Hanoi on yksi aasian omalaatuisimpia kaupunkeja siirtomaa-ajan arkkitehtuureineen ja leveine bulevardeineen. Nähtävyyksistä tunnetuimpia ovat Ho Chi Minhin mahtipontinen mausoleum ja Hanoin vanhat korttelit Hoán Kiem -järven luoteispuolella. Unohtaa ei sovi myöskään järven lounaispuolelle sijoittuvia ranskalaiskortteleita, jotka ovat tuulahdus siirtomaa-ajan eurooppalaista perintöä. Noin kilometri Hoán Kiem -järven pohjoispuolella sijaitsee Dong Xuan -markkina-alue satoine myyntikojuineen.

Hanoista noin 3 tunnin bussimatkan päässä sijaitsee henkeäsalpaava Halongin lahti. Lahden lähes 200 erikoisenmuotoista karstisaarta kutsuu päivittäin satoja turisteja risteilemään laivoilla saarten välissä. Saaret kohoavat smaragdin värisestä vedestä jopa 200 m korkeuteen ja ovat kaikessa jylhyydessään näkemisen arvoisia. Uuden moottoritien ansiosta Halong Bay soveltuu myös päiväretkeksi Hanoista.

Vietnam Airlinesin lennot Hanoihin alk. 688 €.

Hanoi 8 vrk alk. 1586 €. Tutustu matkaan tarkemmin tästä.
Vietnamin kiertomatka 9 vrk alk. 2357 €. Tutustumatkaan tarkemmin tästä.

Tutustu Vietnamin muiden kohteiden matkapaketteihin tästä.

 

Vietnam Airlines

Vietnam Airlines on Vietnamin kansallinen lentoyhtiö ja lentää Euroopasta (Pariisi, Frankfurt ja Lontoo) Hanoihin ja Ho Chi Minh Cityyn. Lennot operoidaan Airbus A350 sekä Boeing 787-Dreamliner koneilla.

Vietnam Airlinesin koneissa voit valita kolmesta eri matkustusluokasta (Business, Premium Ecoomy tai Economy) sinulle sopivimman. Koneiden palvelutaso on erinomainen ja erityiskiitosta on saanut etenkin lentoemäntien palvelualttius sekä ateriat lennon aikana.

Sekä Hanoista että Ho Chi Minhistä on erinomaiset yhteydet myös muihin Vietnamin kohteisiin sekä Indokiinaan.

Vietnam Airlines lentokone

Varaukset ja tiedustelut:

Varaa lennot online:
varausjärjestelmään tästä

Varaa matkapaketit tai lennot asiakaspalvelustamme

Soita (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laita sähköpostia:
world@kalevatravel.fi

Tai tule käymään (arkisin klo 8-16):

CWT Kaleva Travel
Työpajankatu 9 D,
00580 Helsinki