Erityisesti Funchal tunnetaan upeista puistoistaan sekä kasvitieteellisestä puutarhastaan. Hiekkarantoja Madeiralla ei ole, mutta hyvät auringonotto ja uintimahdollisuudet löytyvät joko hotellin uima-altaalta tai merivesiuimaloista, joita Funchalissa on neljä.

Madeira tunnetaan myös ainutlaatuisesta luonnostaan, jossa matkaaja kohtaa  monipuolisen kasvillisuuden kukkaloistoineen sekä eläimistön kirjon. Vaihtelevan luontonsa tähden Madeira on todellinen aktiivilomailijan paratiisi. Parhaiten saaren henkeä salpaaviin maisemiin ja pikkukyliin tutustuu nimittäin kävellen kuuluisia levadoita eli kastelukanavia pitkin. Vaeltajien suosimiin kävelyreitteihin kuuluvat muun muassa Rabaçalin laakson kolmen levadan reitti sekä Levada dos Tornos, jonka alkupisteeseen pääsee bussilla Funchalista.

Meriretki Madeiran ympäristöön kannattaa, sillä huikeiden maisemien lisäksi retkellä voi hyvällä onnella nähdä jopa delfiinejä ja valaita.

Lisäturvaa Portugalin-matkalle uudella matkavakuutuksella
Portugalin matkailuorganisaatio ja RNA Assistance Insurance ovat lanseeranneet yhdessä Portugal Travel Insurance -nimisen vakuutuksen, joka tarjoaa lisäturvaa Portugalin-matkalla. Matkavakuutus kattaa koronavirustaudista johtuvat peruutukset, sairauskulut sekä matkan pidentymisen, jos tautiin sairastuminen pakottaisi jäämään Portugaliin. Portugal Travel Insurance -matkavakuutukseen sisältyy myös rajoituksetta lääketieteellistä neuvontaa ja lääkärin etävastaanottoja. Lisäksi vakuutus kattaa lääkärikäynnit, lääketoimitukset ja sairaankuljetukset ja koordinoi niitä. Esimerkiksi kymmeneksi päiväksi otettava vakuutus maksaa 37,20 euroa.
Tiedot sitoumuksetta. Lisätietoja vakuutuksesta vakuutusyhtiön nettisivuilta.

Matkat Madeiralle toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Madeira ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • 7 yön majoitus Sé Boutique hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Mahdolliset kaupunkiverot, jotka maksetaan suoraan majoitusliikkeeseen.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

-

Four Views Baia Hotel Madeira

Tyylikäs hotelli sijaitsee Funchalin rinteillä, noin 5 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Hotellista on mahtava näkymä Funchalin lahden yli.

Hotel Porto Santa Maria Madeira

Funchalin keskustassa sijaitseva ensimmäisen luokan merenrantahotelli. Hotelli vastaanottaa vain yli 16-vuotiaita hotellivieraita. Vanhan kaupungin ravintolat ovat hotellin välittömässä läheisyydessä. Lähellä ovat myös meriuimala, kauppahal...

Se Boutique Hotel Madeira

Trendikäs boutique hotelli, jonka sisustetuksessa on yhdistelty nerokkaasti taidetta, historiaa ja nykyaikaa. Hotelli sijaitsee lähellä alueen arvostetuimpia museoita ja helppojen kulkuyhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksist...

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Madeira

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Madeira