Peru

Peru ja sen historia ovat matkailijalle lähes ehtymätön aarreaitta. Amazonin ja Andien maisemat, viidakot, vuoristot ja mielenkiintoiset kaupungit salpaavat hengen. Kiipeäminen mysteeriselle Machu Picchulle saa matkailijan huokaamaan ihastuksesta.

Panama

Panama sijaitsee Karibianmeren ja Tyynenmeren välisellä kannaksella, joka yhdistää Etelä- ja Pohjois-Amerikan. Tuhannen kilometrin pituiset rantaviivat kannaksen molemmin puolin tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia rantalomailijoille.

Meksiko

Meksiko on omaleimainen vastakohtien maa. Nähtävää riittää useammallekin matkalle. Mexico Cityn miljoonakaupunki yllättää väljyydellään kun taas Cancun hurmaa valkoisilla hiekkarannoillaan ja turkoosilla vedellään.

Ecuador

Ecuadorin maisemissa vuorottelevat Amazonin tiheät viidakot ja Andien rinteet ja lumihuippuiset vuoret. Koe 3000 metrin korkeudessa sijaitsevan Quiton vanha kaupunki tai vietä matka tutustuen Galapagossaariin risteillen.

Costa Rica

Costa Rica on luonnonihmeitä pursuava maa kahden valtameren välissä. Turmeltumattomat sademetsät ja eksoottiset eläinlajit kiehtovat matkailijaa.

Chile

Chile on yli 4 300 kilometriä pitkä maa, joka ulottuu arktisesta ilmanalasta lähes tropiikkiin. Maata dominoivan Andien vuorijonon korkeimmat huiput yltävät jopa 6 900 metriin.

Brasilia

Harva maa on yhtä monipuolinen ja värikäs, kuin Brasilia. Kiihkeäsykkeinen Rio de Janeiro, Amazonin sademetsät, Iguassún putoukset ja upeat rannat tempaavat mukaansa.

Argentiina

Monipuolinen Argentiina tarjoaa niin tangoa, pampaa, kuin jäätiköitä. Buenos Aires on elegantti ja moderni pääkaupunki, joka tarjoaa kulttuuria ja edullisia ostoksia.

Matkakohteet ja elämykset kartalla

1784
9 vrk
Alk/hlö

Santiago de Chile

Santiago on yksi Etelä-Amerikan moderneimmista kaupungeista, mutta menneiden aikojen tunnelmaan pääsee kaupungin vanhassa keskustassa, El Centrossa. Keskusaukion kahvilassa voi istuskella ihmisvilinää tarkkaillen.

Lue lisää ja varaa ›
2230
9 vrk
Alk/hlö

Tamarindo

Tamarindo sijaitsee Nicoyan niemimaalla läntisessä Costa Ricassa Tyynen valtameren rannalla. Tamarindon entisestä kalastajakylästä löytyy tekemistä joogasta surffaukseen ja golfista rannalla makoiluun.

Lue lisää ja varaa ›
1489
8 vrk
Alk/hlö

San José

San José houkuttelee siirtomaa-aikaisella arkkitehtuurilla, museoilla, ostoksilla, hyvillä ravintoloilla sekä sykkivällä yöelämällä. Costa Rican väestöstä kolmannes asuu San Joséssa, mutta pääkaupunki on silti helposti tutkittavissa jalan.

Lue lisää ja varaa ›
1853
7 vrk
Alk/hlö

Quito

Quito sijaitsee lähes 3 000 metrin korkeudessa Andien syleilyssä Pinchincha-tulivuoren valvovan katseen alla. Vanha kaupunki vie kävijän siirtomaa-aikaan rakennuksineen ja monine upeine kirkkoineen.

Lue lisää ja varaa ›
2112
8 vrk
Alk/hlö

Puerto Vallarta

Suojaisan Banderasinlahden äärellä sijaitseva Puerto Vallarta on monipuolinen lomakohde, jonka omaleimaiset ranta-alueet tarjoavat jokaiselle jotakin. Vesi- ja ranta-aktiviteettien lisäksi voit tehdä retkiä sisämaan kohteisiin.

