Matkakohteet » Karibia

Kohdemaat

Curacao Barbados Aruba

Curacao

Curacaon tekevät ainutlaatuiseksi silmäähivelevän upeat rannat massiivisten rantakallioiden ympäröivissä poukamissa. Saaren sukellusmahdollisuudet ovat omaa luokkaansa.

Barbados

Barbados on monipuolinen ja romanttinen lomasaari, jolla nautit rantaelämästä ja hyvistä ravintoloista. Barbadosin maisemia koristavat sokeriruokopellot, komeat kivimuodostelmat, valkeat hiekkarannat, kirjavat kukat ja värikkäät talot.

Aruba

Aruban valkohiekkaisten rantojen ja kirkkaana hohtavien vesien äärelle matkustat huoletta ympäri vuoden. Lämpötila on vuoden ympäri kolmenkymmenen tienoilla ja saari jää hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolelle.

Matkakohteet ja elämykset kartalla

1583
7 vrk
Alk/hlö

Curacao

Curacao on auringon paahtama ja lämpimien vesien hyväilemä loma- ja sukellussaari. Curacaon tekevät ainutlaatuiseksi silmää hivelevän upeat rannat massiivisten rantakallioiden ympäröimissä poukamissa.

Lue lisää ja varaa ›
1756
7 vrk
Alk/hlö

Barbados

Barbadosin maisemia koristavat sokeriruokopellot, komeat kivimuodostelmat, valkeat hiekkarannat, kirjavat kukat ja värikkäät talot.

Lue lisää ja varaa ›
1691
7 vrk
Alk/hlö

Aruba

Aruba on yksi Karibian aurinkoisimmista saarista ja ehkä siksi kutsuttu onnellisten saareksi. Länsipuolen kauniit valkohiekkaiset, palmujen reunustamat rannat on kuin luotu rantalomailuun.

Lue lisää ja varaa ›