Matkakohteet » Tyynenmeren saaret

Kohdemaat

Tahiti Fidzi

Tahiti

Ranskan Polynesia, tai tuttavallisemmin arkipäiväiseen kielenkäyttöön juurtunut Tahiti, on kiehtonut taiteilijoita ja matkailijoita kautta aikojen.

Fidzi

Fidzi on sekoitus melanesialaista, polynesialaista, intialaista, eurooppalaista ja kiinalaista kulttuuriperinnettä. Tämä näkyy niin fidziläisen keittiön antimissa, saaren kulttuurissa ja arkkitehtuurissa kuin ilmapiirissä.

Matkakohteet ja elämykset kartalla

4436
9 vrk
Alk/hlö

Moorea

Vehreän samettisena ja majesteetillisena merestä kohoavaa saarta ympäröi matala laguuni ja vuorten rinteillä pulppuavat monet vesiputoukset.

Lue lisää ja varaa ›
3348
9 vrk
Alk/hlö

Tahiti

Ranskan Polynesian pääsaari Tahiti on yksi saariston 118 saaresta ja suurin kaikista. Se nousee merestä ylväänä kuin kuningatar. Kaupungin tarjonnasta löytyy monenlaisia ravintoloita, yökerhoja, markkinoita ja putiikkeja.

Lue lisää ja varaa ›
3257
9 vrk
Alk/hlö

Fidzi

Bula! Fidzi on sekoitus melanesialaista, polynesialaista, intialaista, eurooppalaista ja kiinalaista kulttuuriperinnettä. Rannat hohtavat valkohiekkaisina, sademetsät hehkuvat vehreinä ja kukkaloisto kaunistaa puutarhoja.

Lue lisää ja varaa ›
3723
9 vrk
Alk/hlö

Bora Bora

Bora Bora on yksi maailman kauneimmista ja romanttisimmista saarista. Se on kuin maanpäällinen paratiisi. Maisemaa hallitsee ylväänä laguunin keskeltä korkeuksiin nouseva Otamanu vuori vehreine rinteineen ja kiinanruusuja hehkuvine laaksoineen.

Lue lisää ja varaa ›