Hinta alkaen

3 vrk
498 € / hlö

Paras aika matkustaa

Maaliskuu - Lokakuu

Parhaat yhteydet

Turkish Airlines

Nopein lentoaika

n. 4 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Istanbul - basaareja ja palatseja

Istanbul on eurooppalainen ja aasialainen, monikasvoinen metropoli, jossa aistii idän mystiikan. Kuljeskelu sokkeloisissa basaarien labyrinteissä on kokemus sinänsä. Istanbulin Grand Bazar on katettu kauppatori, jonne johtaa 18 porttia.  Loisteliaat palatsit, trendikkäät muotisalongit, moskeijat, rukouskutsut ja musiikkiklubit elävät sulassa sovussa tässä ihmeiden kaupungissa. Top Capin palatsissa haaremin salaisuudet ja aarrekammiot avautuvat. 1000-vuotias Hagia Sofian kirkko kuvaa hyvin kaupungin historiaa. Nykyisin museona toimiva rakennus on aikoinaan ollut niin kristittyjen kuin muslimienkin rukouspaikkana. Kirkon mosaiikeissa ja marmoripilareissa riittää ihasteltavaa. Sininen Moskeija on kauttaaltaan koristeltu sinivihreillä fajjanssilaatoilla, joista valo heijastaa satumaista sinisyyttä.

Noin tunnin lauttamatkan päässä sijaitseville Prinssien saarille kannattaa tehdä päiväretki. Nimensä saaret ovat saaneet sulttaanin hovin ajoilta, jolloin epätoivotut prinssit karkotettiin sinne. Moottoriajoneuvoliikenne on kielletty, mutta saariin tutustuminen sujuu hevosten vetämillä kärryillä. Saarista suurin on Buyukada, joka tunnetaan pitsihuviloistaan ja puutarhoistaan.

Matkat Istanbuliin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

www.istanbulcityguide.com

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Istanbul ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Kolmen yön majoitus Sultanhan hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.  Seuraa myös lento + hotelli – tarjouksiamme.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Ciragan Palace Kempinski Istanbul

Loistoluokan palatsihotelli, joka on rakennettu Bosporinniemen Euroopan puoleiselle rannalle.

Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet

Tunnelmallinen loistoluokan hotelli, joka on luotu entiseen turkkilaiseen vankilaan aivan Istanbulin ytimeen. Huoneet ja sviitit reunustavat avointa sisäpihaa.

+

Swissotel The Bosphorus

Moderni ensimmäisen luokan hotelli Bosborinniemen Euroopan puoleisella rannalla Istanbulin keskustassa. Hotellista kauniit maisemat, hotellin puutarha kuului ennen Dolmabache palatsille.

Sultanhan Hotel

Ihastuttava ensimmäisen luokan pikkuhotelli lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten Topkapin palatsia, Sinistä moskeijaa, Hagia Sofian museota ja suurta basaarialuetta.

Varaa matka

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Istanbul

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Varaa lento + hotelli »
Tai

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Istanbul