Tarjous

Evason Hua Hin -tarjous

Rantalomalle Thaimaan Hua Hiniin rauhalliseen Evason Hua Hin**** hotelliin tarjoushinnalla!

Suomesta lennät Finnairin suoralla lennolla Bangokiin ja sieltä yksityinen autokuljetus vie sinut Hua Hiniin. Ajomatka kestää noin kolme neljä tuntia.

Matkustusaika: 3.1.-30.11.2020

Esimerkkihinnat

Hinta 9 vrk, €/hlö 2-hh Studio 2-hh Studio Seaview 2-hh Pool Villa
3.1.-17.4.2020 1519 1672 1875
18.4.-30.11.2020 1404 1523 1748


Esimerkkihintaan sisältyy:
edestakaiset Finnairin suorat lennot Helsinki Bangkok ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot, edestakaiset yksityiskuljetukset Bangkokin lentokentän ja Hua Hinin välillä, 9 yön majoitus Evason Hua Hin hotellissa valitussa huonetyypissä aamiaisella ja Premium Lane -turvatarkastus Helsingin lentokentällä.

Lapset 11-vuotiaaksi asti majoittuvat ja syövät ilmaiseksi lasten listalta asuessaan samassa huoneessa kahden aikuisen kanssa. Kaikkiin yllä mainittuihin huonetyyppeihin voi majoittua enintään 2 aikuista ja 2 lasta (0-11 vuotta).

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Hua Hiniin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot ja päivän hinta toimistostamme.

 

Lue lisää kohteesta »

Varaa kohde Evason Hua Hin -tarjous

Osta lento + hotelli -matka edullisesti suoraan online-palvelumme kautta.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Tarjous: 388
3 vrk
Alk/hlö

Porto

Portugalin toiseksi suurimmassa kaupungissa Portossa matkailija kohtaa vielä nostalgisen menneen maailman tunnelman ja aidon portugalilaisen elämänmenon. Portoa pidetään Portugalin ruokapääkaupunkina ja kuten nimi viittaa, Porton tunnetuin juoma on port...

Tarjous: 485
3 vrk
Alk/hlö

Bled

Slovenian Bled sijaitsee mykistävissä alppimaisemissa reilun tunnin ajomatkan päässä Ljubljanan lentokentältä. Bledissä viihtyvät niin aktiivilomailijat kuin nautiskelijat. Tarkastele saatavuutta, hintoja, eri hotellivaihtoehtoja sekä lähtöpäiv...