Suomeksi opastetut ryhmämatkat

CWT Kaleva Travel järjestää korkeatasoisia suomeksi opastettuja ryhmämatkoja. Osa matkoista tehdään lukijamatkoina yhteistyössä tunnettujen suomalaisten aikakauslehtien kanssa. Matkaohjelmat ovat ainutkertaisia, koska ne räätälöidään tietyn teeman ympärille ja lukijamatkoissa myös lehden lukijoita ajatellen. Olet tervetullut kaikille lukijamatkoille vaikka et olisikaan lehden kestotilaaja.
Tutustu suomeksi opastettujen ryhmämatkojen tarjontaamme tästä.

 

RÄÄTÄLÖIDYT RYHMÄMATKAT

Me CWT Kaleva Travelissa räätälöimme ryhmällesi toivotun matkakokonaisuuden ja olemme mielellämme apunasi suunnittelusta toteutukseen asti. Ryhmäksi luetaan 10 henkilöä, jotka matkustavat yhtenäisin matkajärjestelyin.
Kerro meille ryhmäsi tarpeet alla olevalla ”Kerro ryhmäsi matkatoiveet” -lomakkeella.
Pyydä tarjous pienemmälle seurueelle tästä.

YRITYSTEN JA YHDISTYSTEN RYHMÄMATKAT

CWT Meetings & Eventsin asiantuntijat ovat palveluksessasi kaikissa yritysten ja yhdistysten ryhmämatkustus- ja tapahtumalogistiikka-asioissa. Me varmistamme, että kaikki sujuu kuin tanssi. Huolehdimme siitä, että osallistujat ovat oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Vuodessa hoidamme yli miljoonan matkustajan matkat erilaisiin tapahtumiin ja kokouksiin. Me tiedämme, mitä me teemme ja voit luottaa meihin kaikissa ryhmämatkustusasioissasi.
Yritysten ja yhdistysten ryhmämatkoissa – ota meihin yhteyttä tästä.

Kerro ryhmäsi matkatoiveet

Kerro meille tarkat tiedot ryhmästäsi, sen toiveista ja matkan tarkoituksesta,  jotta osaamme tehdä juuri teidän tarpeitanne vastaavan matkatarjouksen.

1. KYSEESSÄ ON*

2. MIHIN HALUATTE MATKUSTAA JA MITÄ TOIVOTTE


Kerro mihin haluatte matkustaa (kohdemaa ja tarkempi sijainti esim. kaupunki tai käyntikohde). Kerro myös mitä toivotte matkaltanne (esim. rentoutumista, urheilua, uuden oppimista jne.) ja onko matkallanne jokin tietty tarkoitus (esim. liikematka).

3. RYHMÄN TIEDOT*

4. MATKABUDJETTI PER HENKILÖ

5. MILLOIN HALUATTE MATKUSTAA*

6.Aikataulu

7. Kerro toiveenne hotellin suhteen

Kerro minkä tasoista majoitusta etsitte (esim. turistiluokka tai ensimmäinen luokka) ja millaiset huoneet/huoneen haluaisitte (esim. kahden hengen huone tai sviitti).

8. Kerro lisätietoja matkaanne liittyen

Kerro esim. matkustustapa, lentoyhtiötoive, hotellin nimi/sijainti, kokouspalvelut, oheisohjelma ja muut lisätoiveet matkaanne liittyen.

9. Yhteyshenkilön tiedot

Jäikö jokin mietityttämään?

Voit varata matkan, tiedustella tai kysyä apua myös soittamalla arkisin klo 8.30-16.30 numeroon:

020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:

ryhmat@kalevatravel.fi

 

Yritys- ja yhdistysryhmämatkat:

group.fi@cwt-me.com