Hinta alkaen

3 vrk
763 € / hlö

Paras aika matkustaa

Huhtikuu - Lokakuu

Parhaat yhteydet

Finnair, TAP Air Portugal, Lufthansa

Nopein lentoaika

n. 4.5 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Porto - Portviinin kotikaupunki

Portugalin toiseksi suurimmassa kaupungissa matkailija kohtaa vielä nostalgisen menneen maailman tunnelman ja aidon portugalilaisen elämänmenon. Kaupungin sijainti Atlantin rannan ja Douro-joen välissä on ainutlaatuinen.

Kaupungin idyllisintä osaa edustaa rosoinen ja värikäs Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Ribeiran vanhakaupunki mutkittelevine mukulakivimäkineen sekä joenvartta myötäilevä rantakatu lukuisine ravintoloineen. Vanhakaupunki pitää sisällään monia hätkähdyttäviä rakennuksia menneiltä vuosisadoilta, kuten São Franciscon kirkko, jonka sisustus on vuorattu miltei kokonaan kullalla tai ylellinen Pörssitalo, joka on yksi uusklassismin arkkitehtuurin helmistä. Risteily Douro-joella antaa hyvän käsityksen kaupungista ja sen silloista, joista kuuluisin on komea Dom Luis –kaarisilta.

Portoa pidetään Portugalin ruokapääkaupunkina ja siellä onkin laaja valikoima ravintoloita Michelin-tähden huippuravintoloista mutkattomiin perinneravintoloihin ja tapasbaareihin. Sijaintinsa vuoksi monet ravintolat ovat erikoistuneet kalaan ja muihin mereneläviin.

Nimensä mukaan Porton tunnetuin juoma on portviini ja sille on omistettu jopa oma museo. Portviinin valmistukseen voi tutustua viinintuottajien järjestämillä opastetuilla kierroksilla.

Portviinin lisäksi Douron laakson alueella tuotetaan myös tasokkaita ruokaviinejä, ja Portosta onkin helppo tehdä retkiä läheisille viinitiloille.

Lisäturvaa Portugalin-matkalle uudella matkavakuutuksella
Portugalin matkailuorganisaatio ja RNA Assistance Insurance ovat lanseeranneet yhdessä Portugal Travel Insurance -nimisen vakuutuksen, joka tarjoaa lisäturvaa Portugalin-matkalla. Matkavakuutus kattaa koronavirustaudista johtuvat peruutukset, sairauskulut sekä matkan pidentymisen, jos tautiin sairastuminen pakottaisi jäämään Portugaliin. Portugal Travel Insurance -matkavakuutukseen sisältyy myös rajoituksetta lääketieteellistä neuvontaa ja lääkärin etävastaanottoja. Lisäksi vakuutus kattaa lääkärikäynnit, lääketoimitukset ja sairaankuljetukset ja koordinoi niitä. Esimerkiksi kymmeneksi päiväksi otettava vakuutus maksaa 37,20 euroa.
Tiedot sitoumuksetta. Lisätietoja vakuutuksesta vakuutusyhtiön nettisivuilta.

Matkat Portoon toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Porto ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Kolmen yön majoitus Pestana Vintage Porto hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Mahdolliset kaupunkiverot, jotka maksetaan suoraan majoitusliikkeeseen.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Pestana Vintage Porto Hotel

Elegantti boutique-hotelli Porton historiallisessa kaupungin osassa.  Hotellista on näkymät Douro-joelle ja Porton värikkäälle rantapenkereelle. Hotelli on huolellisesti restaroitu modernein mukavuuksin 1500-luvulta olevaan historialliseen rake...

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Porto

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Estoril


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.