Lue lisää ja varaa ›
1869
8 vrk
Alk/hlö

Playa del Carmen

Playa del Carmenin vetonauloja ovat valkohiekkaiset rannat, rantabungalowit, palmut, turkoosi vesi, korallit ja rento elämäntyyli. Entisaikojen kalastajakylästä on tullut suosittu rantalomakohde, jossa tunnelma on kuitenkin mukavan rauhallinen.

Lue lisää ja varaa ›
1580
7 vrk
Alk/hlö

Playa Bonita – ei avata uusille sivuille

Playa Bonita Tyynen valtameren rannalla tarjoaa kultaista hiekkarantaa ja upeita auringonnousuja. Playa Bonita onkin loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat yhdistää rentouttavan rantaloman ja retkiä vaikkapa Panaman kanavalle.

Lue lisää ja varaa ›
1558
8 vrk
Alk/hlö

Panamá City

Panama Cityssä kohtaavat siirtomaa-aikaiset kaupunginosat mukulakivikatuineen sekä moderni liike-elämä pilvenpiirtäjineen. Nauti meren antimista hyvissä ravintoloissa, tee ostoksia ja ihastele kaupungin siluetin valomerta lämpimässä illassa.

Lue lisää ja varaa ›
1669
8 vrk
Alk/hlö

México City

Parin kilometrin korkeudessa sijaitseva Mexico City on miljoonakaupunki, joka yllättää väljyydellään, suurilla puistoillaan ja lukuisilla siirtomaa-ajan muistoillaan. Kaupungissa tutustut niin atsteekkien aarteisiin kuin Frida Kahlon taiteeseen.

Lue lisää ja varaa ›
2698
8 vrk
Alk/hlö

Manuel Antonio

Costa Rican Tyynen valtameren puoleinen rannikko on luontoelämyksiä kaipaavan rantalomailijan paratiisi. Manuel Antonion lähistöllä ovat maan suosituin kansallipuisto sekä tunnetuimmat rannat, joita reunustaa trooppinen sademetsä kookospalmuineen.

Lue lisää ja varaa ›
1559
7 vrk
Alk/hlö

Lima

Kulttuurien sulatusuuni Lima on ihastuttava eläväinen miljoonakaupunki, jonka kaupunkikuva on sekoitus moderneja, nykypäivän elementtejä ja vahvaa siirtomaa-ajan tyyliä. Liman vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde.

Lue lisää ja varaa ›
1596
8 vrk
Alk/hlö

Buenos Aires

Buenos Aires on elegantti, moderni ja yhtä aikaa hyvin perinteikäs miljoonakaupunki. Kiihkeärytminen kaupunki tunnetaan tangon mekkana, mutta Buenos Aires tarjoaa myös tyylikästä arkkitehtuuria, oopperaa, teatteria ja edullisia ostoksia.

Lue lisää ja varaa ›
1856
7 vrk
Alk/hlö

Cancun

Karibianmeren ympäröimässä Cancunissa nautit ihanasta rantalomasta valkoisten hiekkarantojen ja turkoosin meren äärellä. Tekemistä tarjoavat myös loputon valikoima ravintoloita, yökerhoja ja ostoskeskuksia.

Lue lisää ja varaa ›
1550
8 vrk
Alk/hlö

Rio de Janeiro

Sambakarnevaalien, jalkapallon ja legendaaristen rantojen Rio de Janeirossa yhdistyvät kaupunki- ja rantaloma. Räiskyvän kauniin Rion nähtävyyksiä ovat Corcovado-vuoren jättimäinen Kristus-patsas, Sokeritoppavuori, sekä sambakoulut ja favela-slummit.

Lue lisää ja varaa ›
2838
8 vrk
Alk/hlö

Buzios

Parin tunnin ajomatkan päässä Rio de Janeirosta löytyvät leppoisan lomakeitaan, Buziosin, rannat, joita omalle niemimaalleen levittäytyneellä kylällä on parikymmentä

Lue lisää ja varaa ›