Hyvä tietää

Me CWT Kaleva Travelissa räätälöimme ryhmällesi toivotun matkakokonaisuuden ja olemme mielellämme apunasi suunnittelusta toteutukseen asti. Ryhmäksi luetaan 10 henkilöä, jotka matkustavat yhtenäisin matkajärjestelyin. Pyydä tarjous pienemmälle seurueelle tästä.

 

Kerro matkatoiveesi

Kerro meille tarkat tiedot ryhmästäsi, sen toiveista ja matkan tarkoituksesta, niin saamme helposti yhdessä ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme kanssa etsittyä juuri teille sopivat vaihtoehdot.

1. KYSEESSÄ ON*

2. MIHIN HALUATTE MATKUSTAA JA MITÄ TOIVOTTE


Kerro mihin haluatte matkustaa (kohdemaa ja tarkempi sijainti esim. kaupunki tai käyntikohde). Kerro myös mitä toivotte matkaltanne (esim. rentoutumista, urheilua, uuden oppimista jne.) ja onko matkallanne jokin tietty tarkoitus (esim. liikematka).

3. RYHMÄN TIEDOT*

4. MATKABUDJETTI PER HENKILÖ

5. MILLOIN HALUATTE MATKUSTAA*

6.Aikataulu

7. Kerro toiveenne hotellin suhteen

Kerro minkä tasoista majoitusta etsitte (esim. turistiluokka tai ensimmäinen luokka) ja millaiset huoneet/huoneen haluaisitte (esim. kahden hengen huone tai sviitti).

8. Kerro lisätietoja matkaanne liittyen

Kerro esim. matkustustapa, lentoyhtiötoive, hotellin nimi/sijainti, kokouspalvelut, oheisohjelma ja muut lisätoiveet matkaanne liittyen.

9. Yhteyshenkilön tiedot

Jäikö jokin mietityttämään?

Voit varata matkan, tiedustella tai kysyä apua myös soittamalla arkisin klo 8-17 numeroon: 

020 561 5540

Laittamalla sähköpostia osoitteeseen:

ryhmat@kalevatravel.fi

Tai tulemalla käymään arkisin klo 8-16 osoitteeseen:

Työpajankatu 9 D, 00580 Helsinki