Thaimaassa nautit lämpimän trooppisesta ilmastosta, valkohiekkaisista rannoista, monista aktiviteeteista, kylpylöiden rentouttavista hoidoista, edullisista ostoksista ja tietysti myös maukkaasta ruoasta. Näiden lisäksi maassa on runsaasti historiaan ja kulttuuriin liittyvää nähtävää sekä kauniita maisemia. Yhdistelemällä kohteita toisiinsa, näe ja koet enemmän. Yhdistelmämatkat teemme räätälintyönä eli voimme yhdistää matkaasi toivomasi kohteet ja aktiviteetit matkabudjettisi puitteissa. Tässä alla muutama esimerkki ideoinnin pohjaksi.

Hua Hin ja Bangkok -yhdistelmämatkalla vietät rentouttavaa lomaa Hua Hinissa, maistelet thaikeittiön parhaita antimia ja nautit vaikkapa hotellin kylpylän hemmottelevista hoidoista. Kaupunkilomalla Bangkokissa pääset kokemaan rintarinnan kaupungin modernin nykypäivän ja ikiaikaiset uskomukset.
Hinta: Hua Hin ja Bangkok 9 vrk 1577 €. Tutustu matkaan tarkemmin tästä.

Koh Samui ja Bangkok -yhdistelmämatkalla nautit rantalomasta Koh Samuin saarella Siaminlahdella Thaimaassa. Kaupunkilomalla tutustut kuhisevan miljoonakaupunki Bangkokin kiinnostaviin nähtävyyksiin, ostosmahdollisuuksiin sekä ravintolatarjontaan.
Hinta: Koh Samui ja Bangkok 9 vrk 1857 €. Tutustu matkaan tarkemmin tästä.

Bangkok, Kachanaburi ja Koh Lanta -yhdistelmämatkalla pysähdyt elämää kuhisevassa Bangkokissa, tutustut Kachanaburissa Kwai-joen toisen maailmansodan historiallisiin maisemiin sekä alueen luontoon ja kulttuuriin ja nautit matkan lopuksi rantalomasta rauhallisella Koh Lantan saarella.
Hinta: Bangkok, Kachanaburi ja Koh Lanta 10 vrk alk. 2772 €. Tutustu matkaan tarkemmin tästä.

Bangkok, Chiang Mai ja Phuket -yhdistelmämatkalla koet Bangkokin, jossa nykyaika ja perinteet elävät sullassa sovussa rintarinnan. Vierailet käsityöperinteestä tunnetussa Chiangmaissa Pohjois-Thaimaassa. Loppuun vietät  rantaloman Andaman meren rannalla Phuketissa.
Hinta: Bangkok, Chiang Mai ja Phuket 11 vrk alk. 3705 €. Tutustu matkaan tarkemmin tästä.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Muut Thaimaan matkat.

Thaimaa suppailijat

Varaukset ja tiedustelut:

Varaa matkapaketit tai lennot asiakaspalvelustamme

Soita numeroon
(arkisin klo 8-17):

020 561 5540

Tai laita sähköpostia:
world@kalevatravel.fi

Tai tule käymään
(arkisin klo 8-16):

CWT Kaleva Travel
Työpajankatu 9 D,
00580 Helsinki