Tarjoushinta alkaen

3 vrk
397 € / hlö

Paras aika matkustaa

Huhtikuu - Lokakuu

Parhaat yhteydet

Finnair, Norwegian

Nopein lentoaika

n. 3 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Pariisi - aina ajankohtainen

Ranskan tyyliniekat kuninkaat ja reippaasti valtaansa käyttävät presidentit ovat määrätietoisesti kehittäneet pääkaupungistaan suunnan näyttäjää tieteen, taiteen, arkkitehtuurin sekä tietenkin muodin ja kulinarismin aloilla. Kuninkaalliset palatsit, mahtavat kirkot, ylhäisön kaupunkiresidenssit ja maineikkaat teatterit ovat aina edustaneet oman aikansa uusinta uutta. Muu maailma on jäljitellyt niin Versaillesia kuin Eiffel-torniakin. Seuraajia ovat saaneet niin suuret bulevardit kuin Pompidou-keskus.

Paraatikatu Champs Elysee, Sienen romanttiset rannat, vanhojen puiden reunustamat bulevardit ja ennen kaikkea monet suuret puistot, joita impressionistit ovat maalanneet kuolemattomiksi tekevät Pariisista valoisan ja avaran suurkaupungin. Katukahviloihin istahtaa mielikseen ellei sitten ota boulangeriesta mukaansa patonkia ja lähde piknikille puistoon.

Kahteen asiaan Pariisissa suhtaudutaan suurella vakavuudella. Muotiin ja ruokaan. Kaikki maailman keittiöt ja tyylit ovat edustettuina ja uusia kehitetään jatkuvasti. Legendaaristen tavaratalojen ja suurten muotitalojen ohella Pariisi on tulvillaan persoonallisia pieniä putiikkeja, kirpputoreja ja antiikkimarkkinoita.

Matkat Pariisiin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

www.paris-touristoffice.com

 

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Pariisi ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Kolmen yön majoitus Londres et New York hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Pariisin kaupunki perii jokaiselta turistiveron majoituksesta. Turistivero on 1 ja 2 tähden hotelleissa 1 €/henkilö/yö,  3 tähden hotelleissa 1,65 €/henkilö/yö,  4 tähden hotellissa 2,47 €/hlö/yö, 5 tähden hotelleissa 3,30 €/henkilö/yö ja 5+ tähden hotelleissa 4,40 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen. Tiedot sitoumuksetta.
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Hotel Le Burgundy

Ylellinen ensimmäisen luokan hotelli Pariisin sydämessä, trendikkäiden ostoskatujen ja Louvren läheisyydessä.

+

Relais Christine

Idyllinen ensimmäisen luokan hotelli, joka sijaitsee 1500-luvun kartanorakennuksessa Saint-Germain-des-Presin sydämessä. Hotellin aamiainen tarjoillaan entisessä luostarissa. Hotelli kuuluu Small Luxury Hotels of the World-ketjuun.

+

Hotel K + K Cayre St Germain

Tyylikkään raikas ensimmäisen luokan boutique-hotelli viihtyisällä Saint-Germain-des-Présin alueella, lähellä latinalaista korttelia.

Hotel Londres et New York

Hyvä turistiluokan pariisilaistyylinen hotelli vastapäätä Saint-Lazaren asemaa vanhan oopperan alueella keskustassa. Kulman takana ovat suuret tavaratalot ja Opera Garnier. Metro: Saint-Lazare, linjat 3,12 ja 13 sekä RER: Auber linja A.

Elämykset kpl

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Tarjous kohteesta

397
3 vrk
Alk/hlö
Lento + hotelli

Pariisi

Pariisi on maailman suosituin matkailukohde. Pariisi on maailman romanttisin kaupunki. Pariisi on tyylin pääkaupunki. Pariisista on mahdotonta puhua käyttämättä superlatiiveja. Pariisi kerta kaikkiaan on ykkönen.

Tarkastele saatavuutta, hintoja, eri hotellivaihtoehtoja sekä lähtöpäiviä online-linkin kautta.

Esimerkkipäivät

1.2.-3.2., 7.2.-10.2., 17.2., 23.2.-28.2.
1.3.-11.3., 13.3.-17.3., 20.3.-31.3.
 • Esimerkkihinta €/henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa sisältäen suorat meno-paluu lennot Helsingistä sekä 3 yön majoituksen.
 • Varausmoottori tarjoaa automaattisesti 3 vrk matkaa. Matkoja on tarjolla myös muina päivinä muilla hinnoilla ja matkan pituuden voi itse valita.
 • Paikkojen saatavuus ja hinnat vaihtelevat paikkatilanteen mukaan.
 • Tarjoushinta koskee vain online-varauksia.

Varaa online »

Varaa kohde Pariisi

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Pariisi