Matkakohteet » Yhdysvallat ja Kanada

Yhdysvallat (USA)

Atlantilta Tyynellemerelle ulottuva mahtimaa on matkailijalle niin maisemien kuin kulttuurikirjon runsaudensarvi, josta löytyy ammennettavaa vaikka koko eliniäksi.

Kanada

Kanada on pinta-alaltaan maailman toiseksi suurin valtio, jonka pääkaupunki on Ottawa. Muita suuria kaupunkeja ovat Calgary, Edmonton, Montréal, Québec, Toronto, Vancouver ja Winnipeg. Torontosta teet retken Niagaran putouksille ja viinialueelle.

Matkakohteet ja elämykset kartalla

1554
7 vrk
Alk/hlö

Vancouver

Kaunis Vancouver on elämys kaupunkilomaa etsivälle ja portti brittiläisen kolumbian luonnon ihmeisiin halajavalle. Kalliovuoret, tuhansien kilometrien pituinen rantaviiva ja koskematon luonto tarjoavat täydelliset puitteet virkistyslomalle.

Lue lisää ja varaa ›
1545
6 vrk
Alk/hlö

Toronto

Ontario-järven pohjoisrannalla sijaitseva Toronto on Kanadan kulttuuri- ja huvittelupääkaupunki, jossa vietät aktiivisen kaupunkiloman.

Lue lisää ja varaa ›
1289
7 vrk
Alk/hlö

Orlando

Orlando on auringonpaisteinen lomapaikka koko perheelle, sillä tekemistä riittää kaikille iästä riippumatta. Sen takaavat mainiot ostosmahdollisuudet, lukuisat teemapuistot ja tasokkaat golfkentät.

Lue lisää ja varaa ›
1392
5 vrk
Alk/hlö

New York

New York on maailman metropolien ehdoton ykkönen, jossa näkemistä riittää hengästymiseen asti. Kaupungin keskus on Manhattanin 21 km pitkä ja 3 km leveä saari.

Lue lisää ja varaa ›
1484
7 vrk
Alk/hlö

Los Angeles

Los Angeles, ”Enkelten kaupunki”, tai L.A. kuten kaupunkia myös tuttavallisesti kutsutaan on itse asiassa 88 pikkukaupungin muodostama alue. Vaikka Los Angeles on kymmenen miljoonan asukkaan suurkaupunki, se on myös rantakaupunki.

Lue lisää ja varaa ›
1684
7 vrk
Alk/hlö

San Francisco

Tyynen valtameren rannalla sijaitseva San Francisco on kaunis kaupunki. Sen modernit korkeat pilvenpiirtäjät, historialliset värikkäät puutalot ja Golden Gate -silta kylpevät vuoroin sumussa, vuoroin auringossa.

Lue lisää ja varaa ›
1398
7 vrk
Alk/hlö

Miami

Miami on latinalaishenkinen kaupunki, jossa aika ei taatusti käy pitkäksi! South Beachin historiallisen Art Deco -alueen rantabulevardia reunustavat pastellinväriset rakennukset ja loputon rantaviiva.

Lue lisää ja varaa ›
2365
9 vrk
Alk/hlö

Havaiji – Oahu

Oahun saarella sijaitseva Honolulu on Havaijin sydän. Se on moderni ja kuitenkin eksoottinen, vilkas kaupunki kauppoineen ja ravintoloineen.

Lue lisää ja varaa ›
2382
9 vrk
Alk/hlö

Havaiji – Maui

Havaijin saariston toiseksi suurimman saaren Mauin maisemaa rytmittävät hiekkarannat, huojuvat palmut, vehrenä kumpuileva maasto ja korkeuksiinsa nouseva toiminnan jo lopettanut Haleakala -tulivuori.

Lue lisää ja varaa ›
2374
9 vrk
Alk/hlö

Havaiji – Kauai

Vehreä Kauai on monen mielestä Havaijin kaunein saari. Elämänmeno on rauhallisempaa ja aavistuksen alkuperäisempää kuin monella muulla saarella.

Lue lisää ja varaa ›
1590
6 vrk
Alk/hlö

Chicago

Gangstereista, Route 66 -reitistä ja monista maailman kuuluista kansalaisistaan tunnetun Chicagon keskusta on kompakti, ja sitä pidetään yhtenä Yhdysvaltojen kävelijäystävällisimmistä kaupungeista. Paikallisetkin liikkuvat jalkaisin paikasta toiseen.

Lue lisää ja varaa ›