Peru

Peru ja sen historia ovat matkailijalle lähes ehtymätön aarreaitta. Amazonin ja Andien maisemat, viidakot, vuoristot ja mielenkiintoiset kaupungit salpaavat hengen. Kiipeäminen mysteeriselle Machu Picchulle saa matkailijan huokaamaan ihastuksesta.

Panama

Panama sijaitsee Karibianmeren ja Tyynenmeren välisellä kannaksella, joka yhdistää Etelä- ja Pohjois-Amerikan. Tuhannen kilometrin pituiset rantaviivat kannaksen molemmin puolin tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia rantalomailijoille.

Meksiko

Meksiko on omaleimainen vastakohtien maa. Nähtävää riittää useammallekin matkalle. Mexico Cityn miljoonakaupunki yllättää väljyydellään kun taas Cancun hurmaa valkoisilla hiekkarannoillaan ja turkoosilla vedellään.

Ecuador

Ecuadorin maisemissa vuorottelevat Amazonin tiheät viidakot ja Andien rinteet ja lumihuippuiset vuoret. Koe 3000 metrin korkeudessa sijaitsevan Quiton vanha kaupunki tai vietä matka tutustuen Galapagossaariin risteillen.

Costa Rica

Costa Rica on luonnonihmeitä pursuava maa kahden valtameren välissä. Turmeltumattomat sademetsät ja eksoottiset eläinlajit kiehtovat matkailijaa.

Chile

Chile on yli 4 300 kilometriä pitkä maa, joka ulottuu arktisesta ilmanalasta lähes tropiikkiin. Maata dominoivan Andien vuorijonon korkeimmat huiput yltävät jopa 6 900 metriin.

Brasilia

Harva maa on yhtä monipuolinen ja värikäs, kuin Brasilia. Kiihkeäsykkeinen Rio de Janeiro, Amazonin sademetsät, Iguassún putoukset ja upeat rannat tempaavat mukaansa.

Argentiina

Monipuolinen Argentiina tarjoaa niin tangoa, pampaa, kuin jäätiköitä. Buenos Aires on elegantti ja moderni pääkaupunki, jossa nautit kulttuuriasta ja teet edullisia ostoksia.

Matkakohteet ja elämykset kartalla