Oneworld ryhmittymään kuuluva Qatar Airways on valittu viidettä kertaa vuoden parhaaksi lentoyhtiöksi Skytraxin riippumattomassa ”World Airline Awards” kilpailussa. Lentoyhtiö nousi ykkössijalle myös kolmessa muussa luokassa. Ensimmäinen sija tuli jo toisen kerran paras businesluokan istuin, neljännen kerran paras businesluokka ja kolmannen kerran paras lentoyhtiö Lähi-idässä -luokissa. Lue Skytrax artikkeli tästä.

Qatar Airways lentää päivittäin kaksi suoraa lentoa Helsingistä Dohaan, josta on saavutettavissa yli 160 kohdetta ympäri maailman. Doha ei kuitenkaan ole pelkästään kauttakulkukaupunki vaan mainio lomakohde itsessään.

Rantalomailun lisäksi kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Kultuuritarjonnassa on valittavana niin teatteria, oopperaa ja taidenäyttelyitä kuin islamilaisen taiteen museo. Mereen rakennetulla The Pearl -saarella on hotellien ja asuntojen lisäksi laaja valikoima ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Ostoskeskusten ja putiikkien lisäksi ostoksia voi tehdä perinteisillä souq-markkinoilla, joilla vierailu kuuluu ehdottomasti käyntilistalle vaikka ei mitään haluaisikaan ostaa. Dohan markkinoista vilkkain on Souq Waqif, jonka historia markkina-alueena juontaa juurensa vuosisatojen taakse.
Hinta esimerkki: Doha, InterContinental Doha 5 vrk  915 €

InterContinental Doha***** hotelli sijaitsee Onaizanin kaupunginosassa yksityisen rannan äärellä. Hotellissa on laaja valikoima palveluita ja ravintoloita. Dohan keskustaan on matkaa muutamia minuutteja, The Pearl -saarelle noin 10 minuutin ja lentokentällä noin puolen tunnin ajomatka.

Esimerkkihintaan sisältyy: edestakaiset lennot turistiluokassa Helsinki-Doha, lippuun perittävät lentokenttäverot ja 5 yön majoituksen InterContinental Doha hotellissa.
Qatar Airwaysin lennoilla hintaan sisältyy turistiluokassa 30 kg matkatavaraa ruumaan ja ateriat juomineen.

Lue lisää Dohasta.

Varaukset ja tiedustelut:

Varaa matkapaketit asiakaspalvelustamme

Soita (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laita sähköpostia:
world@kalevatravel.fi

Tai tule käymään (arkisin klo 8-16):

CWT Kaleva Travel
Työpajankatu 9 D,
00580 Helsinki

Varaa lennot online:
varausjärjestelmään tästä