Thaimaassa nautit trooppisesta ilmastosta, valkohiekkaisista rannoista, monista aktiviteeteista, kylpylöiden rentouttavista hoidoista ja tietysti myös maukkaasta ruoasta. Näiden lisäksi maassa on runsaasti historiaan ja kulttuuriin liittyvää nähtävää sekä tietysti kauniita maisemia. Yhdistelemällä kohteita toisiinsa, näe ja koet enemmän. Yhdistelmämatkat teemme räätälintyönä eli voimme yhdistää matkaasi toivomasi kohteet ja aktiviteetit matkabudjettisi puitteissa. Tässä alla muutama esimerkki.

Bangkok, Kachanaburi ja Koh Lanta -yhdistelmämatkalla pysähdyt elämää kuhisevassa Bangkokissa, tutustut Kachanaburissa Kwai-joen toisen maailmansodan historiallisiin maisemiin sekä alueen luontoon ja kulttuuriin ja nautit matkan lopuksi rantalomasta rauhallisella Koh Lantan saarella.
Hinta: Bangkok, Kachanaburi ja Koh Lanta 10 vrk alk. 2717 €. Tutustu matkaan tarkemmin tästä.

Bangkok, Chiang Mai ja Phuket -yhdistelmämatkalla koet Bangkokin, jossa nykyaika ja perinteet elävät sullassa sovussa rintarinnan. Vierailet käsityöperinteestä tunnetussa Chiangmaissa Pohjois-Thaimaassa. Loppuun vietät  rantaloman Andaman meren rannalla Phuketissa.
Hinta: Bangkok, Chiang Mai ja Phuket 11 vrk alk. 3624 €. Tutustu matkaan tarkemmin tästä.

Thaimaa suppailijat

Varaukset ja tiedustelut:

Varaa matkapaketit tai lennot asiakaspalvelustamme

Soita numeroon
(arkisin klo 8-17):

020 561 5540

Tai laita sähköpostia:
world@kalevatravel.fi

Tai tule käymään
(arkisin klo 8-16):

CWT Kaleva Travel
Työpajankatu 9 D,
00580 Helsinki