Hinta alkaen

9 vrk
5145 € / hlö

Paras aika matkustaa

Tammikuu - Joulukuu

Parhaat yhteydet

Qatar Airways

Nopein lentoaika

n. 32 h
Helsinki-Vantaan lentokentältä

Fidzi - sekoitus erilaisia kulttuureja

Bula! Fidzi on sekoitus melanesialaista, polynesialaista, intialaista, eurooppalaista ja kiinalaista kulttuuriperinnettä. Tämä näkyy niin fidziläisen keittiön antimissa, saaren kielikulttuurissa ja arkkitehtuurissa kuin ilmapiirissä, jonka monimuotoisuutta lisäävät  useat eri uskonnot ja musiikkityylit. Fidzillä kohtaat ikiaikaisia rituaaleja ja kuulet myyttisiä tarinoita.

Fidzi tarjoaa jokaiselle jotakin. 333 aurinkoisen saaren ympärillä kukoistavat suojaavat korallipuutarhat ja huikaisevan siniset laguunit. Rannat hohtavat valkohiekkaisina, sademetsät hehkuvat vehreinä ja kukkaloisto kaunistaa puutarhoja. Tekemistä on maalla, merellä ja ilmassa; urheiluaktiviteeteista hotellien kylpylöiden helliviin hoitoihin. Pienemmillä saarilla sijaitsevat hotellit ovat ihania hemmottelukeitaita kaukana läntisenmaailman kiireisestä elämästä.

Fidzille voit matkustaa ympäri vuoden. Sää jakautuu karkeasti kahteen kauteen; joulukuusta huhtikuuhun on kuumempaa ja kosteampaa, toukokuusta marraskuuhun hieman viileämpää ja kuivempaa. Saariston vehreys kertoo, että sateita saadaan  ympärivuoden, mutta lämpiminä ja ilmaa raikastavina kuuroina.

Matkat Fidzille toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Oleskelun pituuden kohteessa päätät itse reittilentotarjonnan puittessa. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää useampia matkakohteita. Fidzin voit liittää myös osaksi maailmanympärimatkaa. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Fidzi.

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki Nadi kahdella koneenvaihdolla ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • Edestakaiset kuljetukset hotellisaarelle autolla ja veneellä
 • 9 yön majoitus Matamanoa Island Resort hotellissa puolihoidolla (aamiainen ja illallinen)
 • Helikopterikuljetus Nadin lentokenttä – Matamanoa Island Resort, lisämaksu:
  yksi suunta n. 171 €/ henkilö
  meno-paluu n. 286 €/ henkilö
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Elämykset ja hotellit

Elämykset Hotellit

Lista
Kartta

Suositushotellit kpl

Yasawa Island Resort Fidzi

Ihastuttava loistoluokan hotelli Yasawasaarella 35 minuutin lentomatkan päässä Nadilta. Hotelli toivottaa alle 12v. lapset tervetulleiksi rajoitettuina aikoina.

Tokoriki Island Resort Fidzi

Ihastuttava, hyvä ensimmäisen luokan rantahotelli Tokorikin saarella Mamanuca-saariston pohjoisosassa. Nadilta on n.1,5 tunnin vene- tai n. 15 min lentomatka saarelle. Pariskunnille suunnattu piilopaikka. Hotelli toivottaa tervetulleeksi 12 v. täy...

Matamanoa Island Resort Fidzi

Intiimi ensimmäisen luokan hotelli kauniilla Matamanoan saarella, jonne on Nadilta n. 1,5 tunnin venematka tai n. 15 min lentomatka. Hotelli toivottaa tervetulleeksi 16v. täyttäneet asukkaat.

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Fidzi

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kohteen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Fidzi